Normal kadın Doğum doktoru mu Perinatolog mu?

Düşük veya Erken Doğum Sonrası gebelikte “Normal” Doğum uzmanı mı “Riskli Gebelik” doktoru mu?

• Normal Kadın Doğum doktoru

OY: 0 0,0%
  • Riskli gebeliklerde uzmanlaşan perinatolog

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Delirella

2 si cennet 3 meleğin annesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
6.432
8.266
198
Arkadaşlar Merhaba,

Düşük veya özellikle erken Doğum(ölü) sonrası tekrar hamile kalanlar normal uzman doktora mı gittiniz? Yoksa olumsuz bir hikayeniz olduğu İçin riskli gebelik doktoru olan perinatolog mu tercih ettiniz ? Bilgilendirirsiniz sevinirim
İstanbul riskli gebelik doktor Önerileri alabilir miyim?

Arkadaşlar Merhaba,

Düşük veya özellikle erken Doğum(ölü) sonrası tekrar hamile kalanlar normal uzman doktora mı gittiniz? Yoksa olumsuz bir hikayeniz olduğu İçin riskli gebelik doktoru olan perinatolog mu tercih ettiniz ? Bilgilendirirsiniz sevinirim
İstanbul riskli gebelik doktor Önerileri alabilir miyim?

Yakınlarımda gördüklerime dayanarak riskli gebelik dr tarafından yakın takiple devam edilmesi daha uygun oluyor.Normal gebeler ayda 1 sonrasında 2 haftada 1 giderken bu anneler bazen haftada 1 de gidiyor.

Yakınlarımda gördüklerime dayanarak riskli gebelik dr tarafından yakın takiple devam edilmesi daha uygun oluyor.Normal gebeler ayda 1 sonrasında 2 haftada 1 giderken bu anneler bazen haftada 1 de gidiyor.

Araştırıyorum ben de. Erken ölü Doğum geçmişimi doktorum biliyor ancak perinatolog değil. Korkularım endişelerim var. Bu yüzden böyle bir hikayesi olan sonra tercihlerini ne yönde kullanan arkadaşlarımız var aramızda Bilgi alışveriş yapmak istedim

Araştırıyorum ben de. Erken ölü Doğum geçmişimi doktorum biliyor ancak perinatolog değil. Korkularım endişelerim var. Bu yüzden böyle bir hikayesi olan sonra tercihlerini ne yönde kullanan arkadaşlarımız var aramızda Bilgi alışveriş yapmak istedim
Merhaba. Madem İstanbulda'sınız. Mutlaka Acıbadem Kadıköy'de Melih Atahan Güven'le görüşün. Alanında en iyi. Dünya tatlısı, çok bilgili, çok da iyi bir insan.
Sizi en sağlıklı o yönlendirecektir mutlaka.
İnternet sitesi de: www.melihguven.com

Back
X