- 30 Mayıs 2019
- 10
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi lavinyaa-123
Doğumum yaklaşmisken sizlerdende dinlemek istedim arkadaslar normal dogum yapanlar bizle paylasabilirmi yasadklarini.ve bebisleriniz kacar kilo dogdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskkrler cnm bilmiyordum okuyacagim hemenBurada doğum hikayelerinin paylaşıldığı bir bölüm var canım ben de ilk doğumu orada paylaşmıştım![]()
Tskkrler cnm bilmiyordum okuyacagim hemen
Aslinda bende normal dogum yapmak istiyorum doktorumla henuz konusmadim dogum hakkinda fakat 2 hafta kilosu ve boyunun onden gittigini soyledi acaba cok kilolu olursa nasil dayanirim diye merak ediyorum.nasil bir agri sanci o kemikler ne durumda oluyor.
Benim ilk bebegim olacak insallah aslinda dogumdan cok korkuyorum ama epudural hic istemedigim icin mecburen normal istiyorum normalde ikisindende korkuyorum ☺ arkadasim 4300 dogurdu normal dogumla ilk bebegi oldugu icin acilmasi cok uzun zaman aldi cok zordu deyip oyle bir anlatisi varki insan dahada korkuyo.aslinda aci esigi herkesin farkli tabi ama normal dogum agrisi cekip epudural sezaryanada alinmak istemiyorum son dakka.sizde agri nasildi gercekten dayanmayacaginiz sekildemi
ARkadaşlar yeni bi yerde konu açmayı soru sormayı bilmyorum o yzden burdan yazıyorum inşallah gören olurBenim normalde adetlerim ağrılı olur o yüzden çok zorlanmadım sanırım canım. Su gelene kadar olan ağrı daha kolay oluyor su geldikten sonra da sancı geldikçe 1 dk kadar yüksek ağrı olıyor sonra bir sonraki sancıya kadar espri bile yapıyordum
Benim iki doğumda da sadece son yarım saat zordu ondan öncesi güle oynaya geçti diyebilirim darısı sana olsun.
Doğum başlayınca güzelce karnını doyur çünkü enerji ihtiyacı olacak bir de telefona filan sevdiğin müzikleri yükle sancı anında onları dinlemek rahatlatabilir. Bir de soğuk kanlı biri senin sancı sürecinde yanında olsun beline masaj yapsın o zaman daha rahat geçer.
Çektiğin acıya değil sonunda kucağına alacağın meleğine odaklan hatta onunla konuş ona sarıldığını elini tuttuğunu hayal et. İnan ki onun tırnağına bile bedel olamaz çekilen sancılar.
Sezeryanda evet doğum sancısı çekmiyorsun ama sonrasında iyileşme süreci normal doğuma göre daha zor o yüzden dr mecbur demedikçe tabi ki normal doğum daha güzel.
ARkadaşlar yeni bi yerde konu açmayı soru sormayı bilmyorum o yzden burdan yazıyorum inşallah gören olurben 37 haftalık hamileyim doktra gittiğimde bebek yan yatıyo dedi ne zaman doğum kanalına girer ne yapmam lazm ben normal doğum istiyorum bilen biri varsa yazabilir mi
![]()
TEşekkr ederm valla korkuyorum açıkçası içimi rahatlattınızDaha zamanı var canım benim ikünc oğlum suyum gelirken kanala girdi 39 haftalıktı. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
TEşekkr ederm valla korkuyorum açıkçası içimi rahatlattınız![]()