Canım 38+2 de normal doğum yaptım. 3kg bir kız bebek:) 22 Nisan pazartesi evde misafir ağırladım. pasta vs hazırladım. gezdim, tozdum. Hiçbir belirti yok. 23 Nisan sabahı bir uyandım sancıyla. sanki ishal olmuşsun öyle düşün. ne kan ne nişan ne suyumun gelmesi... Hiçbir şey yok. sadece 5dk da bir tatlı sancı. Ben hastaneye gitmekte bile tereddütlüydüm yani bunların yalancı sancı olduğunu düşünürken annem dayanamadı ılık bir duşun ardından aldı götürdü beni hastaneye. açılmam 2cm di suni sancıyla 4 saatte doğum yaptım. acı eşiğim yüksektir ama doğum yapmak bu yani sancıyı elbette çekiyorsun ama ara ara gelen bir sancı olduğu için sancı yokken sızıp kalıyorsun. öyle tatlı bir uykuya dalıyorsun ki Rabbim çektiğin sıkıntı için seni dinlendiriyor. en sonunda da mucizen kollarına geliverdi mi "işte CENNETTEYİM" diyebilirsin. korkmayın anne adayları korkmayın normal doğumdan. sadece 9 ay boyunca nazlanıp sızlanıp yatmayın. hareket edin, mutlu olun, dans edin... eski topraklar gibi olun, annanelerimiz, babannelerimiz gibi... he ben hareketliydim sezeryan doğum yaptım da diyenler olur. Tenzih ederim. normal doğum yeğleyenlere sözüm. şimdiden Allahım bir avazda kurtarsın seni ve meleğini.....