Nolur yardım edin..

1 gün izni var canım ama işi ya full yada öğlen 2de girip 10da çıkıyor akşam. Evlerimizde biraz uzak olduğu için o saatten sonra buluşamıyoruz. Bazen sabah erken gidip 6da çıkarsa o günler mutlaka yanıma geliyor.. Ama yetmiyor işte.

Şu an iyi düşünmeyi, ortada hiç bişey yokki deyip huzurlu uyumayı öyle isterdimki..
Ama aklıma geldikçe ölüyoruumm

canim ben sevenlerin ayrilmamasindan yanayim,

erkek arkadasi belki cevreden etkileniyor belkide baska seylerden,

biraz kendi haline biraksa belki duzelir diye umut ediyorum,

bosver terk eden o olsun en azindan konu sahibi keske sabretsemiydim demez,

elinden geleni yapar sonuna kadar olursa olur olmassa yol alir nisanlisi..

bende erken yasta evlendim 20 yasimda,

bende erken evlenmeye karsiyim baba evi gibi rahat yok,

ama bunun yaslada alakasi pek yok,

evlilik her yasta zor zaanaat ha gec evlenirsen gec alirsin bu sorumlulugu,

simdi nisanlisi dort dortluk olsa ilerde degismeyeceginin garantisi yok,

kavun degillerki koklayip secelim

bilmiyorum ALLAH HERKESIN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN,

belki bu cocukla mutlu olacak yada mutsuz olacak,

ilerde ne olacagini bilemiyoruz ki,

konu sahibide bizlerden etkilenip kendi fikrlerini degismesin,

sonucta o hayati o yasayacak bize burdan birseyler demesi kolay,

bence iyice dusunup tasinip bir yere varilmali hayirlisi..

sanada mutluluklar dilerim

tatlım nısanlının yaptıgı cok uzucu fakat soyledıklerındede haklılık payıda var gıbı malesef :/

cunku ıkınızde cok kucuk yasta nısanlanmıssınız ,gozunuz bıle acılmadan nışan yapmıssınız

hadı sızı gectım ,bayanlar erkeklere oranlara daha cabuk olgunlasır ama

erkekler bızım gıbı degıller malesef.onların olgunlasması ıcın en az soyle 27-28 yılı

devırmelerı gerekıyor kı sızın nısanlınız 23 yasında .nışanlanmak ve evlılık gıbı cıddı sorumlulugu

almak ıcın cok ama cok kucuk .yasayamadıgı hayatları var ve bellı kı o hayatlara özeniyor:/

keske acele etmeseydınız .senı uzmek ıstemem ama nısanlınızın bu hareketlerının devamı

gelecektır :/

konu sahibi arkadasim sen bizlere biraz kulak as biraz asma en dogru karari kendin verirsin cunku nisanlini sen taniyorsun

konu sahibi arkadasim sen bizlere biraz kulak as biraz asma en dogru karari kendin verirsin cunku nisanlini sen taniyorsun

Tanıyamıyorum ki..
O çok ama çok başkaydı keşke tekrar öyle olsa ne olur sanki şunları yaşamamış olsak..
Of ölücem ya..

sende erkenden nisanlandın gormedin gezmedin belki ondan once bir erkek arkadasın bile olmadı hayırda hep erkeklermi gezip tozup eglenmeye ihtiyac duyar biz duymazmıyız artık sunları bahane etmesinler kimse kimseyi silah zoruyla nisanlamadı heralde sonrasında tum fedakarlıkları senden beklemesi cok bencilce baska faceden o kızları ekleyerekmi egleniyor yani vallahi erkeklerin gec olgunlastıkları cidden cok dogru cocuk gibi onları buyutmeye ugrasıyoruz..sende takma cnm ya madem oyle az biraz arayı ac bakalım nolucak ustune gittikce iyice gerilir iyice kendilerini agırdan satarlar sende kafana gore takıl bakalım o dusunsun birazda sen napıyon ne ediyosun diye

aynen canm tweety cok dogru dıyor.senın aklın zaten suan cok karısık herkesı dınlemek yorum yapılıp fikirlerini almak istyceksin ama iyice kafan karıscak.yaptığı gecirdiğiniz güzel günleri düşün birde memnun olmadıgın senı üzdüğü günleri düşün.haaa şunuda unutma tatlım kötü tarafı düşünürken atlamaman gerekn bır yer var yarın öbürgün birdaha o kötü taraflrnı görürsen kaldırabilecekmisin ona bak?

Tanıyamıyorum ki..
O çok ama çok başkaydı keşke tekrar öyle olsa ne olur sanki şunları yaşamamış olsak..
Of ölücem ya..

aslinda seni anliyorum diger arkadaslarada katiliyorum biraz,
eger ilerisini goremiyorsan onunla nisanliyken ayrilmak evlenip bosanmaktan kolay...

O kadar haklısın ki..
O kızları o eklememiş onlar onu görmüşte eklemişte o da kabul etmiş..
Yanlış bi amacı olamazmış..
Ben zaten şu dakkadan sonra yani tam 2 saattir durmadan gözyaşı döktükten sonra onun nasıl üstüne düşebilirimki canım..
İstesemde halim kalmadı hevesim kalmadı ki benim..

bende sana katiliyorum canim artilari eksileri tart iyice dusun bi onunlayken ileriyi hayal et bide onsuz hayal et

canım Allah mutluluguna mutluluk katsın .ama oyle seyler soylemıssınız kı

sankı dunya erkekler uzerıne kuruluymus gıbı hıssettırdı bana soyledıklerınız

aman sıkma aman soyle yapma aman boyle yapma bırak hayatını yasasın

yoksa kus elden ucar gıbı olmus resmen

boyle hayat mı olur hıc cnm ,yanı erkekler sıkılıyorsa bunalmaya gelemıyorsa

bız de gelemıyoruz bız de ınsanız sonucda .kurulmus bı robot degılız dımı

aynı bahane ben eklemedim onlar ekledi ee niye kabul ettin madem yemin ederim kafaları hep aynı dogrultuda calısıyor:26:
uzulme aglama hic boyle durumlarda madem oyle istedigin gibi olsun deyip kendni geri cekip biraz kendi hayatınla ilgilenmen iyi gelir ne kadar kosarsan o kadar kacarlar ve yorulan uzulen sıkıntı yasayan sen olursun oluruna bırak bazı seyleri sen ustune gitme o kafasını toplasın ölcüp tartsın o kızlar icin senle arasını bozmasının ne kadar mantıksızca oldugunu kendi gorucektir zaten ama bu surecte tek yapman gereken zorda olsa onu sorgulamamak ustune dusmemek bosvermis havasında olmak

Son düzenleme:
Canıım,bende 23 yaşındayım yeni sözlendim. Seni çok iyi anlayabiliyorum,için içini yiyordur şimdi. Ben sana ayrıl hemen,yüzükleri at falan demeyeceğim. Sadece nişanlınla konuştuktan sonra bir karara var. içinden ne geçiyorsa soyle ona. Arkadaşların dediği gibi evlilik büyük bir sorumluluk. Ve şuna çok kızdım; seni nasıl doğum gunune çağırmıyor akıl erdiremedim. Sen onun hayatının baş rolündeyken zahmet edip seninle baş başa bile kutlamiyor. Çok büyük bir dusuncesizlik. Ben senin yerinde olsam açıkçası; bu kadar anlayışlı olamazdım. Erkekler sıkıntıya gelemiyorlar sıkmamak lazim. Ama bu her şeyde özgür olmaları anlamına gelmiyor. Tek çare konuşman,veya bir süre uzak kalıp kafanı dinlemen. Suan ayrilsan,belki de daha sonra iyi ki yapmışım diyeceksin. Tabi ki bilemeyiz,belki bu süreçte nisanlin hatalarını anlar,değişebilir. Garantisi yok hiçbir şeyin. Ama güçlü ol ezdirme kendini. Sen ona muhtaç falan değilsin. Bende sozlumle 16 yaşımda çıkmaya başladım ve ilk sevgilim. Fakat asla birbirimizi sıkmadık fazla da rahat bırakmadık. Biraz seni ozlemesini sağla,en önemlisi kendine vakit ayır. Kendine değer ver biraz da. Senin için dua edeceğim. Umarım her şey yoluna girer

ya tamamda git evlenmeden yapda merakını gider dersen bir adama eger gercekten seviyorsa o adam kadından sogur noluyoruz ya der ay canım sevgilim bak beni nasılda dusunmus gidiyimde yatıyım bi kac kadınla oleyyy diyen adamdan evlenincede hayır beklemesin kimse

Son düzenleme:

Canım öncesinde başbaşa kutlamıştık biz , d.gününden 2 gün sonra haftasonu gitti onlarlada kutladı..
Kafamı dinlemek ve karar vermek istiyorum artık..
Çok ama çok teşekkür ederim canım nolur dua et benim için acım geçsin diye..
Sende hep mutlu ol inşallah..

konunuzun başında aslında fikrimi söylemiştim
ancak farkındamısınız ki burda yazan sizden hayatça tecrübeli ablanız yaşındaki arkadaşların yorumları genel anlamda aynı yönde
nedeni ise gayet açık çünkü sizi anlıyoruz...
söyle açayım;

20 yaşında birine aşıktım hemde deliler gibi
onunla olmazsam ömrümün sonuna kadar kimseyle olmam diyordum
24 yaşımda eşimle tanıştım 28 imde evlendik 5 yıldırda evliyiz
9 yıllık ilişkimin başında neyse şimdi de odur eşim

yani demem o ki
ne karar verirseniz verin önünüzde uzun bir hayat var
ve o hayat içinize sinen kararları verdiğiniz sürece size illaki güzel günler getirecektir...

canım benım benım ılk baslardakı dusuncem buydu bu aman sıkma kelımesı herkes ıcın gecerlı degıl zaten nedemek ıstedıgımı tam anlayamamıssın konu sahıbını ılk yaorumun G
göre yazmıstım cok sıkıyor zannetmıstım sonradan diğer yorumlarınıda okuyunca bu sıkma durmu onun için gecerli değilki arkadas zaten sıkmamıs benım demek ıstedıgınde aman sıkma etme degıl bu dönem öyle bir dönemki adamlar zaten evlıkten korkuyor tedirginler acaba yapabılcekmıyım dıye kı bunu aklına getırmeyen tek bır erkek bıle yoktur nekadar asık olursa olsun b bıde yas ufak olunca cok fazla sıkılmaz dıye dusunuyorum aynı sey bızım ıcınde gecerlı bunuda yazmıstım aslında ordakı yazıma senı erkek arkadasının yada eşinin cok fazla sıktıgnı dusunurmusun elbet belli bir yerden sonra sende patlak verıceksın bu ıkı ttaraflıdır ben serbest bırakta dmedım zaten kı asla bir söz vaaya ipi ne serbest bırakıcaksın nede sıkıcaksın ama bu arkadas ıcın fikrimi değiştirdiğimi ileki yazılarımda zaten belirmiştim bu durum onunla tamamen farklı

Bak benden sana bir arkadaş tavsiyesi daha gelsin. Ben kanser(lösemi) olduğumu yeni öğrendim. Ve bu hastalıktan sonra her şeye pozitif bakmak zorundayım. inan benimde böyle senin gibi sorunlarım vardı. Aman Allahım ben neler için moralimi bozmuşum diyorum. Saçlarım dökülecek,sözlümün karşısına kel çıkacağım. Ve bu dönemde daha.ona soyleyemedim,hatta beni tersliyor. Seni çok iyi anlıyorum. Üzülmekte de haklısın. Ama daha çok genciz. Bir erkeğe bağlama hayatını ne olur.. Hayatındaki güzellikleri gör biraz. Ona verdiğin değeri artik kendine ver. Ve her şeyi akışına bırak. Seni aramıyor mu? sende arama. Mesaj atmiyorsa sende atma. Her şey karşılıklı. O bekarligini doya doya yaşamak istiyorsa sende bu hakka sahipsin. (ki bu böyle bir olasılığı düşünemiyor bence) Hep kendilerini düşünen erkek tipleri var böyle. Inan aşk acısından ölen kimse tanımıyorum. Her şeye alisiyor insan. Konuştuktan sonra çok ama çok iyi düşün. Ve artik yıpratma kendini,senden degerlisi yok. Buna emin ol,yürekten söylüyorum. Umarım düzelir,merak etme tabiki de dua edeceğim. Dualarim seninle:)))

Çok saolun belki cevap yazmıyorum, yazamıyorum pek ama hepinizi okuyup aklıma kazıyorum..
Tecrübeli olanların fikirleride benim için çok değerli çünkü bunu annemle paylaşamam, hemen bozulur ortalık ama sizin yorumlarınız beni çok güzel düşündürüyor Allah razı olsun sizden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…