sezeryan doğum yaptım ..bebeğimi yine ilk gören bendim ..benden 5 dakika sonra yanımdaydı ..hemen emzirdim..ilk gün ayağa kalktım ..ikinci gün zımba gibiydim..çok güzel baldan tatlı bir kız bebek dünyaya getirdim..uykusuz geceler geçiriyorum ...ilk dr muayenesinde alınan kanla bebeğim ağlarken bende gözyaşlarımı tutamadım..gazı olmasın diye sevdiğim herşeyden fedakarlık ediyorum..şimdi ben anne değilmiyim..yada eğer anne isem neden süper değilim..
cnm ben normal doğumu kesinlikle tavsiye ediyorum tabi şartlar uygunsa ve sende istiyosan senin istemende çok önemli.ben başından beri normal istiyodum allah gönlüme göre verdi çok kolay bi normal doğum yaptım.bebeğimi ilk gören ben oldum o en güzel saf halini bu herşeye deyer cnm çekilen bütün sancılara, o an bütün acılar bitiyo bebeğinle birlikte sende yeniden doğuyosun ve meleğini karşında görüyosun hayatta bundan daha güzel bişey yoktur heralde pişmanlık aklıma hiççççççç gelmedi bidaha hamile kalırsam onuda kesinlikle normal doğum istiyorum.bu arada benim kızım 3700 gr 52 cm doğdu canım.sana ve tüm bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum cnm.
annesinin güneş'i, "ay"ı,tosunu tombalağııııııı senin için yazdım cy2006cım:):))))
benim kızım senin oğlandan büyük ama olsun zengin olurlar:))))))))
Slm kızlar, ben 18 ağustosta normal doğumla kızıma kavustum.sonlara doğru ben de sezaryan mı yapsam acaba diye tırstım , normal doğumdan vazgececektim nerdeyse.Ama iyiki normal doğum yapmısım, o izlediğiniz görüntüler gercek olsa da siz zaten orayı görmüosunuz, epidural oldugu için acı bile hissetmiosunuz, sadece doktorunuz ıkın dediği zaman kuvvetlice ıkınmanız gerekiyor, bu normal doğumu neden böyle öcü gibi anlatıyorlar hiç anlamıyorum, Bana da ayyy sen normal doğum yapamazsın, söyle zor böyle zor dediler, inat ettim ben de normal doğurcam dedim, doğumdan sonra cok kızdım bana öyle diyenlere inanın hiç de abartıldıgı kadar zor değil, ve iyiki normal doğum yapmısım.Kızım ne sarılık oldu ne de sütüm gec geldi. Doğumhanede bebeğim doğdugunda sütüm coktan gelmişti bile :) Onun için hersey yolunda giderse normal doğum yapın, ama eger bebek veya sizin için bir risk söz konusuysa tabiki sezaryan olmanız gerekebilir. ama en doğalı tabiki normal doğum.
bana buradan istediğiniz herseyi sorabilirsiniz, epidural takılması, sancı aralıkları , dikişler vs.. elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calısırım. öpüyorum hepinizi....
berencim banada herkes normal doğum yapmak öle kolay deil hamile kalan herkes normal istyo ama acılar başlayınca sezeryan istiyoruz diye bağrıyolar yok şöyle kötü sancı dikişler acıyo falan diyorlardı ama bende inat ettim normal doğurdum tabi sadece inattan değil bende nornal olanın bizim için daha iyi olacağını düşündüm allahtan herşeyde yolunda gitti epiduralsiz rahat bir normal doğum yaptım.insanların normal olan bişey için neden bukadar birbirlerini korkuttuklarına anlam veremiyorum mesela doğuma giden birine allah bir avazda kurtarsın deniyor bu bile korku dolu bi cümle bence.kısacası ruhsal ve fiziksel olarak normal doğuma uygunsanız kesinlikle normal doğum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?