• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolursunuz yardım edin bebek kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz

Kizlar cok eski konu hortlaticam ama uykularim kaciyor cok moralimi bozdu bazilari...

7+0 da kontrole gittik (gun tam olarak dogru gec dollenme degil) bebegim 8.55 mm olmus baya hareketleri kan dolasimini gorduk doktor kalp ritmini gosterdi cizgi cizgi ama sesi acti ses yoktu odada anlamadik bile actigini makinanin sesi kisik herhalde normalde duyulur bu durumdayken ama neyse problem yok dedi. Geldim ama ben simdi inanilmaz gerginim kalp atisi gorunuyor sorun yok bebegin boyutunda sorun yok ama ses gelmiyor cihazdan midir bebegimden midir sizce?

Kizlar cok eski konu hortlaticam ama uykularim kaciyor cok moralimi bozdu bazilari...

7+0 da kontrole gittik (gun tam olarak dogru gec dollenme degil) bebegim 8.55 mm olmus baya hareketleri kan dolasimini gorduk doktor kalp ritmini gosterdi cizgi cizgi ama sesi acti ses yoktu odada anlamadik bile actigini makinanin sesi kisik herhalde normalde duyulur bu durumdayken ama neyse problem yok dedi. Geldim ama ben simdi inanilmaz gerginim kalp atisi gorunuyor sorun yok bebegin boyutunda sorun yok ama ses gelmiyor cihazdan midir bebegimden midir sizce?
Canim boşuna stres yapiyorsun emin ol bir problem olsa doktor zaten soylerdi bende 7+3 iken gitmiştim eşimle kalp atisini görmek bile bizi çok heyecanlandirdi hiç sesi duymayi talep etmedik doktorda bu konuda birşey demedi Maşallah Herşey yolunda sikintisi yok bebeğiniz acisindan iciniz rahat olabilir dedi

Canim boşuna stres yapiyorsun emin ol bir problem olsa doktor zaten soylerdi bende 7+3 iken gitmiştim eşimle kalp atisini görmek bile bizi çok heyecanlandirdi hiç sesi duymayi talep etmedik doktorda bu konuda birşey demedi Maşallah Herşey yolunda sikintisi yok bebeğiniz acisindan iciniz rahat olabilir dedi
Hic duymadinmi yani sende?

bende 6 haftalıkken karından ultrasonla göremeyince vajinal ultrason ile baktırdım.. babası kalp atışını gördü ama aynı sebepten bizde duyamadık... bebişler bazen geriden gelebiliyor çok fazla stres sizede bebeğe de zarar.rahat olun biraz... bana neler dediler neler :kahve:

Hic duymadinmi yani sende?
Yok, tatlım hiç duymadim 11. Haftaya randevu aldım tekrar gideceğim durumu merak ediyorum doğrusu fakat herşey Allah'tan kendini kasmaya gerek yok bu dünya da nasibi varsa sebep ne olursa olsun ne sorunlar cikarsa ciksin bu dünyaya gelecek sende akışına birak

Yok, tatlım hiç duymadim 11. Haftaya randevu aldım tekrar gideceğim durumu merak ediyorum doğrusu fakat herşey Allah'tan kendini kasmaya gerek yok bu dünya da nasibi varsa sebep ne olursa olsun ne sorunlar cikarsa ciksin bu dünyaya gelecek sende akışına birak
Bu aksam tekrar cagirdi doktorum tahlil sonuclarim cikmis bi de enfeksiyon filan cikti idrar yollarimda bir yandan :( onlara bakacak sanirim hayirlisi olsun artik evet bazen bende diyorum yiyecegi ekmek varsa zaten dogacaktir diye de korkuyorum bir yandan cok moralimi bozdu kimisi benimde oyleydi filan dedi kalbi durdu sonra dedi kendini hazirla herseye dedi ama o cizgilerde bir anormallik olsa gorunurdu muhtemelen diyorum bende ne bileyin

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Benim bildiğim zaten ilk haftalarda son adet tarihiyle ultrasonda görünen hafta tutmayabilir..bu sorun değil bana da boş gebelik dedi doktor 10 gün sonra kalp atışını duyduk. Merak etme..

Benim hikayem de soyle,
1 çocuğumun ardindan cok isteyerek planli bir sekilde 2.ye hamile kaldim. 12 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum vs... Benim icin tam bir yikimdi.
Aradan 5 ay gectikten sonra tekrar hamile oldugumu öğrendim sevinc icinde doktora gittim ve doktor bana kalp atisinin duyulmadığını bos bir gebelik olduğunu soyledi. Son adet tarihime gore tam 7 haftalik olmasi gerekirdi. İkinci defa benim icin zaman durmustu sanki o an. Ne yapacagimi bilemedim. O gunden ertesi gune kadar rabbime nasil sigindimi bir tek ben bilirim. Memleketime gittim sozde annemin yanında kürtajımi olup kendimi orada toparlayacaktim. Doktora gittigimde durumu soyledim bakalim dedi. Ultrasonu actiginda gum gum kalp sesi geliyordu. O an nasil bir mucizeydi anlatamam. Bebegim bir hafta geriden geliyordu gec dollenme oldugunu soyledi. Simdiye 7 aylik hamileyim ve karnimda durmadan tepinen bir kizim daha var. O benim Allah a yalvarisim, kocaman bir mucizem..

Back