• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım :((

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
kızlar daha önce nişanlım ve ailesinin davranışları yüzünden nişan atmıştım daha önceki konularımda var. Bunları söylemek çok zor benim için Ben bundan 2 yıl önce eski erkek arkadaşımla ilişki yaşamıştım . Çok zor günler geçirdim çok pişman oldum çok ağladım . Karşıma biri çıktı ve vicdanım rahat etmedi herşeyi anlattım bu konuyla ilgili bişey sormycna söylmeycene söz verdi beni sevdiği için bırakmadı ben öyle düşündüm . Sonra nişanlandık ve nişandan sonra çok değişti tam aileci oldu ailesinin yanında eZdi ezdirdi. Benim ailemin yanında bile çok ukala hareketler yaptı onlarda bu davranışlarına çok üzüldü . Sonunda nişanı attım . Sürekli mesajlar atıyor cevap vermedim dün yolumu kesti beni tehtit etti . Ailene söylerim daha önceki ilişkini elimde mesajlarda vad kanıtlarımda bunu dedi. Konuşcaz arabaya bin dedi. Sonra vurmaya başladı saçlarımı çekti akşamdı çokta yağmur yağıyodu dövdü beni arabadan indrdi okadar çok vurduki el bileğim çatladı sanırım çok acıyor. ailemde memlekette ben ev arkadaşlarımla kalıyorum tayinimi isteyebilmeme 1 yıl var. Benimle ya evlenceksin yada ailene herşeyi söylerim dedi istemiyorum diye bağırıyorum ağlıyorum ama hiç acımadı . Burnum kanadı hani gerçekten öldürresiye vurmak bu olurdu:((( şimdi napcam ben kızlar nasıl kurtulcam evimi biliyor işimi biliyor :( lütfen bana yardım edin

Sakın boyun eğip de istediklerini yapma,söylerse söylesin.Hatta sen anlatamaz mısın annene filan?Akıl sağlığı iyi değil adamın,herşeyi yapabilir. Şikayet edebileceğin onlarca yer var,korktuğunu anlarsa daha çok üzerine gelir.

Valla ne denirki saklayip soylemeseydiniz vicdaniniz rahat etmeycekti zaten belli olurdu ama ne kadr kiymeti var bana gore yok.. sizin haytiniz gecmisiniz onu pek ilgilendirmezdi koz olarak kullaniyor soylediklerinizi bence ailene beni rahatsiz ediyo onla evlnmezsem hakkimda kotu seyler cikaracgini soyluyor deyin olmadi rapor fln bi sure memlekete gidin uzaklasin derim ama saklamayin ailnize soyleyin karsinizdaki bir pisikopat neler yapcagini bilemzsiniz

darp raporu al. sonra git şikayet et. aynı anda iş yerine dilekçe ver. hayati tehlikede olduğun ıspatlandığı için tayinini istersin. ailene o söylemedn sen söyle... hepsini anlat...korkma korktukça başına daha çok şey gelir.

kızlar daha önce nişanlım ve ailesinin davranışları yüzünden nişan atmıştım daha önceki konularımda var. Bunları söylemek çok zor benim için Ben bundan 2 yıl önce eski erkek arkadaşımla ilişki yaşamıştım . Çok zor günler geçirdim çok pişman oldum çok ağladım . Karşıma biri çıktı ve vicdanım rahat etmedi herşeyi anlattım bu konuyla ilgili bişey sormycna söylmeycene söz verdi beni sevdiği için bırakmadı ben öyle düşündüm . Sonra nişanlandık ve nişandan sonra çok değişti tam aileci oldu ailesinin yanında eZdi ezdirdi. Benim ailemin yanında bile çok ukala hareketler yaptı onlarda bu davranışlarına çok üzüldü . Sonunda nişanı attım . Sürekli mesajlar atıyor cevap vermedim dün yolumu kesti beni tehtit etti . Ailene söylerim daha önceki ilişkini elimde mesajlarda vad kanıtlarımda bunu dedi. Konuşcaz arabaya bin dedi. Sonra vurmaya başladı saçlarımı çekti akşamdı çokta yağmur yağıyodu dövdü beni arabadan indrdi okadar çok vurduki el bileğim çatladı sanırım çok acıyor. ailemde memlekette ben ev arkadaşlarımla kalıyorum tayinimi isteyebilmeme 1 yıl var. Benimle ya evlenceksin yada ailene herşeyi söylerim dedi istemiyorum diye bağırıyorum ağlıyorum ama hiç acımadı . Burnum kanadı hani gerçekten öldürresiye vurmak bu olurdu:KK43:(( şimdi napcam ben kızlar nasıl kurtulcam evimi biliyor işimi biliyor :KK43: lütfen bana yardım edin

Öncelikle sunu artık kabul edın kımse sızı zorlamadı sızde ıstedınız ve bırlıktelik oldu. Bunu bır suc bır ahlaksızlıkmış gıbı karsı tarafa anlatılması gereken kötu bırseymış gıbı lansedılen bır durum degılkı. Guvendınız sevdınız bu sızın kararınız yasadınız. Şimdi bunu anlatp konuşmayalım yok lafı acılmasın sartlı koşullu bı ıtırafa kım saygı duyarki? Önce sız ne yasarsanız yasayın arkasında durun. Sıze uyguladıgı şiddet için rapor alın hemen .. Ailenızle ılgılı tehdıtlerıne boyun egmeyın . Evlenmedıgınız için ıfftıra atıyor der gecersınız. Ben anlamıyorum caresız hallerınızı. Bıraz dık durun kımse sıze boyle davranmamalı

Darp raporu alıp şikayetçi olsaydın keşke. Ailene de durumu acikla yada nişanı attiktan sonra iyice psikopatlasti,iftira atarım,ailene rezil ederim diye tehdit ediyor dersin. Yalan söylemek hoş değil ama yapacak bir şey yok.
Mutlaka rapor almaliydin...Darp tehdit haberleşme gizliliğini ihlal, kişinin huzur ve sükununu bozma....hepsinden sikayet et

Ailenizdir.
Belki bozulurlar, incinirler, size kırılabilirler ama kısa sürede biter gider. Herşey düzelir..
Ama bu adama prim verirseniz olay çıkılmaz hale gelir.
Gözünüzü karartın ve yapmanız gerekeni yapın.
Derhal darp raporu alarak şikayetçi olun..

nisanlinizi kandirmayin herseyi durustce anlatin diyenler buyursun gelsinler hadi.

arkadasim oncelikle gecmis olsun. ailen nasildir bilmiyorum ama o adam bozuntusuyla evlenmektense ailenin gercekleri ogrenme ihtimali bana daha iyi olur gibi geldi nedense. bence sikayet etmelisin tehditlerine boyun egme

İlk aklima bu geldi....Dogru soyleyen de yalan soyleyen de hem sorun yasiyor hem korkuyorsa .....ne olacak bu kizlarin hali?
benimde aynen aklıma gelen oldu
demekki erkekler kandırılmayı daha cok hak edıyorlar,durustlugu degıl kızın basına gelenlere bakılırsa...

O adam o mesajlari hiç silmez.Boşanicam dediğin anda daha neler yapaaar...Evlenip sana çile çektirecek.Bütün parani da alir elinden....2 sene önce yani kaç yaşinda ilişki yaşadin?

benimde aynen aklıma gelen oldu
demekki erkekler kandırılmayı daha cok hak edıyorlar,durustlugu degıl kızın basına gelenlere bakılırsa...
bazilari vardir tabi gercekten sorun yapmaz sevdigi icin ama onlardan nerde arayip bulacaksin ki. bence cok cok az oylesi.cunku az cok turk erkeginin zihniyeti belli.

Neden şikayetçi olmadın?
Elinden geleni ardına koymasın şerefsiz boyun eğme sakın.

Back