normal doguma hayir!!!

Ba
Kızlar ben ebe nasıl ıkınmak gerektiğini anlatırken tek ıkınmayla beş dakika bile sürmeden doğurdum ondan önce çektiğiniz sancıyı unutuyorsunuz zaten herkesin yaşayacağı farklı böyle olumsuz örneklerle stres yapmayın herkese benim ki gibi kolay doğumlar nasip olsun inşallah ve tekrar bana da :)

Bnada ogret sen nasil ikiniyorsun :)

S

Vucut benim vucudum ve onu gayet iyi taniyorum.normal dogumda genisleyen rahim oldugu gibi kaliyor..yara sorunu yillarca sizinle oluyor.yarayi yaktirma diktirme hic bir sonuc vermiyor.bu sık sık akinti ve mantara yol aciyor.psikolojik tramvasi ve yirtilan bolgenin dikiş yarasi cabasi.idrara buyuk abdeste gunleerce cikamiyosunuz.bebeginizin kolu bacagi bir uzvu kopabiliyor.cekistirmeden dolayi sakatliklar kalca cikiklari ,beyinsel hasarlar olabiliyor.eş dolanmasi ters gelmesi cabasi...daha sayayim mi?

Bence sizde bi anormallik olmus yada dr unuzda bi problem varmis Allah kimsenin basina vermesin de sezeryandada sikintilar olabiliyor

Kızlar ben ebe nasıl ıkınmak gerektiğini anlatırken tek ıkınmayla beş dakika bile sürmeden doğurdum ondan önce çektiğiniz sancıyı unutuyorsunuz zaten herkesin yaşayacağı farklı böyle olumsuz örneklerle stres yapmayın herkese benim ki gibi kolay doğumlar nasp olsun inşallah ve tekrar bana da :)
Benim gibi olumsuz orneklerde olsun ki ,insanlar tercih haklarini kullanabilsinler.hersey sizin o kopkolay 5 dakkalik dogumunuz gibi lay lay lom olmuyor malesef...ve gercekten istisnasiniz.9 saatlik dogum sancisi ceken biri olarak,5 dakikalik dogumla bence dunyada bir ilksiniz...

Benim gibi olumsuz orneklerde olsun ki ,insanlar tercih haklarini kullanabilsinler.hersey sizin o kopkolay 5 dakkalik dogumunuz gibi lay lay lom olmuyor malesef...ve gercekten istisnasiniz.9 saatlik dogum sancisi ceken biri olarak,5 dakikalik dogumla bence dunyada bir ilksiniz...
doğumun kolay olmadığını hepimiz gayet iyi biliyoruz.biz işin sağlık kısmındayız.

Kizlar benim ilki normal oldugu icin tamm 14 yil cocuk istemedim..normal dogum bir bayanin hayatindaki ennn buyuk tramvalardan birisi.bebeginizin dogduguna sevinemez annelik duygusunu bile yasayamazsiniz...o oyle lanet bir sancidirkii 10 kez kolunuz kesilse o aciya yetişemez.ustelik birileri torun sahibi olacak,birileri baba olacak diye vucudunuzu istismar ettirmeyin.kesssinlikle sezeryanla dogum yapin...simdiki aklim olsaydi sezeryanla yapardim.normal dogumda butun acilar yetmezmis gibi genislemede oluyor.sık sïk enfeksiyon mantar idrar kacirma cinsel zevk alamama da cabasi.akli olan tercihini sezeryandan yana kullanir ....
Lütfen kendi deneyiminizi' her zaman böyle olur ' gibi yazarak insanları soğutmayın. 1 normal doğum yaptınızsa, ben de 3 normal doğum yaptım. Kendi deneyimim ; doğumdan doğuma farklılık gösterir. Sağlıklı ve güzel bir doğum çok güzel bir olaydır. Dilerim herkesin hakkında hayırlısı olur. Gerekirse sezeryan da olunmalı. Ama bu daha iyidir demek çok iddialı.

Burada çocuk isteyen, hamile olan yada ileride anne olacak bir sürü bayan var. Niye korkutuyorsunuz insanları?
Acı eşiği diye bir şey var. evet siz çok zorlanmış olabilirsiniz ama bir başkası da çok rahat bir şekilde doğum yapabiliyor. böyle genelleyip insanları korkutmanız çok saçma.
Ki benim doğum hakkında ki şahsi fikrim her şeyin doğal olanı iyidir, sağlıklıdır. Gerek duyulursa diğer yollara başvurulur.
Malesef benim aci eşigim o kadar yuksektir ki.doguma ben dayanamiyosam kimseler dayanamaz.korkunc bir olay.bir bayanin donum noktasi diyebiliriz.o anlar akla geldikce insan kafayi bozacak noktaya geliyor.bazen dusunmemeye calisiyorum.hayatinizdan neyi silmek istersiniz diye sorsalar dogum anini ve acisini derdim...

Lütfen kendi deneyiminizi' her zaman böyle olur ' gibi yazarak insanları soğutmayın. 1 normal doğum yaptınızsa, ben de 3 normal doğum yaptım. Kendi deneyimim ; doğumdan doğuma farklılık gösterir. Sağlıklı ve güzel bir doğum çok güzel bir olaydır. Dilerim herkesin hakkında hayırlısı olur. Gerekirse sezeryan da olunmalı. Ama bu daha iyidir demek çok iddialı.
Sizde durum oyle olabilir tabi.ama bana hayatinizda neyi yasamak istemezdiniz diye sorsalar o anlari derdim.o yuzden bu korkunc deneyimi kimselerin yasamasini istemem.

En sağlıklı doğum şekli hem anne hem çoçuk îçin normal doğumdur. Siz zorluk çektiniz diye burda hamile bâyanlara normal doğuma hayır diyemezsiniz. Herkesin kendi tercihi. Herkes kendi deneyimini kendi yaşamalı başkalarının dedikleriyle değil. Sizin psikolojiniz kaldırmamış belli herkes sizin gibi olacak diye bişey yok.

Ben normal dogum yaptim ve saglik acisindan bir faydasini gormedim arkadasim.psikolojim bozuldu .kabuslar gordum.dogum tramvasindan sonra lohusalik sendromu yasadim bana onca aci verdigi icin bende guzel bir ani olarak kalmadi.uzgunum...

Ben psikolojim bozuk demedim.boyle bir cumle asla kullanmadim.nerden cikardin bu sonucu???

Yorum yapmayacağım daha fazla lütfen siz de alıntılamayın artık msjlarımı

Sizde durum oyle olabilir tabi.ama bana hayatinizda neyi yasamak istemezdiniz diye sorsalar o anlari derdim.o yuzden bu korkunc deneyimi kimselerin yasamasini istemem.
Belki anne olmaya hazır değilsinizdir, belki o ana özgü ağrı eşiğinizi düşüren birşey vardır. Evet doğum çok zor birşey. İlk doğumum sizinkine yakındı. Ama mutlulukla hatırladığım doğumda var. İyi ki yaşamışım dediğim. Maalesef sizin doğum travmatik geçmiş. Ama gebelik çok hassas bir dönem. Lütfen gebişleri korkutmayalım. Doğuma acı,ağrı, sancı diye değil de; bebeğin geliş şekli diye bakmalarına engel olmayalım. Eğer sonraki doğumlarımı yapmamış olsaydım ben de sizin gibi düşünürdüm. Size çok çok geçmiş olsun.

Ya siz nasıl bir insansiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz bunları yazmakla. Saçma sapan şeyler yazıp buradaki bir sürü kişiyi neden korkutuyorsunuz amaç nedir ? Siz nasıl böyle düşüncesizlik yapıyorsunuz anlamıyorum!! Normal doğum en sağlıklı en güvenilir olan Doğum şeklidir vücut onca acıya katlanır ki Allahın bir lütfudur. Kadın yenilenir bambaşka tazelenir. bu olumsuz dusuncelerinizle lütfen buradan bir sürü kadının hakkına girmeyin. Bu ne aymazlik cahillik !!

Yorum yapmayacağım daha fazla lütfen siz de alıntılamayın artık msjlarımı
Insanin yasadigi aci olaylardan dolayi psikolojisi bozulur.destek alir.duzelir.bir yakininizi kaybedersiniz psikolojiniz bozulur yada iş arkadasinizla tartisirsiniz psikolojiniz bozulur.sonra mutlu bir haber alirsiniz duzelir...psikolojim bozuldu derken daimi bir rahatsizligim anlaminda soylemedim.benim psikolojim bozuk seklinde bir cumle asla sarfetmedim.alinti yapmissiniz zaten... bu sekilde cikarimda bulunup ithaf etmeniz cok cirkin...

Anlamıyorum olumsuzluk yayan insanlari anlamıyorum 14 yıl beklediniz şimdi buraya gelip Bunları neden yazıyorsunuz? Amacınız ne ? Korkutmaktan başka!! Allah aşkına artık kendimizi değil başkalarını düşünerek hareket edelim sizin bu tutumunuzun kimseye faydası yok. Aksine zararı var!!

Gece gece hiç güleceğim yoktu.
Kafayı çekip gelmiş arkadaş.
Normal doğum doktorlar tarafından da en sağlıklı ve bebek için en iyi doğum olarak gösterilirken siz hangi akılla millete akıl veriyosunuz.
Siz ve sizin gibi benciller gidin siz sezeryan ile yapın doğumunuzu insanların aklını karıştırmayın.
normal doğumu küçümseyenler kendikerine baksınlar bunlar memeleri sarkacak diye bebeğini emzirmeyen tipler
Bunların sözlerine itibar edilmeli.

Ya siz nasıl bir insansiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz bunları yazmakla. Saçma sapan şeyler yazıp buradaki bir sürü kişiyi neden korkutuyorsunuz amaç nedir ? Siz nasıl böyle düşüncesizlik yapıyorsunuz anlamıyorum!! Normal doğum en sağlıklı en güvenilir olan Doğum şeklidir vücut onca acıya katlanır ki Allahın bir lütfudur. Kadın yenilenir bambaşka tazelenir. bu olumsuz dusuncelerinizle lütfen buradan bir sürü kadının hakkına girmeyin. Bu ne aymazlik cahillik !!
Insanlarin dusunce ve paylasimlarina boyle bir saldirida bulundugun icin asil cahil sensin.sen ve senin gibiler yuzunden insanlar bos yere aci cekiyorlar.senin gibilerde soyle bir dusunce mevcut.ben aci cektim herkes ceksin.bu kadar bencilsin.ben ise soyle dusunuyorum ben aci cektim ama kimse benim gibi cekmesin.boş beyinlisin.yalakasin...

Anlamıyorum olumsuzluk yayan insanlari anlamıyorum 14 yıl beklediniz şimdi buraya gelip Bunları neden yazıyorsunuz? Amacınız ne ? Korkutmaktan başka!! Allah aşkına artık kendimizi değil başkalarını düşünerek hareket edelim sizin bu tutumunuzun kimseye faydası yok. Aksine zararı var!!
Ben kendimi dusunseydim deneyimimi paylasip ben bu duruma maruz kaldim.siz kalmayin demezdim.ama sen umut tacirligi ve yalakalik yapiyorsun...sen yazana kadar burda herkes gayet seviyeli mesajlar yaziyordu.amacinin ne oldugu belli.ama lutfen sen benim actigim bu konuya yorum yazma.basitsin.cumlelerin cok basit.kendin gibi...

Insanlarin dusunce ve paylasimlarina boyle bir saldirida bulundugun icin asil cahil sensin.sen ve senin gibiler yuzunden insanlar bos yere aci cekiyorlar.senin gibilerde soyle bir dusunce mevcut.ben aci cektim herkes ceksin.bu kadar bencilsin.ben ise soyle dusunuyorum ben aci cektim ama kimse benim gibi cekmesin.boş beyinlisin.yalakasin...
Saçmalamayin benim acı çektiğimi nerden biliyorsunuz? Asıl siz acı cekmişsiniz malesefki milletin hislerine damardan damardan girip acı cektiriyorsunuz!! Az aklı olan kişi burada bir sürü kişinin bu yazinizdan olumsuz etkilenecegini bilir. Boş beyin ve yalana sözleriniz için kiblendiniz. 14 yıl sonra bunları yazan kişi bana cahil diyor boş beyin ve yalaka diyor. Ne diyebilirim ki az daha bekleseydin !!

X