Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Histereskopi bu ay yapulcak ins canm ama adetum gecikti bugun altinci gun hic bi belrtim yok o yuzden tahlil yapmak istemedim ama bu seferde korktum en iisi bi idrar testi yapup oyle baslayim hapa . progestni da cok kullandim hamile kalmaya engelndegil duzenli adette oluosun ama doktor vermeyince benmde aklima gelmedi onu kullanmakBence ilacı kullanma canım o ilaç düşüğe neden olabilir idrar testi yap istersen bende PCos var aynı durumdayız seninle Rabbim yardımcın olsun ama histereskopi öneririm sana da
Valla canım hiç bilmiyorum ki bana da ikinci transferi yapacaklardı ama artık nedenini Öğrenmek istiyorum dedim biraz Israr ettim çünkü altta yatan neden yok deniliyordu bana sebepsiz infertilite denmişti her zamanKuzum yaaa cok sevindim haberine hele ki benim durumumda olanlarin haberleri bana da umut oldu... bende Ahmet hocaya histereskopi yapalim dedim sana gerek yok senin embriyolarin 2. Kaliteydi ondan olmamis olabilir dedi... simdi aklima takildi acaba bende yaptirsam mi...
kaçıncı gün acaba
Maşallah canım tbrkler...
Donmus mu canım kaçıncı gün embosu
Tedaviye ilk başladığımda bende başka bir doktorla yumurta takibi yaptırdım ama klomen le olmuştu benim .bence başlangıç için ideal gibiKizlar mrb bende de pco var da size ne tedavi uyguluyo suan doktorunuz ? Benm mehmet erdem doktorm yumurta takibi yaptk kac ay sadece 2 kez yumurta gelisti ve catladi hatta biri bu ay catladi smdi yine geldm bakalm ne diyecek doktor bu kez
Tesekkurler cnm. Hamilelikte ilac kullanilmaz diye dusundugun icin biran bu kadar ilaca sasirdim.tatlım
Tetradox Antibiotik vucudunda bakteriyel olarak bişey kalmaması için
Prednol emriyo trasferi sonrası bebeğini rahmin yabancı olarak görmemesi için
Estrofem ostürojen hormonu bebeğin tutunması için
Crınone fitil olacak. oda bebeğin tutunması için
haydi hayırlı uğurlu olsun :) iyi haberlerini bekliyoruz
Yok canım daha bu sabah verdim novoart da akşam beş altı gibi dedi hemşire hanım zaten yazarım size hemen inşallah hayırlı olurCanim cikmadi mi sonuc hala
Çok geç çıkıyormuş sonuç ama pozitif olsunda boşver beklemesi bile güzelYok canım daha bu sabah verdim novoart da akşam beş altı gibi dedi hemşire hanım zaten yazarım size hemen inşallah hayırlı olur
Beklemesi stresli canım ya.insan korkuyor .bi de hemşire testlere güvenmiyoruz felan dedi.bir bilse kaç kez test yaptığımıÇok geç çıkıyormuş sonuç ama pozitif olsunda boşver beklemesi bile güzel
Katılıyorum arkadaşım sana . Makinada bakılıyor kanda gebelik akşama kadar sürmez ki .Yakında bir tip merkezi filan yokmuydu 1 saatte çıkar o test...hastanede bile versen 1 saatte çıkardı canım 5-6 coook geç bence...ama inş pozitiftir
İnşallah senin ki de pozitiftir .dualarım seninle sakın semptom arayıp stres yapma canımYakında bir tip merkezi filan yokmuydu 1 saatte çıkar o test...hastanede bile versen 1 saatte çıkardı canım 5-6 coook geç bence...ama inş pozitiftir