Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumunu nasıl düşünüyorsun? Dr. Ne önerdi sana bu konuda?
Denizkızı; Türkan hanım normal doğumu destekliyor mu? Senin doğumun nasıl olacak sezeryan mı normal mi? Cevaplarsan sevinirim
hamile kalmadan önce rutin kontroller için gidiyordum türkan hanım'a aslında ilk başlarda beğenmiştim tatlı bir bayan ama sonraları muayene için çok sıra beklemekten gerçekten sıkıldım. Bir de özel hastane olmasına rağmen çoğu zaman muayene esnasında başka hastalarda oda da oluyordu herşeyi rahatlıkla soramıyordum tedirgin bir şekilde konuşmamız oldu bittiye geliyordu o yüzden türkan hanım'dan sonra eşimin araştırmasıyla esra hanım'a gitmeye karar verdik onun sayesinde hamile kaldım
mrb benm doğum da kısmetse aralıkta hala içime sinen bi dr bulamadım maalesefşimdilik muzaffer şengüle gidiyorum özel adana da, ama hiç güven vermiyor bana ilgisiz geliyor dünya yansa umrunda olmayan biri gibi
kişisel fikrim türkan hanıma allah düşürmesin beni , zaten alt komşum sırf doç . diye hep ona gitmiş en baştan beri gece doğuma gitmiş ama dr gelmemiş , ben bi kaç kez gitmiştim devlet hastanesi gibi randevulu olduğum halde 4 saat bekledim daha bir sürü rezalet
![]()
normal doğum destekleyen iyi bir dr arıyorum adana yı çok bilmiyorum hastane adıyla beraber yazarsanız çok sevinirim , acı badem ne kadar yapıyor acaba fiyatları yakınsa ona gitmek en mantıklısı aslında ,
İŞİNİ İYİ YAPAN BİLGİLİ VE İLGİLİ DOGUM UZMANI BİLİYORSANIZ TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR !!!!!
acıbademde erdal candan normal dogumu destekleyen bir doktor cokta ilgili hastanede hizmetide cok güzel fiyat konusuna gelince eger özel saglık sigortanız yoksa ssk ile anlasması olmadıgı için tüm dogumlar 4000-5000 arasında değisiyor.
poliçe kapsamına bağlı canımbenim Anadolu Hayat Sağlık Sigortam var. anlaşması var mı acaba bilen var mı? hem muayeneler hem de doğum
merhabalar öncelikle,
Esra hanım acıbademden ayrılıp numune araştırmaya geçti ama şu an için servisteymiş polikilinkte hasta bakmıyormuş. bende aylarca gittim acıbademe şimdi resmen ortada kaldım dr ilgilenmedi hastane değiştirince ne yazıkki. doğuma haftalar kala dr arıyorum içime sinen bi dr da bulamadım sinirlerim çok yıprandı