normal mi anormalmi?

Ben dört diye biliyorum

aynı durum warsa git tabi adet oldugunda spiralin çıkarılır bikaç ay eşin korunur sonra istersen yine takılır ama bikaç ay dinlediriyolar
Aslinda gecen aylarda oldu bir iki iliskiden sonra
Mekik cekince de olmustu o zaman kilo 80 ustuydu bugunler de cekince olmuyor
Merhaba kusura bakmayin dediginizi anlayamadim sirti donuk derken yuz ustumu yattiniz
Hayir ben sirt ustuydum esim sirti donuk oturuyordu ayaklarimi omuzlarina koydum popomu da kaldirdim

Aslinda gecen aylarda oldu bir iki iliskiden sonra
Mekik cekince de olmustu o zaman kilo 80 ustuydu bugunler de cekince olmuyor

Hayir ben sirt ustuydum esim sirti donuk oturuyordu ayaklarimi omuzlarina koydum popomu da kaldirdim
Anladim bugun adet oldum malesef tekrar klomene baslicam

yataktan kalkma bir sure akması normal esin cıktıktan sonra. kızlık zarını ılk gecenı nıye sormuslar hic anlamadım hic alakası yok. nasılsa adet goruyorsun kanın cıktığı bir yer varsa semenin gireceği yer de vardır. sadece rahim girisi sandığımız kadar genis değil rahim ağzı cok dar

ayağa kalkarsan hemen akar yatarken de akar ama bi kısmı girecektir. bi kac saat yatman en iyisi ayaklarını havaya da kaldırabilirsin biraz ise yarar.

Canım hepsi içerde kalmaz tabiki biraz akar o normal

Doktor 1 yıl dolmadan gelmeyin diyor tabi yaş probleminiz yoksa erken bencede

Esin ilişki sırasında neden çekiliyor boşaldıktan sonra hemen çıkmasın sizde hemen kalkmayın
Spermin dışarı çıkması gebe kalmanıza engl değil nokta kadar da olsa gebelik oluşur dışarı çıkan sperm sağlıksız olandır

Merhaba sperm sivisinin zaten buyuk kismi işe yaramayan sivi. O akar ama hemen akmasi da bence bir nevi sorun. Kendinixi çok kasiyor ola bilirsiniz. Ya da daha derine iliski olmuyor ola bilit. Bence doktora giderek vagina kismina bakilsin. Daha son uygun pozisyonla spermin fişari cikacagini engelleyecek şekilde ilişki yaşayin. Ve boşaldikdan sonra bir dakika falan çikarmadan saklasin vajeninde. Ya da daha az da ola bilit ama yinede dokulmesini engellemek için . Bir de şu ola bilit. Eşinizin sperm hacmi çok olmuş ola bilit. O yuzden hemen dişari akmiş ola bilit. Eger şimdi çocuk dusunuyorsaniz eşiniz sperm testi versin. Siz de hormon, ultrason, vajen girisine ayna yardimiyla bakmak gibi yollar deneye bilirsiniz. Çok erken evet ama bana da 1 yil bekletin dendi. O bir yilda her ay husran psikolojimi bozdu. Tedavi almasaniz bile en azindan sorun varmi yok mu onu anlamiş olursunuz

Tuşlardan kaynakli fazlaca harf yalnisim var. Umarim yazdigimi anlata bilmisimdir

Canım doktora gitmek için 1 yıl bekleyin diyorlar ama ben kesinlikle katılmıyorum bizim üroloji doktorumuz tüm değerlerimizi normal buldu ama yine de 3 yıldır olmuyor ilişkiye girdiğinizde spermin hepsi dışarı akmıyorsa problem yok dedi ayağa kalktığında demiyorum zaten ayağa kalkınca fazlası akar en fazla 3 ay daha bekle olmazsa lütfen geciktirmeden doktora git 1 yıl olmasını bekleme

Bir kısmı dökülür, içeri gidenler zaten sağlıklı olan spermler. 300 milyon spermden bahsediyoruz, 1 tanesi galip gelse yeter:) İlişkiden sonra hemen değilde 1 dk sonra geri çekilsin ve sende ayaklarını yukarı dik yarım saat, hemen banyo ve tuvalet ihtiyacı için kalkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…