• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal dogum yapanlar yardimm

ayyy arkadasim rabbin tek nefesde kurtarsin yazilarinizi okudum sizler adina cok sevindim hamile kadinin ve dogum aninda dua eden kadinin dualari kabul olurmus bende 4 yildir anne olmayi bekliyorum :( ne olur ALLAH rizasi icin benim icinde aklina gelirse dogumda dua edermisin hilalinde bebegi olsun dermisin

Etmezmiym arkadasim hilal kahramandiye bir tanidigim var isminide unutmam insallah Rabbimtez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasib etsin bebegim dogacagi zamanda edicem insallah dualarimuz kabul olur
ALLAH razi olsun canim cok sagol Rabbim Dualarini duyar insaALLAH senide tek nefesde kurtarsin .kusursuz ozursuz saglikla kucagina almayi basip etsin.

Doktor muayenesi oldum nstde sancilarm cikiyor doktor alttan muayene etti bu sefer cok acidi yumusama var dedi dogum yaklasmis pazartesiye kadar sancim olmazsa suyum gelmezse tekrar gidicem

Doktor muayenesi oldum nstde sancilarm cikiyor doktor alttan muayene etti bu sefer cok acidi yumusama var dedi dogum yaklasmis pazartesiye kadar sancim olmazsa suyum gelmezse tekrar gidicem

Hadi hayırlısı. Nst de sancılarının çıkması iyi. Rabbim kolaylıkla kurtarsın sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hadi hayırlısı. Nst de sancılarının çıkması iyi. Rabbim kolaylıkla kurtarsın sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

amin canım bu doktor muayenesinden sonra daha kötü oldum ben yaa. sanki bugün yarın doğurcam. etkilermi acaba bu doktor muayenesi.

amin canım bu doktor muayenesinden sonra daha kötü oldum ben yaa. sanki bugün yarın doğurcam. etkilermi acaba bu doktor muayenesi.

Etkileyebilir. Alttan muayeneyle dr ların doğumu başlattıklarını duymuştum ama psikolojik de olabilir. Son günler hiç geçmez bilirim. Ben de artık doğuracağımdan ümidi kesmiştim. 40+1 de doğum yaptım :S. Çok kafana takma. Tadını çıkar bence. Herkes hamilelik günlerimi özleyeceğimi söylüyordu. Doğruymuş gerçekten. İnşallah tekrar tadarım o duyguyu. Rabbim olmayanlara da nasip etsin

Etkileyebilir. Alttan muayeneyle dr ların doğumu başlattıklarını duymuştum ama psikolojik de olabilir. Son günler hiç geçmez bilirim. Ben de artık doğuracağımdan ümidi kesmiştim. 40+1 de doğum yaptım :S. Çok kafana takma. Tadını çıkar bence. Herkes hamilelik günlerimi özleyeceğimi söylüyordu. Doğruymuş gerçekten. İnşallah tekrar tadarım o duyguyu. Rabbim olmayanlara da nasip etsin

:) canim tadi flan kalmadi bitti o keyifli zamanlar yatamiyorum kalkamiyorum bugun dahada zor hareket ediyorum artik amininsallah hayirlisiyla olur artik

Back