- Konu Sahibi misskokulumm
-
Allahın izniyle çıkartırız tuğbacım sen yeterki rahat ol içini rahat tut ben bunu bilir bunu sölerim inşallah bi aksilik çıkmassa kolay doğurcam ben kendime güweniyorum ben böle diyince herkes deliymişim gibi bakıo ama napiim öle hssediyorum :)
zeynep özdil daha çok erken senın döner neden bu kadar endişelenıyorsun kı.meraklanma.
benim de 22 ekim galiba o aralar bekliyoruz.15 ekimde 9 ay bitiyo.benimde normal doğum görünüyo ama ben normal doğumdan çok ama çok korkuyorum.acayib stres yaptım.rüyalarıma giriyo.napıcam ben
Canım yaa ne güzel morel verdin bize şu doğum arifesinde inş.normal bi şekilde doğururuz Allah sana da kolaylık versin canım inş.ağrısız sancısız olur bu doğumun:)))Berbeto adi ustunde normal dogum,herkes icin olagan olani dogal olani bu.Dunyadaki butun canlilar bu sekilde doguruyor.Cok korkunc bisey olsa bir doguran bir daha dogurmazdi heralde.Ben ilk dogumunu sezeryan yapmis biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.Tabiiki zorunlu durumlarda sezeryan olunmali.Sezeryandan sonra dikis yerimde surekli bir hassasiyet oldu.Simdide 36 haftaligim ve son 1 aydir sezeryan bolgemde dayanilmaz sanci ve aci var.o bolge deforme oldu.Doktor biran once bebegi almak istiyor,dikislerin atabilir diye..bende dayanabildigim kadar dayanmak istiyorum..Tabikii boyle bir sorun herkeste olacak diye bisey yok.
Artik normal dogumdada epidural yapiyorlar,:) Bence bunu doktorunla konus.ve kesinlikle korkma.saglicakla bebeginide kucagina alirsin insalalh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?