Normali beni bulmaz.

Sabah gordum, gunaydin dedi. Gunaydin dedim. Mesajlarimi gormedin mi dedi, gordum neyse isim var diyerek odama girdim Of hala konusmaya calisiyor, istemiyorum ya cidden hala anlamiyor mu aptal rolu mu yapiyor cozemedim.
Az once de mesaj atmis, kafama cok takiliyor, arkadasligimiz boyle noktalanmamali diye. Acik acik desem uste cikacak belli.
Demesem hala yaziyor, konusuyor.

Ablasi bekar, sanirim evliligi dusunmuyor. 40 kusur yaslarinda diye biliyorum. Yok aman aman evlerden irak. İnanilmaz yorucu tipler.

X’in hayatıyla ilgili bütün kararları ablasına bağlı gibi...

Aman be yahu!
İlk cümlelerden itibaren bir 'abıla' sendromu sezdim zate sona bilem gelemedim zor geldim.
Bırak bunu boşver.

abla bildiğin görümcelik yapmış ama bence kötüye yorma çünkü kadın kadını kıskanır uzun zamandır beraber yaşıyorlarsa birbirlerine karşı bağları vardır ve sen o kadın için tehtidsin düzeni bozacak tehdit. o sebeple bu şekilde davranmış soğutmak istemiş olabilir bilinçli yapmasa bile
eğer adamla birşeyler düşünüyorsan konuş açıkla şaşkınım gibisinden falan

başına o kadar iş açtı idamlara kadar götürdü tam mutluluğu başka kadında buldu derken jamie yine cersie döndü. lanet olası jamie neyse en son beraber öldüler de kurtulduk

Kusura bakma ama ablan çok tuhaf ve ablanla anne-oğul, Karı-koca gibi garip bir ilişkiniz var. Ben bu ilişkide 3. kişi olup yuva yıkan etiketini alamayacağım. Lütfen ablanla beni aynı ortama sokma. Daha az görüşelim hatta mümkünse iş dışında görüşmeyelim. bye derdim ben

Sizin konunuzu yukarıya sabitlemeli yöneticiler. Aşktan kör olan gözlere iyi gelir belki tavrınız. Uzak durun bu ezikten. Ablası daha ilk günden ego savaşına başlamış. Ayrıca bulunduğunuz yerdeki tek avm orası değilse o tesadüfte fazla geldi bana. Planlı gibi orada olması.

eskiden sabırlı tahammüllü bir kadındım ama böyle tipler ve tripler benim bütün tahammülümü bitirdiğinden mütevellit, arkama bakmadan yürür giderim.
sadece içimi soğutmak için de mutlaka bişeyler söyleyerek engellerim, maksat beni anlaması ya da kendimi anlatmak falan değil içimi soğutmak.

ablaya mı çocuğa mı bilemedim ama
adam 12-13 yaşında olabilir mi?
adam ablasının kuklası olmuş resmen
adama acıdım ama

Bence söyleyin düşündüklerinizi onun için de belki bir uyanış olur da büyümek için adım atar.

Ya bu adam 12-13 yaşında diyeceğim ama daha 5 yaşındaki kızlar bile kendi kıyafetlerini kendi seçmek istiyorlar, anne babasına karşı çıkıyorlarken bu adam nasıl bir ezik arkadaşım. Bırak gitsin ablası ile mutlu mesut yaşasın, ben böyle tipler komedi filmlerinde olur zannederdim gerçekte ne kadar çokmuş.

Lütfen muhatap olma bu adamla yaa. Bak balayınıza ablasını da davet etmezse ben de bir şey bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…