• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğum ve anüs sorunu-bakın lütfen

Papatyamnm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.907
737
73
Normal doğum sonrası bir haftadır büyük tuvalet hissi yok. Bir haftadır büyük tuvaletim gelmedi. Yarın doktora gidicem.
Gaz yaparken bile anüs bölgeme şiddetli kramp giriyor. Popum üstüne otururkende bazen ve bazen durduk yere uzandığım yerde aynı krem ve acılı sancı gelip vuruyor.
Tuvalete idrarımı yaparken de aynı.
Normal doğum sonra böyle olup gecen var mı. Çok korkuyorum bağırsaklarıma hasar almış olabilir miyim?
Böyle olup gecen var mı 😢😢😢

Hemoroid olabilir mi ? İç hemoroidler de oluyor. Dışarıdan bakınca belli olmayan, ama parmakla dokunduğunda eline gelen ? Oyle bir durum olmuş olabilir. Bir leğene sıcak su koyun. İçine oturun. Hemoroidse onu yumuşatır. Değilse dahi zararı olacak bir işlem değil. O bölgeyi yumuşatır, rahatlatır

Hemoroid olabilir mi ? İç hemoroidler de oluyor. Dışarıdan bakınca belli olmayan, ama parmakla dokunduğunda eline gelen ? Oyle bir durum olmuş olabilir. Bir leğene sıcak su koyun. İçine oturun. Hemoroidse onu yumuşatır. Değilse dahi zararı olacak bir işlem değil. O bölgeyi yumuşatır, rahatlatır
Canım geçti gitti çok şükür. Çok şükür bir şey oldu sandım. Sanırım verdikleri suni sancıların etkilerinden dolayı anüs kaslarımda kasılmalara bağlı ağrı oldu sanırım

Back