Haddim olmayarak yaziyorum, kararinizin arkasinda durun, güclü olun ve hemen bosanin. Ne o karaktersiz es ile ne de o cirkin aile ile güzel bir yuva kurulamaz.. Insan güzel bir yuva kurmak icin evlenmeli, degil mi?
Ailesi sizin cekip gitmeniz ve dügündeki takilara el koymak icin bile yapmis olabilir.. Esinizin tepkisizligi, esip gürlememesi, halledicem halledicem diye pisirikca (afedersiniz) mesajlar atmasi zaten yola cok yanlis bir insanla ciktiginizin isareti. Bir erkegin karakteri asagi yukari sabittir. Benimde basimdan bir evlilik gecti. Gerekirse kalbinize tas basin ve yola yanlis insanlarla cikmayin.. Bir kac ay bile denemeyin. Sonra yine olan size olacak. Bir kac ay denemenin bile hatasini yillarca cekebilirsiniz. Kendinize kiymayin. Ailenize de helal olsun. Bence olmayacak duaya amin demeye calismaktansa, ailenize siginin, o sevgi ve saygiya sonuna kadar simsiki sarilip, kendinize aslanlar gibi yepyeni bir hayat kurun. Su hayatta her serde bir hayir vardir. Neden, niye diye sormayin, bu da benim sinavimmis, cok sükür sansliyim,ben bu olaydan nasil daha güclü cikarim diye dimdik ayakta durun. Hepsi gecer merak etmeyin, önemli olan bu sürecte psikolojinizi bozmayin, hasta olmayin. Üzülmek, aglamak serbest
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
ama sonra silkelenip ayaga kalkmak, sevdiklerinden güc almak paha bicilemez. Kolay gelsin, Allah yardimciniz olsun. Yuva yikilmasi üzücü fakat bir de her yönden düsünün, kendinizi, esinizi, ailesini bastan sona düsünüp, mantiginizi ve kalbinizi dinleyin, en dogru karari vereceksinizdir. Aceleniz yok! Ama o karari geri dönerek degil bambaska bir yerde verin. Not: Hic bir seyden korkmayin. sevgiler