Nolurrr yardımmmmmm

Bşk buna çok sevindim şer görünen de Hayır olabilir. Yüce Rabbim seni korumuş
Ay ben de bu habere cok sevındım. Ya allah korumus seni cidden. Haberlerı olsaydı bekler oyle hır cıkarırlardı. Ohh şimdi oğullaro karı koca olmadık dedıgınde suratlarını gormek isterdim. Sakın bu aıleye katılma. Kurtar kendınj

merhaba. Cocugunuz varmıydı bosandıgınızda

Super bi aileye ve cok akilli bi abiye sahipsin masallah diyorum onlar sana en dogrusunu derler senin hakkinda cunku seni de karsi tarafi da bizden daha iyi biliyolar

Bence kocanın ailesi kompleksli kişiler ve sizin altımızda ezilmisler siz öyle davranmasınız bile. Anladığım kadarıyla kocan pasif ailesini karşısına alamıyor ve şu an yanına gelmeme sebebi ailesinin sözünden çıkamıyor. Bu yüzden bu iş olmaz bir kere gece 4 te yataktan kaldırmak ne demek. Sevginiz eskisi gibi olmuycak barışınca millet.ne diycekte deme önemli olan baştan görmek.

Yeni evlisiniz , balayı dönüşü eşinizin ailesinde kalıyorsunuz , gecenin bir vakti kavga etmek için uyandırılıyorsunuz , bi dünya laf sayıyorlar ve eşiniz tek kelime dahi etmiyor .
Şu an baba evindesiniz , eşiniz sizi arama zahmetinde bulunmamış ve sadece msj atmış
Rabbim hayırlı tarafını göstersin
Keşke eşiniz o gece " Anne , baba , bu benim hanımımdır , siz ne diyorsunuz " deyip size laf söyletmeseydi
Ne yazık ki size arka çıkamamış
Yolun başındasınız , inşallah hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun

Dilekceyi hangi ara verdiniz?hadi verdiniz diyelim esiniz hemen nasil ogrendi?pazar gecesi olmus sanirim bu olaylar.butun akrabalar hemen durumdan nasil haberdar olup aradilar?
Dilekçeyi pazartesi günü dün verdim. Ortak arkadaşlarımız var. Arayıp yanımda oğlum sen manyak mısın böyleyken böyle haberin var mı fln dediler. Aslında ben arattım da denebilir

Çok teşekkür ederim ailem gerçekten bu konuda bana beklediğimden bile farklı davrandılar. Zaten beni zorlamayacaklarını biliyordum ama yinede yapıcı olmak adına zamanla oturur düzelir herşey istersen bekle fln derler diye tahmin ediyordum

Super bi aileye ve cok akilli bi abiye sahipsin masallah diyorum onlar sana en dogrusunu derler senin hakkinda cunku seni de karsi tarafi da bizden daha iyi biliyolar
Çok şükür ki abimin çok Mutlu bir evliliği var.

Dilekçeyi pazartesi günü dün verdim. Ortak arkadaşlarımız var. Arayıp yanımda oğlum sen manyak mısın böyleyken böyle haberin var mı fln dediler. Aslında ben arattım da denebilir
eşin ailesi ile ilgili bişeyler söylemedi mi.
gerçekten çok ilginç bi durum.
severerek evlenmişssiniz.
nasıl oluyo da böyle saçma bi sebepten vazgeçiyo senden.
bi sebep olur tamam.
senden saklanan bişeyler var gibi.
annesi akıl hastası da olabilir.
bunu açıklayabilirdi eşin.
ee madem seni taşıyamayacaktı bu aile eşin niye seni evlenmeye kadar sürükledi.
evlilik iptali ni bir araştırın derim.

canm ya cok uzuldum .. Ama boyle saygısız ınsanlardan kurtulmussun bence herseyde vardr bı hayır .. Kocan olacak kısı nasıl sesını cıkarmıo pes dogrusu belkı de boyle daha ıyı oldu daha bastan gece kaldrp dertlerı neymıs yanı sana cok sorun cıkarırdı bunlar ılerıde

Herkes söylemiş ama bende yazmak istedim. Abinizin tepkileri çok yerinde ve cok mantıklı hareket etmiş. Maşallah

Durumunuz gerçekten çok zor, Allah yardım etsin. Aslında bir tarafınız eşinizden kopamamış ki arkadaşınıza aratmışsınız. Demek ki hala soru işaretleri var kafanızda. Bu eşinizi ve evliliğinizi yaşayamadığınız için, gözünüz arkada kaldığı için oluyor bence. Ama şöyle düşünün, birkaç yıl sonra eşinize de evliliğinize de doymuş olacaksınız. Artık o ilk heyecan kalmamış olacak. Muhtemeldir ki bir ya da daha fazla çocuk sahibi olacaksınız. Ama eşinizin karakteri de ailesi de değişmeyecek. O ilk heyecan bitince herşey daha çok batmaya başlayacak size. Boşanmak isteseniz bile çocuğun psikolojisi, babasıyla görüşmesi falan herşeyi düşünmek zorunda kalacaksınız. Aileniz başka şehirde sanırım, çocukla başka şehire gitmek problem olacak babasıyla görüşmesi yüzünden. Yani diyeceğim o ki şimdi bağları koparmak çok daha kolay. Ne kadar birlikte yaşarsanız o oranda zorlaşır herşey. Vazgeçmeyin bence. Dilekçe vermişsiniz ama umudunuz var hala. Bunu " gaza geldim, istemiyorum dedim" deyişinizden çıkarıyorum. Eşinizin sizi çekip almasını, güçlü durmasını bekliyor gibisiniz. Üzgünüm ki öyle bir karaktere sahip görünmüyor. İlerde daha büyük zorluk yaşayacağınıza şimdi kesin. Bir evliliği, sevdiğiniz biriyle birlikte bir hayat kurma heyecanını değecek biriyle yaşayın bence

Balayından dönüyorsunuz ve olaylara bak
Eşiniz abinizin demesi gibi neyi düzeltecek.. PAsifize edilmiş sindirilmiş bir köşeye
Allah yardımcınız olsun

Ek olarak, beraber de olmamissiniz, her seyde bi hayır vardir..esin simdi aglar yalvarir sozler verir,sevgin var inanmak istersin.. Gittiginde daha beter olur, daha zararli donersin Allah korusun.. Ve en basindan gercek yuzlerini gordum, neden bile bile lades dedim dersin..
Kompleksli ve cahil aileyle asla bi mutluluk inşa edilmez.. Hele o susup karisini/namusunu ezdiren adamla hic olmaz ne yazikki.. Yasadim,biliyorum..

Canım hemen aileni karıştırmasaydın olaya keşke. Kendin verseydin ağızlarının payını. Kocan onlara ses etmememiş sana da etmezdi bence.

H
haklısınız. Bana da hak verirsiniz ki ruh halim çok sağlıklı degil. Ama inanın bütün bu yazdıklarınızın farkındayım. Bende bu evlilikte önümü göremiyorum

H

haklısınız. Bana da hak verirsiniz ki ruh halim çok sağlıklı degil. Ama inanın bütün bu yazdıklarınızın farkındayım. Bende bu evlilikte önümü göremiyorum
Tahmin edebiliyorum, Allah yardımcınız olsun. Ben de çok önümü göremediğim bir evlilik yaptım. Aile sorunu farklı biçimde olsa da bizde de vardı. Benim bir de çocuğum var. Çok ruhsal kopmalar yaşadık eşimle. İkimizin de söylediği şey, çocuk olmasaydı şimdiye kadar bin kere bitirirdik oluyor. Ama duyarlı ebeveynler olarak kurtarabileceğimiz birşey varsa sonuna kadar çabalamalıyız mantığıyla hareket ediyoruz. Fena gitmiyoruz bakalım, umarım tamamen normale döneriz. Yalnız benim sizden farkım şu ki, ailesi bana saygısızlık yaptı bir kaç kere, cevap vermedim hiç ama son bir olayda bağlantımı tamamen kestim görüşmüyorum. Eşim de ağzını açıp neden görüşmüyorsun diyemez, ona o hakkı vermem. Benimkisi ideal çözüm diyemem, ben de isterdim büyük güzel bir aile olabilmeyi ama nasip değilmiş. Böyle yarım yarım bir hayat yaşıyorum. Sizin de bahsettiğiniz insanlarla güzel bir iletişiminiz olmaz muhtemelen bu saatten sonra, sonunuz benimki gibi olmasın. Değecek biriyle çok güzel bir yuva kurun, sevin sevilin el üstünde tutulun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…