Normal Doğum Yapan Anneler Kaç Saat Sancı Çektiniz.

ben 7 saat sancı çektim hiçde öyle dayanılmıycak bişy degildi bol bol yürüyüş ve dpguma yakın yenilen bol bol hurma dogumun kolay olması için büyük etken sen vücuduna ve bebegine güven onlar ne yapıcaklarını gayet iyi biliyolar sen rahat ol kendini akışına bıra :)

cuma akşamı 8 gibi sancılarım başladı. gece 2 30 gibi nişanım geldi. dayanılmayacak gibi değildi ama uyutmadıda. sabah 7 gibi hastaneye gittim. 11 12 gibi suni sancı taktılar. 2 3 den sonrası felaketti. anam ağladı resmen. kendimi öldürmeyi balkondan atlamayı filan bile düşündüm:) sonra kardeşlerim evlendiğinde doğuma nasıl dayanacaklar diye bi saat ağladım:)) nihayetinde cuma 8 den cumartesi 9 45 e kadar sancı çektim. yaklaşık 26 saat kadar. ama masaya yattıktan sonra 2 dakika sürmedi doğumum. zor olan doğum değil sancı zaten.
çok zor ama değer....

ay kızlar süpersiniz siz ya..artık annesiniz ve de o acılara sızılara katlandınız,darısı benim başıma inşallah.ben de normal doğum istiyorum ama kısmet tabi.bnm regl sancılarım cok fecidir,yerlerde süründürür beni kıvrandırır acıdan.öle bir şey mi acaba??şiddetli regl sancsı gibi mi,yoksa ne bilim işte..:) bi arkadaş kabız olmuşssun gibi dedi ama o kadar masum diildir de mi :)

ay kızlar süpersiniz siz ya..artık annesiniz ve de o acılara sızılara katlandınız,darısı benim başıma inşallah.ben de normal doğum istiyorum ama kısmet tabi.bnm regl sancılarım cok fecidir,yerlerde süründürür beni kıvrandırır acıdan.öle bir şey mi acaba??şiddetli regl sancsı gibi mi,yoksa ne bilim işte..:) bi arkadaş kabız olmuşssun gibi dedi ama o kadar masum diildir de mi :)

ben üstten anlattım canım:D.sadece az çok tahmin et diye söyledim onu.tabiki acı verir.sonuçta canından can çıkıyo.küçücük bi delikten kocaman bi kafa ve vücut çıkıyo.ama allah sabrını veriyo.yeterki bağırıp çağırıp yırtınma.öyle olunca daha çok canın yanıyo emin ol...hadi hayırlı doğumlar:)))

valla kızlar anlaşılan doğumunuz kolay olmuş.benm çevremde 10-15 saat sancı çekenler var onları dinleyince endişelenyrm.inşallah benm ki de sizler gibi kısa sürer.
Hurma yiyin bolbol
Insirah süresini okuyun
Çömelip kalkma hareketi zorlamıyorsa yapın
Merdiven çıkın
Ise yariyor
6 saat sanci çektim 5 dk içinde doğum bitti cok şükür

Back