notebook mu laptop mu?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
Kızlar az birikmiş param var piyasada 600- 700 tl lik notebooklar var, onlardan alıyım diyorum ama çok küçükler, laptoplarda pahalı, notebook kullanan varmı memnunmusunuz, hızı falan nasıl?

Konuya uygun başlık bulamadım, yetkililer taşırsa nereye açılacağına dair heber verirse sevinirim.

canım ben netbook alsaydım keşke diyorum. küçücük ama CD - Rom yok onların çoğunda. :( şarjı çok gidiyor ve taşıması rahat. ama çok bişey yapamazsın. Film izlemek zevkli olur mu bilemem.

Laptop ise kullanımı daha rahat ama taşıması çok zor. tabi bluetooth Dvd rom gibi özellikleri var. ekranı çok daha büyük vs. ama fiyatı 1.250 ye falan orta halli olanları..

ikisinin de özelliklerine bak canım...

Son düzenleme:
benimkide netbook memnunum şimdilik,kullanışlı ve bana yetiyo,şarjıda 6 saate yakın duruyo.

Son düzenleme:
bende çok memnunum. pişman olmazsınız diye düşünüyorum. taşıması kolay, şarjı çok gidiyor, hızlı ama film izlerken ve cd-romu olduğu için laptopu daha çok kullanıyorum. ikisinide araştırın. beklentileriniz önemli..

ne amaçla kullanacağına bağlı, mühendislik programları (net cad, aoto cad vs) gibi şeyler yüklemeyeceksen sadece film , internet, excel,word vs kullancaksanız kesinlikle netbook

(notebook = laptop) o sizin bahsettikleriniz netbook aklında olsun fiyat bakarkende yanılmayın

Notebook hiç kullanışlı değil...
Ekran çözünürlüğü güzel değil, cd rom yok...
Sadece küçük olması taşınabilmesi açısından iyi...
Bir ara almaya kalkmıştım satıcı hiç tavsiye etmiyorum dedi...

laptop canım,arabam olduğu için taşımam zor olmuyor zaten notebook alıpta yeteri kadar kullanamamaktansa laptop taşımayı tercih ederim.marka söylemek yasakmı bilmiyorum ama benimki tos.. o markayı alma canım ben pişman oldum,kolay bozulmuyor çok kaliteli falan ama serviste çok sorun çıkarıyorlar ve tamiri hem uzun sürüyor hem pahalı.

netbooklar daha yeni gelişmeleri gerek
ama evde bi pc varsa ve ikincisini alacaksanız netbook derim
biyere götürme bakımından çok iyi
ben ilerde net book alcam

canım bence biraz araştır vede öğle al
bide ikisin karşılaştırmasını falan yap bide ne amaçla kullanacaksın oda önemli

Back