- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 787
- 323
- 34
Peki Sen nasıl hıssedıyorsun kendını canımA
abim bitti dedi yapma abi diye yalvara yalvara gitti
Tuhaf ama çok rahatım. Belki de Bi adım attığı için bilemiyorum sebebini. O gittikten sonra abim bak benim gazıma gelip sonradan üzülme düşün kararını ver yok ben gideyim üç beş ay deneyeyim dersen git ve asla seni ezmeye kalktıklarında ailem gitme demişti hata ettim düşüncesine kapılıp bizden gizleme dedi. Karar senin dedi. Ama ben bitmesi taraftarıyımPeki Sen nasıl hıssedıyorsun kendını canım
tamam o zaman kafani kurcalamasinlar.kararin arkasinda dur.Tuhaf ama çok rahatım. Belki de Bi adım attığı için bilemiyorum sebebini. O gittikten sonra abim bak benim gazıma gelip sonradan üzülme düşün kararını ver yok ben gideyim üç beş ay deneyeyim dersen git ve asla seni ezmeye kalktıklarında ailem gitme demişti hata ettim düşüncesine kapılıp bizden gizleme dedi. Karar senin dedi. Ama ben bitmesi taraftarıyım
Ailenin kuvvetı bana bile güç verdi. Balık bastan kokarmış, bunlar senın kanına girip oyle pislik yapmışlar. Akıllarınca mecbur jalıp gıdemeyecektın. Allah ıslah etsın. Eline odaklan. Arkadasın da sordugu gıbı, eşin bi açıklama yaptımıTuhaf ama çok rahatım. Belki de Bi adım attığı için bilemiyorum sebebini. O gittikten sonra abim bak benim gazıma gelip sonradan üzülme düşün kararını ver yok ben gideyim üç beş ay deneyeyim dersen git ve asla seni ezmeye kalktıklarında ailem gitme demişti hata ettim düşüncesine kapılıp bizden gizleme dedi. Karar senin dedi. Ama ben bitmesi taraftarıyım
bende onu dusunuyorum.ya ailesi arkasinda olmasaydi ya kizim olur boyle seyler sabret yeni evlisin daha seni dovmedi aldatmadi idare et diyebilirdi kizcagizda ceker de ceker di..Allah korudu..Eşine o kadar kızdım ki. Gecenin bir yarısı ne oluyor anne çıkın odamizdan bu ne terbiyesizliktir nasıl diyemez. Erkek değil kadın da yapar bunu. İyi ki ailen arkanda. Biraz burnu surtsun abinin dediği gibi üç beş ay daha dene ki bunu da eşine söyle
Abinize ve ailenize helal olsun diyorum öncelikle. Ailelerin zihniyet farkı buradan belli oluyor. Ben kararınızı çok yerinde buldum. Asla hoş görülecek bir durum değil. O evliliğin tek yürüme ihtimali sanki eşin ailesiyle asla bir araya gelmemek olurdu, tabi eş baştan tavır koysaydı, bunu yapmamışken şimdi şans verseniz ve aile size hiç bulaşmasa bile o evlilik ne kadar huzurlu olur, bilemedim, çünkü eşte de bariz sorun var. Eş olmayı becerememiş ki, velisinin yanında oturan ilkokul çocuğu gibi dinlemiş bir de bu çirkinliği. Gecenin bir yarısı o odaya girip ailenizin iç ilişkilerinin analizini yapmak onlara mı düşmüştü, hadi ille hadlerini aşacaklar, sabahı bekleyememişler mi? Bu ne cesaret? Eşinizin sessizliğini de sizden bu tepkiyi beklememesine yordum, özü neyse onu göstermiş sanki, ne de olsa evlendik rahatlığıyla imza atarak tapunuzu da aldığını sanmış sanırım. Yoksa onurundan, gururundan, sizin yüzünüzü eğmemek için, mahcubiyetten ve daha pek çok sebepten aileye haddini bildirip, gecenin bir vakti de olsa sizi alıp o evden çıkardı. Şimdiki çabası da muhtemelen karakterli davranmaya çalışmasından değil de, kaybetme korkusundan zaten...Tuhaf ama çok rahatım. Belki de Bi adım attığı için bilemiyorum sebebini. O gittikten sonra abim bak benim gazıma gelip sonradan üzülme düşün kararını ver yok ben gideyim üç beş ay deneyeyim dersen git ve asla seni ezmeye kalktıklarında ailem gitme demişti hata ettim düşüncesine kapılıp bizden gizleme dedi. Karar senin dedi. Ama ben bitmesi taraftarıyım
Aşağılık kompleksi bunun adı, çok doğru bir hareket yapmışsınız, eger kalsaydınız hayatınız boyunca bu tablo değişmeyecekti, onlar hakaret edecek eşin dinleyecek sende aglayacaktın, eşinle adam akıllı söz almadan ailesinin Hatalı oldugunu kabul etmiyorsa dile getiremiyorsa geri dönmeyin..İnanın ki durum tam olarak bu. Siz kendi düğününüzü orada dört dörtlük yaptınız bu düğünde bilerek kavga çıkarttınız bilerek fazla takı taktınız vs tarzı seyler söylendi
Bosaniyorum iste.Peki siz nasıl davranırsınız bu durumda? Yanı eşiniz sizi asagıladıgında elestırdıgınde
Bşk buna çok sevindim şer görünen de Hayır olabilir. Yüce Rabbim seni korumuşBen adet gördüğüm için beraber olamadık. Takılar o tarafta. Tatile giderken bırakmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?