neden hafta 1 gün calistigi icin mi? izin durumlarindan dolayiysa canim
siz nisanlisiniz size gelemez mi yani ailen mi istemiyor ya da seni bir aksam üstü alsa ya cikista oturup konussaniz..
yani bu konusma canim,askim özledim su bu degil,,mesela ilisikinizin saygi durumu hakkinda yarin evlenilecek
o zamanki sinirlariniz hakkinda..
ben tartisirsak bana agzindan kötü bir söz cikarsa orada biter dedim,bilmiyorum nasil olacak
mesela o konsurken abuk sabuk konusma der tartisma aninda ben bunu bile duymak istemedigimi söyledim kendime hakaret sayiyorum..
ona göre siradan alislmis birsey ama bana göre degil yani bu tarz seyleri konusun..
canim ya bende ayrilmasini demek istemem ama helede taze nisanliyken bunlari düsünmek bu konuyuda okumak istemezdim..
ama bence kaybetme korkusuda ise yaramaz cocuk zaten bunalmis mi desem ya da kendini öyle görüyor
sosyal cevresi farkli,orada yasananlar farkli..bilmiyorum insallah yanilirim ama bugün ayrilmazsa o cocuk ayrilacak beni cok skiyorsun diye..
ya güzel nisanlanmis ama bence lovemin yasida kücük,benim kuzenim 20 yasinda evlendi hemde kimse istemedigi halde iliskileri böyleydi hemen hemen
simdi cok mutsuz,ben ona sen bizi solladin evlendin bebek yaptin ,anca bir yüzük takabildik dedim..
kizin dedigi aman abla en iyisini yapsin en azindan neyin dogru neyin yanlis oldugunu görebiliyorsun ya da kendi kararlarini verebiliyorsun dedi..
oda herseyi görüyordu ama düzelir diye umut etti,cocugun yapmadigi kalmadi ailesi bosanmak istiyorsa herzaman yaninda olacagini söyledi ama bu evlenirken kacmisti
birdaha babamin basini yeri getirmem dedi,gelmedi zorladilar cünkü güzel seyler yasamiyordu..halada öyle ama gelmiyor,o zaman daha zor geliyor sanirim
o yüzden düsünsün bence iyce herseyi,
konu sahibi arkadasim sen bizlere biraz kulak as biraz asma en dogru karari kendin verirsin cunku nisanlini sen taniyorsun
aynen canm tweety cok dogru dıyor.senın aklın zaten suan cok karısık herkesı dınlemek yorum yapılıp fikirlerini almak istyceksin ama iyice kafan karıscak.yaptığı gecirdiğiniz güzel günleri düşün birde memnun olmadıgın senı üzdüğü günleri düşün.haaa şunuda unutma tatlım kötü tarafı düşünürken atlamaman gerekn bır yer var yarın öbürgün birdaha o kötü taraflrnı görürsen kaldırabilecekmisin ona bak?konu sahibi arkadasim sen bizlere biraz kulak as biraz asma en dogru karari kendin verirsin cunku nisanlini sen taniyorsun
Tanıyamıyorum ki..
O çok ama çok başkaydı keşke tekrar öyle olsa ne olur sanki şunları yaşamamış olsak..
Of ölücem ya..
sende erkenden nisanlandın gormedin gezmedin belki ondan once bir erkek arkadasın bile olmadı hayırda hep erkeklermi gezip tozup eglenmeye ihtiyac duyar biz duymazmıyız artık sunları bahane etmesinler kimse kimseyi silah zoruyla nisanlamadı heralde sonrasında tum fedakarlıkları senden beklemesi cok bencilce baska faceden o kızları ekleyerekmi egleniyor yani vallahi erkeklerin gec olgunlastıkları cidden cok dogru cocuk gibi onları buyutmeye ugrasıyoruz..sende takma cnm ya madem oyle az biraz arayı ac bakalım nolucak ustune gittikce iyice gerilir iyice kendilerini agırdan satarlar sende kafana gore takıl bakalım o dusunsun birazda sen napıyon ne ediyosun diye
aynen canm tweety cok dogru dıyor.senın aklın zaten suan cok karısık herkesı dınlemek yorum yapılıp fikirlerini almak istyceksin ama iyice kafan karıscak.yaptığı gecirdiğiniz güzel günleri düşün birde memnun olmadıgın senı üzdüğü günleri düşün.haaa şunuda unutma tatlım kötü tarafı düşünürken atlamaman gerekn bır yer var yarın öbürgün birdaha o kötü taraflrnı görürsen kaldırabilecekmisin ona bak?
canım bende sana bisey anlatayım ben kocamı 17 yasında tanıdım ve 17 yasında cıkmaya basladık o 21 yasındaydı baya hızlı bir gencliği varmış yani inanmıycagın kadarda caokındı tabı benden önce bircok sey yasadıgı için herseyden meragını aldıgı içinde özenmiyordu bi sene peşimden koştıktan sonra cıkmaya basladık ve gercekten bana aşık oldugunu hissettim ve öyleydide zaman gecti nişanlılık evresıne geldık hersey cok ıyı gdıyor ama herkesin o nişanlılık evresınde oldugu gıbı bızımde nısanlılık evresınde aıllerın catısması ve maddi konular bizi bunalttı kadınlar nesede erkekler bu dönemde cok sıkıntıya gırıyorlar ve evlilik psıkolejısı denen o sacma korkuya kapılıyolar o denemde aramıza azda olsa bır sogukluk gırdı ben asla sıkmıyordum eşimi arkadaslarıyla içmeye giderdi yaza denk geldıgı için hafta sonu denıze gıderlerdı sıkmazdım yanı cunku biliyordumki sıkarsam elimden kacardı aynı sey benım içinde gecerlıydı tabı bende bir kaç kez yalanını yakaladım ama tabı asla aldatmayla ılgılı degıl yada kız olaylarıyla ılgılı degıl cunku zamanında yapacagını yapmıs hevesını almıs banada guven vermıs problem yok ıkı ufak yalan attı dıye bıtırcek degıldım bız hıçmı yalan atmıyor pembe yalanlar evet şimdi ben 24 yasındayım eşim 28 birbucuk senelıkte evlıyız ve birbirimizin gözlerinin içine bakıyoruz cevremızdekıler ımrenerek bakıyor allah nazarlardan korusun ama ben boyle evlılıgım olcagını tahmın etmezdım yanı demek ıstedıgım erkeklerı sıkmaya asla gelmez cok serbest bırak demıyorum ama asla sıkma helekı boyle zamanda cunku eger erkeklerı sıkarsak yapmıycagı seylerı bıle yaptırırız erkekler kadınlar gıbı degıl onları kendımız gıbı goremeyız onlardan dogalarına haykırı seylerı yapmalarını bekleyemeyız benim kardesımınde sevgılısı var ve onlarda cocuklugundan berı neredeyse cıkıyorlar dıyebılırım ve evlenme airfesine gelmeden kardesım ona demıstı git herseyden meragını alkı evlenınce yapma dıye bi belkıde bırcok kısıye ters gelebılır basta banada ters gelmıstı ama sonradan evlenınce yapıcagına sımdı yapsın cunku sımdı yaparsa sadece cinsellik için ama evlenınce yaparsa bu cınsellık için olmaz diyordu
O kadar haklısın ki..
O kızları o eklememiş onlar onu görmüşte eklemişte o da kabul etmiş..
Yanlış bi amacı olamazmış..
Ben zaten şu dakkadan sonra yani tam 2 saattir durmadan gözyaşı döktükten sonra onun nasıl üstüne düşebilirimki canım..
İstesemde halim kalmadı hevesim kalmadı ki benim..
canım Allah mutluluguna mutluluk katsın .ama oyle seyler soylemıssınız kı
sankı dunya erkekler uzerıne kuruluymus gıbı hıssettırdı bana soyledıklerınız
aman sıkma aman soyle yapma aman boyle yapma bırak hayatını yasasın
yoksa kus elden ucargıbı olmus resmen
boyle hayat mı olur hıc cnm ,yanı erkekler sıkılıyorsa bunalmaya gelemıyorsa
bız de gelemıyoruz bız de ınsanız sonucda .kurulmus bı robot degılız dımı
Canıım,bende 23 yaşındayım yeni sözlendim. Seni çok iyi anlayabiliyorum,için içini yiyordur şimdi. Ben sana ayrıl hemen,yüzükleri at falan demeyeceğim. Sadece nişanlınla konuştuktan sonra bir karara var. içinden ne geçiyorsa soyle ona. Arkadaşların dediği gibi evlilik büyük bir sorumluluk. Ve şuna çok kızdım; seni nasıl doğum gunune çağırmıyor akıl erdiremedim. Sen onun hayatının baş rolündeyken zahmet edip seninle baş başa bile kutlamiyor. Çok büyük bir dusuncesizlik. Ben senin yerinde olsam açıkçası; bu kadar anlayışlı olamazdım. Erkekler sıkıntıya gelemiyorlar sıkmamak lazim. Ama bu her şeyde özgür olmaları anlamına gelmiyor. Tek çare konuşman,veya bir süre uzak kalıp kafanı dinlemen. Suan ayrilsan,belki de daha sonra iyi ki yapmışım diyeceksin. Tabi ki bilemeyiz,belki bu süreçte nisanlin hatalarını anlar,değişebilir. Garantisi yok hiçbir şeyin. Ama güçlü ol ezdirme kendini. Sen ona muhtaç falan değilsin. Bende sozlumle 16 yaşımda çıkmaya başladım ve ilk sevgilim. Fakat asla birbirimizi sıkmadık fazla da rahat bırakmadık. Biraz seni ozlemesini sağla,en önemlisi kendine vakit ayır. Kendine değer ver biraz da. Senin için dua edeceğim. Umarım her şey yoluna girer
canım Allah mutluluguna mutluluk katsın .ama oyle seyler soylemıssınız kı
sankı dunya erkekler uzerıne kuruluymus gıbı hıssettırdı bana soyledıklerınız
aman sıkma aman soyle yapma aman boyle yapma bırak hayatını yasasın
yoksa kus elden ucargıbı olmus resmen
boyle hayat mı olur hıc cnm ,yanı erkekler sıkılıyorsa bunalmaya gelemıyorsa
bız de gelemıyoruz bız de ınsanız sonucda .kurulmus bı robot degılız dımı
Canım öncesinde başbaşa kutlamıştık biz , d.gününden 2 gün sonra haftasonu gitti onlarlada kutladı..
Kafamı dinlemek ve karar vermek istiyorum artık..
Çok ama çok teşekkür ederim canım nolur dua et benim için acım geçsin diye..
Sende hep mutlu ol inşallah..
konunuzun başında aslında fikrimi söylemiştim
ancak farkındamısınız ki burda yazan sizden hayatça tecrübeli ablanız yaşındaki arkadaşların yorumları genel anlamda aynı yönde
nedeni ise gayet açık çünkü sizi anlıyoruz...
söyle açayım;
20 yaşında birine aşıktım hemde deliler gibi
onunla olmazsam ömrümün sonuna kadar kimseyle olmam diyordum
24 yaşımda eşimle tanıştım 28 imde evlendik 5 yıldırda evliyiz
9 yıllık ilişkimin başında neyse şimdi de odur eşim
yani demem o ki
ne karar verirseniz verin önünüzde uzun bir hayat var
ve o hayat içinize sinen kararları verdiğiniz sürece size illaki güzel günler getirecektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?