Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah guzel haberle gell canim dualrimiz seninleeİnş kızlar hastaneye gidiyoruz kan vermeye
offff çok heycanlııı yaa hadi bakalım pozitifi duyacaz inşallahta bakalım değerin kaç çıkıcak:))İnş kızlar hastaneye gidiyoruz kan vermeye
İnş kızlar hastaneye gidiyoruz kan vermeye
Sağolsun kızlar ..inş...merakla bekliyoruz bizde...cook stresli bir durum ama....
Mrb kızlar güzel dilekleriniz ve dualariniz için TSK maalesef negatif...birkaç gün de anca kendimu toplarim arada sizler için girerim
Kendini yıpratma en hayırlı zamanda inşallah seninle olur BebeğinMrb kızlar güzel dilekleriniz ve dualariniz için TSK maalesef negatif...birkaç gün de anca kendimu toplarim arada sizler için girerim
Canimbenimmm yaaa dur bakalim cuma bi daha test yaptir... merkezde kan tahlili yaptirinca hemsire ariyip haber veriyo bikac gune doktor sizi arar diyo 3 gun sonra falan doktor ariyo...Zor kızlar 0.2 gibi bir değer...dondurulmuş ta bhcg yükselten horman da yok. O yüzden çok zannetmiyorum. .10 ve üzeri olsaydı belki derdim...hayırlısı evet ...elden birşey gelmiyor ...test günüm cumaydi ...acaba merkezden arıyorlar mi bilgi için veya negatif olunca Dr arıyor mu...
Canım çok üzüldüm, inş pozitif olur bir kişi daha kurtulur bu dertten diye dua ederek açtım sayfayı.canım test yaptirinca ben arayıp negatif dedim doktor arar dediler.5~6 gün sonra aradı.işte era testinden bahsetti ,herşey iyiydi ona bakalım dedi ama ne bileyim.hiçbir şey yapmakta düşünmekte istemiyorum.bacım ya sen de benim gibi çok defa yaşadın bu acıyı Allah'ım sabır versin ben ilk günler sonra ağladım.inş hakkımız da hayırlısı olur.Zor kızlar 0.2 gibi bir değer...dondurulmuş ta bhcg yükselten horman da yok. O yüzden çok zannetmiyorum. .10 ve üzeri olsaydı belki derdim...hayırlısı evet ...elden birşey gelmiyor ...test günüm cumaydi ...acaba merkezden arıyorlar mi bilgi için veya negatif olunca Dr arıyor mu...
Cok uzuldum canim gerçekten ne desek faydasiz vakti zamani gelmemis imtihanimiz boyleymis sabredip dua ile kavusucagimiz gunleri görelim insallahBakalım canım cumaya kadar kendimi toplarim inş...
yükselebilir inşallah bu şekilde olupta yükselen var canım umudunu kaybetmeMrb kızlar güzel dilekleriniz ve dualariniz için TSK maalesef negatif...birkaç gün de anca kendimu toplarim arada sizler için girerim