Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ozaman yarın arıyım doktor bulabilirsem gideyim Hayatım . Teşekkür ederim cevabın için .Bence yine bir git görün ona göre düşük doZ iğne verirler yumurta geç oluşur yine de boş siklus Geçirme stres olursun
Ne güzel canım sevindim:)))Kızlar kocam bugün ultrasyona girdi doktor temiz demiş çok şükür.
Çok sevindim canım pıt putları da duyarsınız inş...kızlar dayanamadım ben bugun Ahmet hoca ile görüşmek istedim. 21. gün b hcg 3200 civarı çıktı görünür dedim gittim. keseyi gördük bir tane minicik bir delik Allahım inanamıyorum demişim. Kalp atışını da bir duysamm. Rabbim sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
İnş o da olur canım bi Bakmışsın kucağında bebissssBizde geçen pazartesi keseyi gördük haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz inşallah alırız insan stres oluyor bir de zor olunca korkuyor tabiki
Geçmiş ols canım tüm test ve tetkiklerini yaptır öyle git...rapor ilaç için çıkarabilirsiniz..Merhaba arkadaşlar ben ilk defa gideceğim. 2 senedir uğraşıoz. Bizim sıkıntımız sebebsiz infertilite kaç doktora gittiysek olur olur diyip gönderdiler. 1 klomenle aşılama oldu oda tutmadı.
Mehmet hocadan aldım randevuyu öncesnde tahlil falan istiyor mu yoksa direk tüp bebeğe mi yönlendrmeye çalışıo rapor çıkaramıyorum maddi durumumuzda ancak 1 denemeye yeter Birde iğneli aşılama mı yaptırsam yoksa direk tüpe mi geçsem bilemedim ((
Daha önce yaptırmış miydin canım asilamaKizlar mrb mehmet hocayla daha tam görüşemedik ama sanrm önmzdeki ay asilama yapalm diyecek en son konstugumzda öyle dedi bende asilamaya pek sicak bakmiorm ama yinede kararsizm pko var bnde napsam bilemedm birde asilamanin ücreti ne kadar bilen var mi
Saol canım arkadaşımNe güzel canım sevindim:)))
Az once aklima sen geldin acaba thorbank nasil ne yapiyo dedim bi bakayim dedim... nasilsin canim biraz daha toparlanabildin mi???İnş o da olur canım bi Bakmışsın kucağında bebissss
Thorbank Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin .bebeğine kavuşana kadar buna dayanma sabrı versin .en hayırlı zamanı o bilir inşallahİnş o da olur canım bi Bakmışsın kucağında bebissss
Hayir hic asilama yaptrmadm daha önceDaha önce yaptırmış miydin canım asilama
Eh iste canim...hayat devam ediyor sonucta ...daha tam kendime gelemedim..adet olmayi bekliyorum...Az once aklima sen geldin acaba thorbank nasil ne yapiyo dedim bi bakayim dedim... nasilsin canim biraz daha toparlanabildin mi???
Tsk ederim canim...ins...Thorbank Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin .bebeğine kavuşana kadar buna dayanma sabrı versin .en hayırlı zamanı o bilir inşallah
Asilamanin orani daha dusuk tabi ama tup bebek kadar ilac almiyorsun...Hayir hic asilama yaptrmadm daha önce
Allah Allah doktorlar bişey demedi demekki geri alamayacağız paramızı diye düşünüyorum . Ama çok Pahalı ya daha bu aşılama bide tüp bebek olsa biz napcazBende tup bebek icin igneleri ucretli aldim. Bazi hastalar raporlu aliyorlardi. Bende rapor alabilirmiyim diye Sordugumda onun dr lar biliyor dediler.