6 yil sonra dogurdum ben, sende dusunebilirsin yavastan:)). Nst de bebegin kalp atisi bir kez dusuk geldigi icin olmasi gerekenden 10 gun once yatisim yapildi hastaneye.Once suni sanci ile normal dogurtacagiz dediler.Cok yalvardim ve israr ettim sezeryan icin ama burada kimse tinnamiyor , tum hastaneler devletin ve keyfi durum soz konusu olamaz.Ilk dogumum 41.haftada bebek gelmeyince ve normal israrim uzerine suni sanci verildi, malesef perisan oldum cok kotu ilerledi .Once suyumu patlattilar, saat 9 da suni sanci baglandi 4cm aciklik ile, hemsire 2 saat dayan epidurel yapicaz dedi.Bu beni cok rahatlatti , hep saate baktim ve kendime moral verdim.Ara ara kalktim yurudum, iki buklum oldum ve agladim.Saat 11.30 epidurel yapildi ve bulutlara ciktim sanki.Bana kahvalti getirdiler onu yedim, cok kisa uyudum.Saat 13.30 dr kontrole geldi ve oo senin bebek gelmis dedi.Iki ebe ve bir dr hazir bulundu, talimatlari verdiler 15 dk surmedi ve dogurdum.Cok ufak dikisim vardi,dogurma aninda hic aci hissetmedim icimden birsey kayip cikti gibi oldu.Dogumdan sonra hemsire geldi ve dediki bak gordunmu her dogum farklidir ilki oomadi diye buda olmayacak diye birsey yok dedi.