Bir de hangi adamalarda nasıl nefes almanız gerektiğini öğrenin bu çok faydalıArkadaşlar beni biri normal doğumun acısı konusunda aydınlatsın. Nasıl bir ağrı var, tarifini yapabilir miisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de hangi adamalarda nasıl nefes almanız gerektiğini öğrenin bu çok faydalıArkadaşlar beni biri normal doğumun acısı konusunda aydınlatsın. Nasıl bir ağrı var, tarifini yapabilir miisiniz
Tamamdırr inşallah hepsine bakıcamBir de hangi adamalarda nasıl nefes almanız gerektiğini öğrenin bu çok faydalı
Merak ettim kızınız mı oldu?Ben kızımı dogururken ağrı hep rahimdeydi.Ama oğlum da sancılar hep belden geldi.Offf!
Ben de senin gibi çok merak ediyodum normal doğum nasıldır diye ama bu kadar erken başlamamıştım hamileykenArkadaşlar beni biri normal doğumun acısı konusunda aydınlatsın. Nasıl bir ağrı var, tarifini yapabilir miisiniz
Merhaba ben size soru sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim. İlişki sıklığınız yumurtlama günleri her gün mü oldu bir gün ara ile mi bende hamile kalmaya çalışıyorum da hamilelere soruyorum İnşallah sorunsuz bir hamilelik ve doğumunuz olurÇok enteresan ya. Bakalım ne olacak benim de
İlişki sıklığımız neredeyse olmadı adetim bittiği gün oldu bir. Yumurtlama günümden iki gün önce oldu. Yumurtlama günümden 1 hafta sonra oldu. Memlekete gittiğimizden değerlendirememiştik aslında ama allah nasip ettiMerhaba ben size soru sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim. İlişki sıklığınız yumurtlama günleri her gün mü oldu bir gün ara ile mi bende hamile kalmaya çalışıyorum da hamilelere soruyorum İnşallah sorunsuz bir hamilelik ve doğumunuz olur
canım sen daha 5 haftalıksın önce hamilelilte yaşacaklarını ögren sonra dogum yanlış anlama beni hamileliginin zorluklarını anlat önce dogumu da yaşayarak ögren derim benim ilk dogumum normal dogumdu ve inan anlatmamı istemessin tdını çıkar herşeyin yavaş yavaş yaşayarak ögren güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimArkadaşlar beni biri normal doğumun acısı konusunda aydınlatsın. Nasıl bir ağrı var, tarifini yapabilir miisiniz
Anladım canım sağol cevabın için Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİlişki sıklığımız neredeyse olmadı adetim bittiği gün oldu bir. Yumurtlama günümden iki gün önce oldu. Yumurtlama günümden 1 hafta sonra oldu. Memlekete gittiğimizden değerlendirememiştik aslında ama allah nasip etti
Doğum anında yani bebegin ordan çıkışında acı yok cidden bak olay ikinmakta ve rahimdeki o şiddetli sancıya katlanmakla ve bütün bunlar guzel ıkınırsan doğru pozisyonda tamamen en fazla 10dk lik olay sonra acı ağrı falan kalmıyorArkadaşlar beni biri normal doğumun acısı konusunda aydınlatsın. Nasıl bir ağrı var, tarifini yapabilir miisiniz
Ben pek bi aci hissetmedim. O insanin acı esiğiyle ve kendini acıya koşullandırmasıyla alakalı bence. Sadece dogmadan 10-15saniye once çok aşırı baski hissettim vajinal bölgede tek zor kısmı orasıydı o da çok sürmedi zaten. Ama hamileyken gebe eğitimlerine katılmıştım doğum esnasinda bana baya faydası oldu.Arkadaşlar beni biri normal doğumun acısı konusunda aydınlatsın. Nasıl bir ağrı var, tarifini yapabilir miisiniz
Dimi ya vallah benim epidural zorla doğamazsın sen diyip yaptılar istemedim işlemi yaptılar ama zaten yana akmış bana işlememiş.. saat 5 de girdim gece 3 de çıktım.. doğumda canımdan can gitti halam bir yandan annem bir yandan elimden tutarak hatta iki gün kollarımı kasmaktan kollarım ağrıdı annemle halamında aynı şekilde doğum anı rahatlıyor insan hele ki bebiş çıkınca kucağa verildi mi tamamdır yarın tekrar olsa tekrar doğarım dediğim an hepsinden beterii dikişti benim için ebe uyuşturdum diyo ama hart gurt vallah dikti iki saat bitmedi mi diyorum ben ustayım ustalar güzel yapar diyor başlarım ustalığına dik geç dedim yaniii her ne kadar canımdan can gitsede bebişimi kucağımı aldığım an güldü bile yüzümKeşke banada insanlar normal doğumu daha detaylı anlatsaydı da baskının tamamen makata olduğunu bilseydim. Altıma yapacağım rezil olacağım korkusuyla geçirdim bütün süreci. Çocuğunu kucağına alınca acısı geçiyor veya bebek çıkınca yeniden doğmuş gibi oluyorsun cümlelerinin bende net geçersin olduğunu gördüm. Korkmayacaksan tüm detayları yazabilirim 22 gün önce normal doğum yaptım epiduralsiz ve 2 saate sancı doğum sürecim tamamlandı. Bu tamamen benim başarım ama gel bide bana sor çektiğimi
Kız dur konu sahibini korkutacaksın ben de dikişte uyuşmadım sanırım korkudan oldu. Bir ben değilmişim bak sevindim şimdiDimi ya vallah benim epidural zorla doğamazsın sen diyip yaptılar istemedim işlemi yaptılar ama zaten yana akmış bana işlememiş.. saat 5 de girdim gece 3 de çıktım.. doğumda canımdan can gitti halam bir yandan annem bir yandan elimden tutarak hatta iki gün kollarımı kasmaktan kollarım ağrıdı annemle halamında aynı şekilde doğum anı rahatlıyor insan hele ki bebiş çıkınca kucağa verildi mi tamamdır yarın tekrar olsa tekrar doğarım dediğim an hepsinden beterii dikişti benim için ebe uyuşturdum diyo ama hart gurt vallah dikti iki saat bitmedi mi diyorum ben ustayım ustalar güzel yapar diyor başlarım ustalığına dik geç dedim yaniii her ne kadar canımdan can gitsede bebişimi kucağımı aldığım an güldü bile yüzüm
Ama benim kesmediler ki belki konu sahibini de kesmeyecekler benim kız omuzlarıyla geldiği için her taraflarını yırtmış lanet olsun o dikiş anı bide çocuğu götürdüler kucağımdan o dikiş anı geçer mi en azından kucağımda olsaydı geçerdiKız dur konu sahibini korkutacaksın ben de dikişte uyuşmadım sanırım korkudan oldu. Bir ben değilmişim bak sevindim şimdi