Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemesi stresli canım ya.insan korkuyor .bi de hemşire testlere güvenmiyoruz felan dedi.bir bilse kaç kez test yaptığımı
Geçmiş olsun canım ya..Ay kızlar tansiyonum düştü 9 - 6 ya . Aşırı stres yaptım hamile kalamamayı kendime .Sürekli kafamı oraya taktım . Güzel haberler verinde umut olsun bana .
Saol canım arkadaşım .Geçmiş olsun canım ya..
Ben senin yerinde olsam şimdi gider başka yerdede kan verirdim. Zaten bukadar sabırsız olduğum için evladım olmuyor .Aradım ama hemşire hanımlar yoğun Muş sonuçları 5ten sonra arıyoruz zaten dedi ordaki arkadaş. neyse Sabırlı olmak Lazım zaten bu işler hep sabır işi ikiye katlanacak mı kalp atışı vs
Novaartta yeni başlayan bi personel varya sekreter onu çıktı telefona o kıza sinir oluyom ben yaa biraz kaba yani bizle nasıl konuşması gerektiğini bilmio, biri ona oranın özel hastane olduğunu ve insanların oraya tonla para döküp geldiğini söylemesi gerek:) bişi sölüon bi yüzünü ekşitio filan bigün çok kötü patlıcam ona :)Aradım ama hemşire hanımlar yoğun Muş sonuçları 5ten sonra arıyoruz zaten dedi ordaki arkadaş. neyse Sabırlı olmak Lazım zaten bu işler hep sabır işi ikiye katlanacak mı kalp atışı vs
ay arkadaşım ağlıyordum senin mesajını okuyunca gülmeye başladım. Çok kötü patlıcam yazmışsın hayal ettim bir anNovaartta yeni başlayan bi personel varya sekreter onu çıktı telefona o kıza sinir oluyom ben yaa biraz kaba yani bizle nasıl konuşması gerektiğini bilmio, biri ona oranın özel hastane olduğunu ve insanların oraya tonla para döküp geldiğini söylemesi gerek:) bişi sölüon bi yüzünü ekşitio filan bigün çok kötü patlıcam ona :)
Ne mutlu seni güldürdüysem:)) Dertliyim o konuda da telefonda cevap vermediler deyince eek140 aklıma geldi sinirlendim burda durduk yere:) Kesin dedim bu kız o kız::)ay arkadaşım ağlıyordum senin mesajını okuyunca gülmeye başladım. Çok kötü patlıcam yazmışsın hayal ettim bir an
Bize karşı extra hassas olunmalı bence bizim sabır sınavımız herkese örnek . Bide dediğin gibi tonla para veriliyor ben daha gitmedim novaarta eylülde gidicem adet olunca . Ama sizlerden duydum ödenen paraları. Devlet değil ki herkes bağarsın bize ben özel hastanede aşılama yaptırdım doktorun yanında duran hemşire okadar sinir bozucuydu ki onu görmemek için doktor değiştirdim . Mesela bana ilaç adı söylüyor ben telefonda anlamıyorum dalga geçiyor ben nerden bileyim sağlıkçı değilim ki .Ne mutlu seni güldürdüysem:)) Dertliyim o konuda da telefonda cevap vermediler deyince eek140 aklıma geldi sinirlendim burda durduk yere:) Kesin dedim bu kız o kız::)
Klomenle bende denedm 3 ay olmadi smdi igneye gectk yine olmadiTedaviye ilk başladığımda bende başka bir doktorla yumurta takibi yaptırdım ama klomen le olmuştu benim .bence başlangıç için ideal gibi
Suanda nasil bi tedavi icindesinz pekiTedaviye ilk başladığımda bende başka bir doktorla yumurta takibi yaptırdım ama klomen le olmuştu benim .bence başlangıç için ideal gibi
Şu an tedavi ayım değil histereskopi oldum adet olmadım idrar testim pozitif geldi kan verdim onu bekliyorum çok Özet oldu amaSuanda nasil bi tedavi icindesinz peki
Aaa hamilemisinz yani ?Şu an tedavi ayım değil histereskopi oldum adet olmadım idrar testim pozitif geldi kan verdim onu bekliyorum çok Özet oldu ama
Bakalım akşam yazacağım artık HayırlısıAaa hamilemisinz yani ?
Bence benimde ihtiyacim var destegeKızlar bide şey dicem novaartta ücretsiz psikolog desteği varmış yararlanan yada bu konuyla ilgili bilgi verilen varm? Ben şu bebek fikrini aklımdan atamadığımdan çok kötüyüm Bi psikoğa gitmeyi ddüşünüyordum eğer varsa gerçekten giderdim