Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba
Ben bugün itibariyle 7+3 günlük gebeyim. Dün kalp atışlarını dinlemek için kontrole gittik ama doktor çok derinden geldiğini gaz ve yag dokularından dinlenemeyebileceğini söyledi ve dinleyemedik. doktor kesenin 6+4 günlük olduğunu söyledi.Eğer istersem vajinal ultrasonla bakabileceğini ama beklemek istersem bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi o zamanda duyamazsa mecbur vajinal ultrasonla bakacağını söyledi. esimde bende beklemek istedik ama için içimi yiyo kötü bişey mi var diye. Siz kaçıncı haftalarda duydunuz 4 haftada duyduğunu söyleyen bile var.
6+1 de duyduk cnm sabret sikinti yapma
9. haftamız içindeyiz daha kalp atısını duyamadık. yarın dra gitcez inş duyabiliriz. üstten usg ile bakıyor doktorum.
Ben tek degilim demek ki...
O zaman bu sadece bunye meselesi.
Ben de 7 haftalikken duyamadim goremedim bebegimi diye moralimi bozdum.
Ama siz belki bebegi gormussunuzdur.
Doktor kilomdan dolayi goremedigimizi soyledi direk
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
biz 5 haftalıkken gitmiştik sadece kesesi vardı kendisi yoktu. bir ay sonraya randevu verdi. yarın işte randevumuz. bakalım umarım görebiliriz. gerginim biraz açıkcası :/
9. haftamız içindeyiz daha kalp atısını duyamadık. yarın dra gitcez inş duyabiliriz. üstten usg ile bakıyor doktorum.
Canim insallah yarin gorursun ama goremezsen lutfen 12.haftaya kadar bekle sakin kurtaj olma kanaman olmazsa.kuzenim hemsire o dedi bazi bebeklerin kalbi sonra duyulabiliyormus ama malesef doktorlar kalp atimj yok diye 9.haftada kurtaj yapabiluyorlarmis kanaman olmadigi surece bekle.umarim yarin guzel haber alirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duyduk şükür kalp atımını. kendisini de gördük 2 cm olmuş
çok sık çağırıo kontrole beni dr özele gidiyorum. devlette mi devam etsem.
Ozelde 2 haftada bir oluyor kontrol. Bebege bir sakincasi yok. Özelde uzun bakiliyor sana da gosteriliyor.Devlette tetkikler harika ama ozelde de bebisi gormek.sen bilirsin benim tercihim ozel.bir sıkinti olursa devlete giderim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.