Normal midir?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Ya ben çok takıp kafamda büyütüyorum bilemiyorum üç aylık kızım var normalde iletişimimiz çok iyidi sürekli onla konuşurken gülerdi kendiside konuşmaya çalışırdı falan en azından günün yarım saati bir saati falan öyle olurdu toplam belki daha fazladır daha çok akşam yatmadan onla oynar konuşurdum o zamanlar çok bir şeyler mırıldanırdı veya sabah kalktığında ama şu son 3-4 gündür bana çok tepki vermiyor ben ona bakıp gülerdim hemen o da gülerdi şimdi arada yapıyor bazen hiç yapmıyor konuşmaya çalışıyorum pek oralı olmuyor hemen sıkılıyor eski iletişimimiz yok gibi geliyor bana ben konuşuyorum konuşuyorum arada az bir şey güler daha çok bana bakar şu son 3-4 gündürde evde ince bir temizlik yapıyordum ablam bende kalıyordu o çocuğa bakıyordu mesela onla çok konuşmaya çalışır bir şeyler anlatırmış gibi sesler çıkartor normalde onla öyle değildi benle öyleydi

Sizden başka biriyle iletişim kurmak ilgisini çekmiş ne var ki bunda
Bebe daha üç aylık ya. Hadi desenizki 13 yaşında kızımla iletişim problemimiz var tamam da üç aylık bebeyle bunları kafaya takmak çok abzürt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…