- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
- Konu Sahibi heyecanli23
Ya canım dusunmuyır degilim acıkcası.Estağfirullah canım ne kafa şişirmesi, peki özel hastaneye mi gidiyosun devlet araştırma hastanesine falan mı? Durumun netleşmeden belki düşünmüyosundur yeni bebek ama sorunu bulamayıp miyomunu mu öne sürdüler acaba .. Doktorlara bile güvenemiyoruz dimi çok iyi anlıyorum seni, Allah yardımcın olsun yardımcımız olsun en kısa sürede eğer bir sorun varsa yani sağlığına kavuşmanı diliyorum canım benim bildiğimde miyomlu hamilelr hatta polip olanlar bile kanaması falan oluyomuş hep
Evet ozele gidiyordum ne yazıkkı. Dogum sancılarımının basladıgı gun esimin cok sayıda akrabası bize misafirlige gelmisti. İnan en az 12 saat felen ayaktaydım. Hic dinlenemedim. Onlar giti bende bir bel agrısı anlatamam boyle bir agrı yok dedim cok ayakta kaldım ondan uyumaya calıstım yok aklıma dogum gelmiyor bile. Ertesi gunde oyle cektim anneme soyledim pazar gunu oldugu icin kendi dr gidemedim baska dr gittik gayet iyi bebeginiz dedi acılma yada ters donmesı felen yoktu. İstersen alttan bakalım dedi madem sıkıntı yok bakmayalım dedim. Eve gittim yok gecmiyor kasılmalara dayanamadım. Dr aradım anlattım dediki agrıların dogum belirtisi. Hemen baska bir hastaneye git dedi. İnan dogru duzgun hicbir ozelde nobetxi kadın dogumcu yok. Kadına nasıl yalvarıyorum nolur gelin diye dr yok diye. O zaman sen bizim haataneye git nst ye gir hemsirelerle konusup ona gore hareket ederim dedi. Sancıdan oluyorum nst deki hemsire dogum madar yogun degil agrı esiginiz dusuk dedi. Suan onu oldurebilirim ne sancısı sanki zamanıda sancısı az. Sonra dr yine gelmedi. En son nisanım geldi. O sırada baska hasta icin twsadufi ebe ordaymıs o baktı ve 7 cm acılmam olmustu. Yeni dogan unitesi olan hastaneleri aradık. Haftam kucuk oldugu icin kabul etmiyorlar. En son ambulansla gop a geldim suyum geldi. Doguma girdim. Birgun once sapasaglam olan oglum gecesınde kalbi durdu. Hep diyorum eger hastanelerin dr hemsirenin ebenin hasta bakıcının kimin en kucuk hatası varsa bunları yasamama sebep Rabbim ahirette bebegim kucagımda hesap sorsun onlara. Hakkımı helal etmiycem