Nolurrr yardımmmmmm

Neden böyle birşey geldi basıma büyük Bi günahım mı vardı birinin Hakkı'na mı girdim hep bunları düşünüyorum
canım böyle düşünme birine bir iyilik yapmışım da Allah beni mükafatlandırdı daha da batmadan kurtuldum de. Ayrıca Allah sevdiği kuluna dert tasa verirmiş.

Onların tarafta 2 bilezik çeyrekler paralar bizim tarafın 10 bilezik çeyrekler. Yok para için takı için çıkmadı o tartışma bundan eminim.
az veya çok, yanlarına bırakma. nikah iptali için dava açarken, bir de maddi manevi tazminat davası aç. derslerini ver.

Onların tarafta 2 bilezik çeyrekler paralar bizim tarafın 10 bilezik çeyrekler. Yok para için takı için çıkmadı o tartışma bundan eminim.

Tartışma Para Takı İçin Demedik Zaten,Yani En Başta Altın Kazanmak İçin Paravan Evlilik Yapılmıştır Diyoruz

Abin doğru demiş. Sen ne istiyorsun?

Çok üzüldüm durumunuza..buna benzer bir olay bende yaşamıştım yıllar önce. .
Eşinizle konuşmalisiniz.. bu aile fena halde sizin ailenizi kıskanıyor ve içlerinde zerre kadar iyi niyet yok..

Esiniz nasil sessiz kaldi? Ben kabullenemezdim sessiz kalmasini.

Hala oradan donmedigine gore ailesiyle ayni fikirde.

Tartışma Para Takı İçin Demedik Zaten,Yani En Başta Altın Kazanmak İçin Paravan Evlilik Yapılmıştır Diyoruz
Öyle olsa 1 yıl gezdik tozduk. Tahammül edebilir mi insan sevmediği Bi insana bu kadar Zaman? Bilemiyorum ya belki de. Her ihtimal var
Esiniz nasil sessiz kaldi? Ben kabullenemezdim sessiz kalmasini.

Hala oradan donmedigine gore ailesiyle ayni fikirde.
dilekçe verdiğimi öğrenmiş bir şekilde arabayı bırakmış orda uçağa binmiş geliyormuş

Ben sana söyleyeyim neden böyle oldu. Çünkü senin ailen onun ailesinden üstün. Bunu hazmedemiyorlar. Olan bu. Onlardan aşağı seviyede olsaydin farklı olurdu. Esin geldiğinde abin iyice bir gözünü korkutsun ;-)

Peki siz nasıl davranırsınız bu durumda? Yanı eşiniz sizi asagıladıgında elestırdıgınde

isterse isinlansin gelsin
bazi seylerin telafisi olmaz o an cevabini vermeliydi ailesine seni korumaliydi..gecti huu gecmis ola hic uzulme gozyaslarina yalvarmalarina aslaa inanma abi sozu dinle.

isterse isinlansin gelsin
bazi seylerin telafisi olmaz o an cevabini vermeliydi ailesine seni korumaliydi..gecti huu gecmis ola hic uzulme gozyaslarina yalvarmalarina aslaa inanma abi sozu dinle.
Geldi akşam bize kızlar. Babam sordu kızım biz yürümesi taraftarı değiliz sen ne diyosun dedi. Abim de gerizekalıysa seviyorum kocamı giderim der dedi. Gaza geldim istemiyorum dedim:) abim bu iş bitmiştir İlker bey dedi. Ben karımı asla bırakmam fln dedi gitti

A
abim bitti dedi yapma abi diye yalvara yalvara gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…