Normal Doğum Sonrası Dikişler Ne Zaman Düşer ?

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.354
1.423
748
11 Kasım da Normal dogum yaptım ,içten ve dıştan oldukca fazla dıkısım vardı cok zorlandım..

ve içteki dikişlerim düşmesine ragmen dışta ki dikişlerim hala duruyor ..

54 günde iyileşmez mi dikiş..

öyle zor kı ..oturamıyorum su an..bazen dikiş yan dönüyor ya da dik duruyor öyle batıyor kı can acıtması cabası..

doktoruma defalarca sordum herseferınde ''alamam ,alırsam açılabılır ,kendı kendıne düşmelı'' diyor..

ne yapmam lazım ya ,fön makınesı ıle kurutuyorum fılan ama neredeyse 2 ay olacak ..

kolay olsun ,normal hayata cabuk döneyım dıye hep normal ıstedım ama boyle sey olur mu hıc ..lanet ettım ya.

Son düzenleme:
neeeeeeeeeee iki ay mı inanmıyorum..çok geçmiş olsun.ya sezeryan bile ki benim bide kocaman 2 tane miyom alındı 10 günde tamamen iyi oldum........ama ilk günleri hatırlamak bile istemem 2. 1. 3. gün ıyyyyyyrın ..yyyy ya sen şeker hastası falanmısın yoksa onların yarası çok zor iyleşir.

ya 2 ay ..keske sezaryan olsaydım dıyorum sureklı bende.. şeker hastası degılım yanı hamılelık sekerı cıktı ama bılemıyorum onla ılgısı varmıdır kı.

ya 2 ay ..keske sezaryan olsaydım dıyorum sureklı bende.. şeker hastası degılım yanı hamılelık sekerı cıktı ama bılemıyorum onla ılgısı varmıdır kı.

canım ya çok geçmiş olsun.....bendede hamilelik şekeri çıktı ama 10 günde turp gibiydim....senin normalde yaraların böle yavaşmı iyileşir......

canım bence de çok uzun sürmüş iyileşmen normalde de yaraları geç iyileşen biri misindir hani belki cilt yapısıdır dicem ama yine de çok uzun ya..
ben de sezeryan yaptım ve 1 hafta sonra koşabilcek durumdaydım

canım ya çok geçmiş olsun.....bendede hamilelik şekeri çıktı ama 10 günde turp gibiydim....senin normalde yaraların böle yavaşmı iyileşir......

bılmıyorum kı daha once d edıkıs atıldı ama hatırlamıyorum hıc.. mesela mordu dıkıs yerlerım sureklı hastane de buz koydular o bolgeme ..onla ılgısı var mı kı

ya bı yerım kesılınce cok gec ıyılesmez ama bılmıyorum kı

en cok ona uzuluyorum zateern ılk 20 gunum berbat gectı ne kosması zor yürüdüm bebegıme bakamadım ılgılenemedım bıle

cok pısmanım i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…