normal doğum yapanlar bir bakın lütfen

ewet yaa aaa içimden çıkıpta göğsüme yattiğı anı tekrar yaşamak için neleri feda ederim.....öyle bi sıcaklık öyle güzel bi koku öyle bi güzellik daha yokturrrrrrr...

Bende normal doğurmak istiyorum ama bebeğim fazla iri 1 hafta önceki kontrolümde 2.700 çıktı kafasıda büyük yaşım 37 ilk doğumda zaten rahim fazla açılmıyormuş birde kanama fazla oluyormuş 35 yaş üstü ilk doğumlarda.
Uzun uzun konuştuk bunu önceki doktorumla oda bana bakırköy doğum evine git seni her hastane doğurtamaz dedi bende korktum işin açıkçası.
Bebeğimin aşırı irileşmesi bende çıkan gebelik şekerinden kaynaklanıyormuş. Doğuma kadar 5 kiloyu geçer dedi doktor.
Gelde normal doğur.

Kacinci haftadasin? Benim bebis de 2600 gr cikti 34+1'de. Kafa gelisimi de 3 hafta onde. Benim doktorum da bu durumun normal dogumu zorlayabilecegini ve sezaryen olabilcegimi soyledi. Hatta bu konu ile ilgili topik actim. Okumak istersen:http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/450618-makrosefali-bebegin-bas-buyuklugu-sorunu-karsilasan-var.html

Son düzenleme:

32+3 Benimkinin iriliği şekerdenmiş Ve artık bu haftadan sonra hızla kilo alır dedi doktor 31. haftasında 2.700 dü.

32+3 Benimkinin iriliği şekerdenmiş Ve artık bu haftadan sonra hızla kilo alır dedi doktor 31. haftasında 2.700 dü.

Ay! Masallah! Haftasina gore baya ilerde. Bana bile doktor 4000-4500 gr dogar dedi. Seninki 5 kiloyu gecer herhalde son haftaya kadar beklerse:)
Gerci, bir arkadasim Amerika'da dogum yapti. Onun da gebelik sekeri vardi. 4 kiloyu gecer dedi doktorlar. hatta normal dogum olursa, bebegin koprucuk kemigi kirilabilir demis doktorlar. Normal dogum oldu, ama cocuk 2600 civarlarinda dogdu:) Ultrasonun da yanilma payi var.

Son düzenleme:
Ay! Masallah! Haftasina gore baya ilerde. Bana bile doktor 4000-4500 gr dogar dedi. Seninki 5 kiloyu gecer herhalde son haftaya kadar beklerse:)

Benimde tahmininm 5 kg geçer diye zaten dr ultrasona baktığında bebeğin iri dediği zaman eşim atladı hemen bizim sülalede 4 kg altında bebek doğmadı diye.Birde işin içine diyabet girdi.
Nediyo bu yahu.

Ben de 1 ay önce epiduralsiz normal doğum yaptım. Doktorum ilk doğumlarda bile kesi yapmadığını söylemişti önceden. Bana da yapmadı. Ancak doğumda ıkınırken doktorum bana dur demesine rağmen duramadığım için :) bebek biraz hızlı çıktı. Dikişim oldu ama birkaç tane. Şimdi 4 hafta geçti, dikişlerimi sadece ilk 15 gün hissediyordum. Tabi daha erken ama hiçbir genişlik falan da hissetmiyorum. Türkiyede doktorlar genelde kesi yapıyorlar ama gerekli olmayabilir herkeste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…