Normal dogum yapanlar yardimm

aslinda aman aman cani çok tatlı bi insan degilim ama şunu söyleyim epidural olmasa normal yapamazdim sanirim

Hımm peki epiduralde riskler var mı ki? bazı yerlerde sakatlık riski var filan yazıyor ondan da korkmaya başladım o yüzden Sana gelmiş geçmiş olsun bu arada zor süreçleri atlatmışsın bebişini eline almışsın darısı biz yolun başındakilere :)

elbette riski vardir lakin artık her ameliyatta epidural uygulaniyor çok büyük bi risk olmasa gerek

Arkadasim nisan dedikleri sey sole oluyor bebisimizin bulundugu kesenin vakina tarafindaki cikisinda bir tipa var bi tipa sumugumsu bir yapive akinti renginde yada seffaf jole kivamli bisi. Bebisimiz pelvis kemigi yani bu dogum kanalina girerken orayi zorluyor ve o tipa denilen sey dusuyor genelde doguma 1 yada 2 gun varken oluyor bu olay. Bebis kemigi zorlarken kilcal damarlarda da kanama olabiliyor bu sebeple bu nisan bazen kanli bazen kahverengi bazende oldugu gibi seffaf geliyor. (Genelde kanli oluyor) o dustukten sonra bebisin dis dunyaya olan kapisi da acilmis oluyor ve kisa sure sonra arkasindan su da geliyor. Ama ben her tuvalete gittigimde nisanim geldimi scaba diye merakla gidip husranla donuyorum :)

Bilgi için teşekkürler tatlım

Aynen öyle. Son ana kadar normal doğum yapabileceğimi söyleyen dr um doğum belirtileri başlayıp da gittiğimde bebeği dört kilodan fazla olduğunu mecburen sezeryan yapacağını söyledi. Elime de bir kağıt tutuşturdu imzalamam için kendi isteğimle sezeryan oluyorum diye. Elimizde kağıtla çıktık başka dr a gittik. Ve ben normal doğum yaptım bebeğim de 3 buçuk kilo doğdu. Maalesef bazı dr lar işin kolayına kaçmak için insanları yok yere kesip biçiyorlar. Bir şeyin normali varken insan neden ameliyat olsun ki. Tabi bu benim fikrim. Herkesin fikrine de saygı duyarım.

Nasildi dogumun arkadasim kolay oldumu

benimki kolay oldu suni sancı verdiler tabiki birkaç saat dayanılmaz sancıların oluyor ama bebeğin doğunca unutuyorsun alttan kesi de yaptılar sadece dikerken biraz acım oldu doğumdan sonra hemen ayağa kalkıp yürüdüm benim tek sıkıntım hamileliğimde ortaya çıkan basurdu doğumdan sonra hepsi dışarı çıktı tek sıkıntım oydu

Anladim canim tskkur ederim Allah bebisini sana bagislasin

38+4 oldum yarın yine doktora gidiyorum bu kez sabah erken gel dedi sanırım açılma varmı diye bakıcak açılma varsa suni sancımı verirler sizce

38+4 oldum yarın yine doktora gidiyorum bu kez sabah erken gel dedi sanırım açılma varmı diye bakıcak açılma varsa suni sancımı verirler sizce

4 cm açılma varsa hastaneye yatırıyorlar.

Yaaa of bebisim dogsa artik son gunler gecmiyormus gercekten 9 ay bitti 1 hafta bitmiyor

Canım 38+2 de normal doğum yaptım. 3kg bir kız bebek:) 22 Nisan pazartesi evde misafir ağırladım. pasta vs hazırladım. gezdim, tozdum. Hiçbir belirti yok. 23 Nisan sabahı bir uyandım sancıyla. sanki ishal olmuşsun öyle düşün. ne kan ne nişan ne suyumun gelmesi... Hiçbir şey yok. sadece 5dk da bir tatlı sancı. Ben hastaneye gitmekte bile tereddütlüydüm yani bunların yalancı sancı olduğunu düşünürken annem dayanamadı ılık bir duşun ardından aldı götürdü beni hastaneye. açılmam 2cm di suni sancıyla 4 saatte doğum yaptım. acı eşiğim yüksektir ama doğum yapmak bu yani sancıyı elbette çekiyorsun ama ara ara gelen bir sancı olduğu için sancı yokken sızıp kalıyorsun. öyle tatlı bir uykuya dalıyorsun ki Rabbim çektiğin sıkıntı için seni dinlendiriyor. en sonunda da mucizen kollarına geliverdi mi "işte CENNETTEYİM" diyebilirsin. korkmayın anne adayları korkmayın normal doğumdan. sadece 9 ay boyunca nazlanıp sızlanıp yatmayın. hareket edin, mutlu olun, dans edin... eski topraklar gibi olun, annanelerimiz, babannelerimiz gibi... he ben hareketliydim sezeryan doğum yaptım da diyenler olur. Tenzih ederim. normal doğum yeğleyenlere sözüm. şimdiden Allahım bir avazda kurtarsın seni ve meleğini.....

Canim yaa saol anlattigin icin bende dusa girdim belki hizlanir diye 8 bucukta bekliyor doktor sanirim acilma varmi diye bakacak insallah senin gibi benimde uyandigimda gelir sancilarim ara ara geliyordu ama bugun hic gelmedi sancim

Canim yaa saol anlattigin icin bende dusa girdim belki hizlanir diye 8 bucukta bekliyor doktor sanirim acilma varmi diye bakacak insallah senin gibi benimde uyandigimda gelir sancilarim ara ara geliyordu ama bugun hic gelmedi sancim

ah canım bol bol dua et ben şimdi ettim bile senin için:) pozitifi çağır. kolayca doğacak inş.

ah canım bol bol dua et ben şimdi ettim bile senin için:) pozitifi çağır. kolayca doğacak inş.

Ayy canimmmm cok tesekkur ederim cok tatlisin canim ya benim icin mi dua ettin insallah dedigin gibi olur canim Allah seninde sikintin varsa gidersin acil acil tez zamanda dualarini ksbul etsin cok saol

Ayy canimmmm cok tesekkur ederim cok tatlisin canim ya benim icin mi dua ettin insallah dedigin gibi olur canim Allah seninde sikintin varsa gidersin acil acil tez zamanda dualarini ksbul etsin cok saol

bu arada canım tavsiyem var. ben doğum sancısı çekerken bebeği bir türlü olayan en yakın arkadaşıma dua ettim bebeği olsun diye onca aşılama vs den sonra bebeğim daha bir haftalıkken kızın doğal yollarla hamile kaldığını öğrendim. uçtum sevinçten yine doğum sancısı çekerken yakın 2 kız arkadaşım atansın diye dua ettim o da kabul oldu:) ama bir sorun var kendim için atanayım diye dua etmedim seval atansın der misin lütfeen sancı çekerken:) çok sevinirim:)

Canim. Derim tabi insallah atanirsin simdiden soyliyeyim ogretmenlik atamasimi bekledigin

evet canım Türkçeciyim atanamadım fiii tarihinden beri inş bu sene olacak:) Allah razı olsun yarın kucağında meleğinle olursun inşallaah:)

evet canım Türkçeciyim atanamadım fiii tarihinden beri inş bu sene olacak:) Allah razı olsun yarın kucağında meleğinle olursun inşallaah:)

Tamam sevalcim unutayacagim duani bakalim basbakan ogretmenler icin onbin atama olacak dedi insallah sende onlardan biri olursun

ayyy arkadasim rabbin tek nefesde kurtarsin yazilarinizi okudum sizler adina cok sevindim hamile kadinin ve dogum aninda dua eden kadinin dualari kabul olurmus bende 4 yildir anne olmayi bekliyorum ne olur ALLAH rizasi icin benim icinde aklina gelirse dogumda dua edermisin hilalinde bebegi olsun dermisin

Etmezmiym arkadasim hilal kahramandiye bir tanidigim var isminide unutmam insallah Rabbimtez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasib etsin bebegim dogacagi zamanda edicem insallah dualarimuz kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…