• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolursunuz yardım edin bebek kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz

merhaba

Ben bugün itibariyle 7+3 günlük gebeyim. Dün kalp atışlarını dinlemek için kontrole gittik ama doktor çok derinden geldiğini gaz ve yag dokularından dinlenemeyebileceğini söyledi ve dinleyemedik. doktor kesenin 6+4 günlük olduğunu söyledi.Eğer istersem vajinal ultrasonla bakabileceğini ama beklemek istersem bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi o zamanda duyamazsa mecbur vajinal ultrasonla bakacağını söyledi. esimde bende beklemek istedik ama için içimi yiyo kötü bişey mi var diye. Siz kaçıncı haftalarda duydunuz 4 haftada duyduğunu söyleyen bile var.

Duydun mu canım kalp atışlarını?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uzun zamandır giremiyodum. çok şükür 14+2 olduk bile. kendi doktorum cinsiyetini erkek benziyo bi çıkıntı var dedi gösterdi bile.geçen hafta biraz tansiyonum yükseldiği için tekrar doktora gittim kendi doktorum da izinliydi başka bi doktor baktı haftasını bile hatalı hesapladı kıza benziyo dedi. bakalım cuma ikili test sonuçlarını göstericez doktorumuza belli olur inşallah cinsiyeti.

5hafta 6 gunluk bugun kalp atisini duyduk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 7. Haftada gittim kalp atisi duyulmuyordu ama gorundugunu soyledi doktor. Ultrason ekraninda minik isik yanip sonuyordu. 1 ay sonra yani 11. Haftada tekrar gidecegiz. O zaman duyabilirmisiz.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ilk gebeligimde keseyi gordum kalp atisini duymadim diye 7 haftalikken kurtaj oldum. 5 ay sonra hamile kaldim yani suan hamileyim ama bhcg degerim 2 ye katlamiyor 1268 suan ama pazt tekrar cagirdi bakalim insallah kesecigi gorebilirz. Ne olur dua edin bana hamile arkadaslarm dualariniz kabul olsun insallah hepimz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alabilelim insallah. Varmi bhcg degeri 2 ye katlamayip birden artis gosterenler saglikli hamilelik gecirenler?

Merhaba
Bizde bugun yedi haftalik olduk.
Doktor keseyi gordu cok sukur. Oyle bir soyledi ki kiloluyim diye bebegi goremedik. Iki hafta sonra tekrar randevum var. Baska bir doktora. Umarim tatli dilli bir doktordur:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

ilk randevuya gittiğimde 5+3 günlük hamile olduğumu öğrendim. sadece keseyi görebildi usg ile baktı. 23 temmuzda 2. randevumuz var. inş. kalp sesini duymak da nasip olur. 23 temmuzda 8+5 olmuş olcam.

6+1 de duyduk cnm sabret sikinti yapma

Alttan mi karindan mi baktilar canim. Ben bir dusk yaşadı m bu sefer alttan baktirmak istemiyorum korkuyorum artik ama gec duyulmasini da istemiyorun

9. haftamız içindeyiz daha kalp atısını duyamadık. yarın dra gitcez inş duyabiliriz. üstten usg ile bakıyor doktorum.

9. haftamız içindeyiz daha kalp atısını duyamadık. yarın dra gitcez inş duyabiliriz. üstten usg ile bakıyor doktorum.

Ben tek degilim demek ki...
O zaman bu sadece bunye meselesi.
Ben de 7 haftalikken duyamadim goremedim bebegimi diye moralimi bozdum.
Ama siz belki bebegi gormussunuzdur.
Doktor kilomdan dolayi goremedigimizi soyledi direk

Ben tek degilim demek ki...
O zaman bu sadece bunye meselesi.
Ben de 7 haftalikken duyamadim goremedim bebegimi diye moralimi bozdum.
Ama siz belki bebegi gormussunuzdur.
Doktor kilomdan dolayi goremedigimizi soyledi direk

biz 5 haftalıkken gitmiştik sadece kesesi vardı kendisi yoktu. bir ay sonraya randevu verdi. yarın işte randevumuz. bakalım umarım görebiliriz. gerginim biraz açıkcası :/

biz 5 haftalıkken gitmiştik sadece kesesi vardı kendisi yoktu. bir ay sonraya randevu verdi. yarın işte randevumuz. bakalım umarım görebiliriz. gerginim biraz açıkcası :/

Insallah gorursunuz duyarsiniz:)

Kizlaarrr 6+1 bugun kalp atisi karindan goruldu. Ama devlete gittim doktorun cihazinda gorulmedi ayri bir ultrason odasina gonderdi orda goruldu son adete gore 6+1 ultrasona gore 6+2. Ilk cocugumda 7.haftada vajinal ultrasonla goruustu

Canim insallah yarin gorursun ama goremezsen lutfen 12.haftaya kadar bekle sakin kurtaj olma kanaman olmazsa.kuzenim hemsire o dedi bazi bebeklerin kalbi sonra duyulabiliyormus ama malesef doktorlar kalp atimj yok diye 9.haftada kurtaj yapabiluyorlarmis kanaman olmadigi surece bekle.umarim yarin guzel haber alirsin

Canim insallah yarin gorursun ama goremezsen lutfen 12.haftaya kadar bekle sakin kurtaj olma kanaman olmazsa.kuzenim hemsire o dedi bazi bebeklerin kalbi sonra duyulabiliyormus ama malesef doktorlar kalp atimj yok diye 9.haftada kurtaj yapabiluyorlarmis kanaman olmadigi surece bekle.umarim yarin guzel haber alirsin

duyduk şükür kalp atımını. kendisini de gördük 2 cm olmuş :nazar::17:
çok sık çağırıo kontrole beni dr özele gidiyorum. devlette mi devam etsem.

duyduk şükür kalp atımını. kendisini de gördük 2 cm olmuş :nazar::17:
çok sık çağırıo kontrole beni dr özele gidiyorum. devlette mi devam etsem.

Ozelde 2 haftada bir oluyor kontrol. Bebege bir sakincasi yok. Özelde uzun bakiliyor sana da gosteriliyor.Devlette tetkikler harika ama ozelde de bebisi gormek.sen bilirsin benim tercihim ozel.bir sıkinti olursa devlete giderim

Ozelde 2 haftada bir oluyor kontrol. Bebege bir sakincasi yok. Özelde uzun bakiliyor sana da gosteriliyor.Devlette tetkikler harika ama ozelde de bebisi gormek.sen bilirsin benim tercihim ozel.bir sıkinti olursa devlete giderim

acıkcası butcemı de dusunuyorum her gıttıgımde 75 verıorum. onu bırıktırsem bebek odasını alırım :27:
devlete gıtsem bu sefer sanırım denemıs olurum.

Back