Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba
Ben bugün itibariyle 7+3 günlük gebeyim. Dün kalp atışlarını dinlemek için kontrole gittik ama doktor çok derinden geldiğini gaz ve yag dokularından dinlenemeyebileceğini söyledi ve dinleyemedik. doktor kesenin 6+4 günlük olduğunu söyledi.Eğer istersem vajinal ultrasonla bakabileceğini ama beklemek istersem bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi o zamanda duyamazsa mecbur vajinal ultrasonla bakacağını söyledi. esimde bende beklemek istedik ama için içimi yiyo kötü bişey mi var diye. Siz kaçıncı haftalarda duydunuz 4 haftada duyduğunu söyleyen bile var.
Bence 9. Haftaya falan bekleme kendi kafana göre benim ilk hamileliğimde 7haftada kalmış bebek 9 haftaya kadar bekledik zehirliyodu kanıma karışmış yoğun bakıma alınacaktım az Kalsın hem kanamam da olmadı düşmedi doktor nezaman dediyse ozaman gitben de 5 haftalıkken kese görmeye gittim. doktor iki hafta sonra çağırdı. belki bir haftanın sonunda da görünürdü diye düşündüm ancak garanti olsun diye ikinci haftayı da geçireceğim. ama yine de çok umutlanmayayım demekki bazen daha geç de duyulabiliyor. dört gözle bekliyorum duymayı.
peki öyle yapayım. size çok geçmiş olsun. 2 hafta sonra demişti ultrasona bir haftası gçti. ama zaeten tahliller için iki günde bir doktordayım. idrarda iltihap çıktı onun için giidip geliyorum ama doktor bi daha bakalım demedi daha. cuma sonuç göstermeye gidersem belki ben teklif ederim karından ultrasonla bakalım büyümüş mü diye.Bence 9. Haftaya falan bekleme kendi kafana göre benim ilk hamileliğimde 7haftada kalmış bebek 9 haftaya kadar bekledik zehirliyodu kanıma karışmış yoğun bakıma alınacaktım az Kalsın hem kanamam da olmadı düşmedi doktor nezaman dediyse ozaman git
Normaldir heralde canm benimki tam 8 haftalik bugun gittm doktora 17 mm cikti akrica kalp atisinida gordum cok sukurBenim kesem 5+2 de 8 mm cikmisti sizlerin ki kac cikti acaba
Gozun aydin canim allah kalp atisini gormeyi bana da nasip eder ins. Allah saglikla kucagina alip buyutmeyi de nasip etsinNormaldir heralde canm benimki tam 8 haftalik bugun gittm doktora 17 mm cikti akrica kalp atisinida gordum cok sukur
Benim kesem 5+2 de 8 mm cikmisti sizlerin ki kac cikti acaba
16mm mi benimki 6 haftalık 8,41mm gayet iyi dedi dr. acaba senin ki çok mu çabuk büyümüş maşallahhhcnm bende bugün doktora gittim 16 mm dedi haftasını yine söylemedi ayrıntılı usg de sordum 5+5 dedi bilmiyorum valla doğru mu yanlış mı
16mm mi benimki 6 haftalık 8,41mm gayet iyi dedi dr. acaba senin ki çok mu çabuk büyümüş maşallahhh
Maasalah cnm baya fark var benim kiyle ama bi prblem cikmaz ins. Ben de cok korkuyorumcnm bende bugün doktora gittim 16 mm dedi haftasını yine söylemedi ayrıntılı usg de sordum 5+5 dedi bilmiyorum valla doğru mu yanlış mı
Canim ya icimi rahatlattin 16 mm duyunca yuregm hopladi ben cok stres yaptm bu konuda cunku 5+2 de 8mm keseme dktr kucuk demisti sevinemedim bile hamile olduguma korkudan16mm mi benimki 6 haftalık 8,41mm gayet iyi dedi dr. acaba senin ki çok mu çabuk büyümüş maşahamile
Canim ya icimi rahatlattin 16 mm duyunca yuregm hopladi ben cok stres yaptm bu konuda cunku 5+2 de 8mm keseme dktr kucuk demisti sevinemedim bile hamile olduguma korkudan