nolursunuz yardım edin bebek kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz

bende 7+2 günlük hamileyim 7. haftamda kalp atışlarını duyduk çok şükür

merhaba bana doktor 7.haftada gel demişti ama ben garantileyip 9.hafta bitiminde gittim ve çok şükür kalp atışlarını duyduk.çok acele etme gitmekten moralin bozulur garantiye al bekle 9.hafta dan sonar kesin duyuluyo zaten :) moral bozma

ben de 5 haftalıkken kese görmeye gittim. doktor iki hafta sonra çağırdı. belki bir haftanın sonunda da görünürdü diye düşündüm ancak garanti olsun diye ikinci haftayı da geçireceğim. ama yine de çok umutlanmayayım demekki bazen daha geç de duyulabiliyor. dört gözle bekliyorum duymayı.

Bence 9. Haftaya falan bekleme kendi kafana göre benim ilk hamileliğimde 7haftada kalmış bebek 9 haftaya kadar bekledik zehirliyodu kanıma karışmış yoğun bakıma alınacaktım az Kalsın hem kanamam da olmadı düşmedi doktor nezaman dediyse ozaman git

peki öyle yapayım. size çok geçmiş olsun. 2 hafta sonra demişti ultrasona bir haftası gçti. ama zaeten tahliller için iki günde bir doktordayım. idrarda iltihap çıktı onun için giidip geliyorum ama doktor bi daha bakalım demedi daha. cuma sonuç göstermeye gidersem belki ben teklif ederim karından ultrasonla bakalım büyümüş mü diye.

bende 7 haftalikken gitmistim kalp atisi var dedi ama duyamamistim 12+5 te hem kalp atisini hemde cinsiyetini ogrenmistikk

Bende sali gunu gidecegim kalp atisi icin umarim duyarim icim biraz rahatlar

Benim cuma kntrlm var kalp atislarini ins. Duyarimda icim ferahlar allah herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin beklemek zormuş.

16mm mi benimki 6 haftalık 8,41mm gayet iyi dedi dr. acaba senin ki çok mu çabuk büyümüş maşahamile
Canim ya icimi rahatlattin 16 mm duyunca yuregm hopladi ben cok stres yaptm bu konuda cunku 5+2 de 8mm keseme dktr kucuk demisti sevinemedim bile hamile olduguma korkudan

Canim ya icimi rahatlattin 16 mm duyunca yuregm hopladi ben cok stres yaptm bu konuda cunku 5+2 de 8mm keseme dktr kucuk demisti sevinemedim bile hamile olduguma korkudan

Desene senin bebiş geniş geniş yatıyor stres yasak dr söylemedi mi hiçbişeyi kafamıza takmıyoruz sağ salim sağlıklı sıhhatli bir nefeste doğurcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…