• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolursunuz yardım edin bebek kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz

bende bugün gittim doktora 5 haftalık dedi kese 15mm dedi adetime göre bir hafta gerideyiz dedi :( İki hafta sonraya randevu verdi

Ben 7. haftada duymuştum :) hayatımın en güzel anlarından biriydi, allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah.. biz 1 hafta önden gidiyoruz ama, belki onun da etkisi vardır...

Canim hic endiselenme ben 7 haftalikken duydum 6 haftalikken gittigimde duyamamistim sadece gormustum ultrosanda ama bi sknraki hafta duydum

aynen tatlim hic korkma bende 6.haftada duydum oda doktor kendisi bile dedi sanslisin diye duyabildik diye telaslanma yani :)

6+1 'de vajinal ultrasonla duyduk, bana göre hayatımdaki en etkileyici sesti,mutlulukla karışık içim ürperdi karnımdaki canlanan hayatı hissedince. Karından ultrasonla duyulamadı.Acele etmeyin, bebek görünürse, 9.haftaya dek yolu var kalp atışının, korkmayın.

NASIL DİNLETMEDİ BEN HER GİTTİĞİMDE DİNLETİYO. YA DOKTORUNU DEĞİŞTİR YADA SÖYLE DİNLETSİN NEDEN SÖYLEMEDİN Kİ :stop:

Dinletmeyi pek öenermiyoruz bebek açısından diyor dinlemek istiyorum elbet bir anne bundan bir kerecik dahi olsa mahrum kalamaz yahu!

Back