- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Anormal canim olur iceriden disari ilk iliskide kanama yasadin mimerhabalar..
henüz 3 aydır bebek denediğmiz için doktora gitmeye erken diye düşündük..
ilişki sırasında eşim çekilince hep dışarı akmış görüyoruzz. normalmi? bazende boşaldığında dışarı aktığını hissediyorum içimde olmasına rağmen... normalmi anormalmi bu durum... yani çarşaf her defasında sperm oluyor..
yorumları okumadan yazıyım dedim bebek tedawisi olurken dokyor ilişkiye gir öylr gel demişti ama dökülüyo spermler gelene kadar bişey kalmaz demiştim doktorda o dökülenler işe yarayamayanları asıl işe yarayanlar 3 gün içinde kalır demiştimerhabalar..
ilişki sırasında eşim çekilince hep dışarı akmış görüyoruzz. normalmi? bazende boşaldığında dışarı aktığını hissediyorum içimde olmasına rağmen... normalmi anormalmi bu durum... yani çarşaf her defasında sperm oluyor..
biraz forumda gezindim ayağa kalkınca akıyor diye yazanlar var ama benimki en baştan dışarda hep..
Anormal canim olur iceriden disari ilk iliskide kanama yasadin mi
Hani kizlik zari esnekte olabilir bazilari varligina inanmiyorda o yuzden sordum
yorumları okumadan yazıyım dedim bebek tedawisi olurken dokyor ilişkiye gir öylr gel demişti ama dökülüyo spermler gelene kadar bişey kalmaz demiştim doktorda o dökülenler işe yarayamayanları asıl işe yarayanlar 3 gün içinde kalır demişti
Spiral takildiginda nasil oluyor acabayorumları okumadan yazıyım dedim bebek tedawisi olurken dokyor ilişkiye gir öylr gel demişti ama dökülüyo spermler gelene kadar bişey kalmaz demiştim doktorda o dökülenler işe yarayamayanları asıl işe yarayanlar 3 gün içinde kalır demişti
Ben 4 yillik evliyim bazen ara ara geliyor ama spiralden ama darliktanvajinusmus yaşadığım 2 ay içinde 1 kere doktora gittim zarımın kalın olduğunu ilk gün canımın çok acıyacağını söyledi amaaa ilk gün acı yaşamadım. kanda olmadı çarşaf nokta kadar bile ilişkiden bi kaç saat sonra çamaşırıma leke geldi çok az. ilk 3 4 ilişkide böyle oldu
Sperm sayisi cok belki3 gün demek hep çarşafta nesi içerde kalıyor ki acaba ..
Birebir aynısını yaşıyorum bende aynı sizin gibi bilmediğim için sordum herkes normal dedi. Ama yaşadığımız aynı demek ki normalmerhabalar..
biraz forumda gezindim ayağa kalkınca akıyor diye yazanlar var ama benimki en baştan dışarda hep..
canım açıkca anlatıyım eşin boşalırken o anın werdigi hazla kendini dahada ileri ittirmesi gerekir ki yapıyodur muhtemelen eşin daha iyi bilir boşalma öyle foşşş diye olan bişe degildir kesik kesik gelir yani ilişki bitince pat diye çıkmasın 1 dk dursun sende ayaklarını duwara weya yüksek bi yere daya bekle yarım saat kadar yıkanma hemen dısarı dökülen dökülsün saglıklı sperm içerde kalır3 gün demek hep çarşafta nesi içerde kalıyor ki acaba ..
bu konuda tek olmamak psikolojik olarak iyi :) ama çocuğunuz varmı yada denediniz yada doktora göründünüzmü hiç bu sebepleBirebir aynısını yaşıyorum bende aynı sizin gibi bilmediğim için sordum herkes normal dedi. Ama yaşadığımız aynı demek ki normal
Çocuğum yok bende yaklaşık 2 aydır falan deniyorum. Sizin yaşadıklarınızı yaşayınca eşimle dedik heralde bişeyler yanlış oluyor. Burda sordum herkes normal dedi bir de çok samimi olduğum bir arkadaşıma sordum o da normal dedibu konuda tek olmamak psikolojik olarak iyi :) ama çocuğunuz varmı yada denediniz yada doktora göründünüzmü hiç bu sebeple
spiral rahime takılır yani bebenin tutunucagı yere takarlar yanlıs bilgi wermeyimde döllenmiş yumurta tutuncak yer bulamaz adet olursun bildigim kadarıyla ben spiral, taktırdıgımda her ilişki sonrası kanama olırdı ilişki esnasında acı yasardım 1 yıl böyle idare ettim meğerse spiral kaymış iltihap kapmışım çıkartırdım iltihaptan rahim yapışmıştı 4 sene bebe olmadoSpiral takildiginda nasil oluyor acaba
Ben 4 yillik evliyim bazen ara ara geliyor ama spiralden ama darliktan
tamam teşekkür ederim :) içim rahatladı birde pozitifi görürsek tam raahtlıcak :)Çocuğum yok bende yaklaşık 2 aydır falan deniyorum. Sizin yaşadıklarınızı yaşayınca eşimle dedik heralde bişeyler yanlış oluyor. Burda sordum herkes normal dedi bir de çok samimi olduğum bir arkadaşıma sordum o da normal dedi
Bu konuda da doktora görünmedim henüz
Ay inanmiyorum hemen randevu alip doktora gitmeliyimspiral rahime takılır yani bebenin tutunucagı yere takarlar yanlıs bilgi wermeyimde döllenmiş yumurta tutuncak yer bulamaz adet olursun bildigim kadarıyla ben spiral, taktırdıgımda her ilişki sonrası kanama olırdı ilişki esnasında acı yasardım 1 yıl böyle idare ettim meğerse spiral kaymış iltihap kapmışım çıkartırdım iltihaptan rahim yapışmıştı 4 sene bebe olmado
İnşallah inşallah tez vakittetamam teşekkür ederim :) içim rahatladı birde pozitifi görürsek tam raahtlıcak :)
aynı durum warsa git tabi adet oldugunda spiralin çıkarılır bikaç ay eşin korunur sonra istersen yine takılır ama bikaç ay dinlediriyolarAy inanmiyorum hemen randevu alip doktora gitmeliyim
Canım vajinismusu yendin mivajinusmus yaşadığım 2 ay içinde 1 kere doktora gittim zarımın kalın olduğunu ilk gün canımın çok acıyacağını söyledi amaaa ilk gün acı yaşamadım. kanda olmadı çarşaf nokta kadar bile ilişkiden bi kaç saat sonra çamaşırıma leke geldi çok az. ilk 3 4 ilişkide böyle oldu
Merhaba kusura bakmayin dediginizi anlayamadim sirti donuk derken yuz ustumu yattinizOnceki konuna baktim ve fikrimi degistiriyore
Canim ben kizim da iliski sonrasi esimin omuzlarina koymustum sirti donuk spermler daha iyi yol alsin diye oglumda da adetimin bittigi gunu gebe kalmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?