- 28 Eylül 2014
- 844
- 622
- 38
Sağol canım Rabbim sana da tez zamanda nasip etsincanımmmm gözün aydınnnn saglıcakla kucagınıza alın inşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Rabbim sana da tez zamanda nasip etsincanımmmm gözün aydınnnn saglıcakla kucagınıza alın inşş
Ben öyle tiplere yapınca sen bakacaksın galiba hayırdır neyin derdindesiniz demek Lazım diyorumBugün bize misafir geldi yaşlı adam babama diyorki bu ne zaman anne olcak Benim derdim amcaya düştü.
Ay çok komiksin bitanem sabah sabah adam beni iyi kepaze etti babamın yanında . Valla olmuyor amca diyemedim .Sen ne zamn doguracan daha ne duruon dien yaslilara sen nezamn ölecen diesim gelio
geçmiş olsun canım peki sorun neydi sizdeMerhabalar. .ben de novaart da tedavii gördüm 2yazimi orda geçirdim...ama ikisi de tutmadi...hamile olan lari kutlu yorum..benim gibi testlerde negatif gorenlere sabır diliyorum...Ankara liyim ama 14yildir urfa merkezde ogretmenim...
Merhaba berceste,ne durumdasin.tekrar gelecekmisin Ankara ya.ben tatlden dondum.48 gun oldu regl olmadim.kararsizim tedavi konusundageçmiş olsun canım peki sorun neydi sizde
bende bu yazım orda geçti ama tedavim iptal oldu merkezi çok sevdim ben senin olmama sebebin ne olabilir sence
gelecem inşallah canım tedavi iptal olunca ilk adetimle gittim ama hala rahim toparlanmamış eylülde gel dedi bende bayram arası gitmeyim dedim ekim adeyle gidecem inşallah canımMerhaba berceste,ne durumdasin.tekrar gelecekmisin Ankara ya.ben tatlden dondum.48 gun oldu regl olmadim.kararsizim tedavi konusunda
Regl olmadim,acaba menopoz baslangici mi diye dusunuyorum.ates basmasi bazen usume var.bu yuzden biraz isteksizim ama gitmem gerekiyor.sanirim bu hafta giderimgelecem inşallah canım tedavi iptal olunca ilk adetimle gittim ama hala rahim toparlanmamış eylülde gel dedi bende bayram arası gitmeyim dedim ekim adeyle gidecem inşallah canım
sen neden vazgeçtin tedaviden
canım yaa sende çok şey çekmişsin Allahtan oğlun varBen 10yillik evliyim...evlenir evlenmez dış gebelik gecirdim. .ilaçlar la 40 günlük bir tedavi ile düşürdüler...sonra hemen normal hamile kaldım ve oglum oldu. ..Allah a bin şükür. ..sonra ikinci bebegi isterken..2010 yılında boş gebelik. Ve kürtaj.2011 detekrar dış gebelik ve ic kanama açık amaliyat...yumurta lik harap olmuş. ..bu olumsuz şeyler ozellikle iç kanama beni çok yipratti..sonra geçen yaz arkadaş im orda tedavi gordu ve hemen ilk deneme de kızı Oldu. .bende gittim hemen.iki embiriyo transfer ettiler ama tutmadı. .bu sene de birtek Embriyonun oldu..yumurta toplama sırasında rahimde su birikmiş dedi ahmet bey. .gelecek ay yerleştirme yapalım dedi.. 10 ağustosta transfer etti ama gene negatif. ..Allah diyorum. .hersey kısmet demekki...
yok hemen öyle menopoz olmaz sökülememişsindit geçenlerde 52 gün adet olamadım stresten olmuşturRegl olmadim,acaba menopoz baslangici mi diye dusunuyorum.ates basmasi bazen usume var.bu yuzden biraz isteksizim ama gitmem gerekiyor.sanirim bu hafta giderim
Insallah oyledir canimyok hemen öyle menopoz olmaz sökülememişsindit geçenlerde 52 gün adet olamadım stresten olmuştur
bence aslan pençesi iç canım