kızlar daha önce nişanlım ve ailesinin davranışları yüzünden nişan atmıştım daha önceki konularımda var. Bunları söylemek çok zor benim için Ben bundan 2 yıl önce eski erkek arkadaşımla ilişki yaşamıştım . Çok zor günler geçirdim çok pişman oldum çok ağladım . Karşıma biri çıktı ve vicdanım rahat etmedi herşeyi anlattım bu konuyla ilgili bişey sormycna söylmeycene söz verdi beni sevdiği için bırakmadı ben öyle düşündüm . Sonra nişanlandık ve nişandan sonra çok değişti tam aileci oldu ailesinin yanında eZdi ezdirdi. Benim ailemin yanında bile çok ukala hareketler yaptı onlarda bu davranışlarına çok üzüldü . Sonunda nişanı attım . Sürekli mesajlar atıyor cevap vermedim dün yolumu kesti beni tehtit etti . Ailene söylerim daha önceki ilişkini elimde mesajlarda vad kanıtlarımda bunu dedi. Konuşcaz arabaya bin dedi. Sonra vurmaya başladı saçlarımı çekti akşamdı çokta yağmur yağıyodu dövdü beni arabadan indrdi okadar çok vurduki el bileğim çatladı sanırım çok acıyor. ailemde memlekette ben ev arkadaşlarımla kalıyorum tayinimi isteyebilmeme 1 yıl var. Benimle ya evlenceksin yada ailene herşeyi söylerim dedi istemiyorum diye bağırıyorum ağlıyorum ama hiç acımadı . Burnum kanadı hani gerçekten öldürresiye vurmak bu olurdu(( şimdi napcam ben kızlar nasıl kurtulcam evimi biliyor işimi biliyor lütfen bana yardım edin