Nolur yardım edin..

hiç üstüne düşmeyin hiç kendinizden taviz vermeyin görüşmek istemeyin onu sık boğaz etmeyin bakalım ne olacak
mutlaka size ne olduğunu soracaktır herhalde. eğer sormazsa zaten siz onun için çoktan bitmişsinizdir.
şimdi onu rahata alıştırırsanız evlilik öncesi yapılacak işleri tek başınıza yaparsanız ilersin de de gene sizi tek başına bırakacaktır.
bütün yükleri omuzlamaya hazırmısınız.

Nolur bana yardım edin içim acıyor..
Ben nişanlıyım 20 yaşındayım. Nişanlım ise 23 yaşında. 4 yıldır birlikteyiz.
Az önce babamın face adresinden onun küçük kardeşinin face'ine baktım şeytan dürttü heralde.
Bide baktım ki hep nişanlımın arkadaşları ekli, iş yerindeki kızlar filanda vardı..
Ki bu kızlar seviyesiz ve yılışık oldukları için ben onlara güvenmiyordum.
Bana söylemeden gidip onları eklemiş o face'i kendisi kullanmış ki bizim face açmayacağımıza sözümüz vardı..
Sakinleştim aradım, güzelce sordum kendimden hiç beklenmeyecek bir şekilde..
Kaldı ki bu aralar öyle tavizler veriyorum ki zaten ben ben olmaktan çıktım.
Bana dediği "Ben seninle çok küçükken tanıştım, hiç birşey yaşayamadım askerden geldim nişanlandık vs. Şimdi yanlış birşey yapmıyorum ama arkadaşlarımla eğlenmek, onlarla vakit geçirmek istiyorum seninle herşeyi yaşayamıyorum mesela geç saatte dışarı çıkamıyoruz bile" oldu.
Nişan için kredi çekmiştik ve her fırsatta bundan sıkıntı duydugunu söyleyip duruyor. Düğün konusundada biraz maddi sıkıntımız var.
Aileler arasında da bazen sürtüşme oluyor. Tüm bunlardan bunaldığını kaldıramadığını söyledi. Arkadaşlarıyla kafa dağıtmak istiyormuş.
Benim yanımda artık eskisi gibi mutlu değil , hiç konuşmak istemiyor bile benimle.
Bana hep az konuş, sus vs diyor. Tabiki eğlendiğimizde oluyor çok sıcakta oluyor ama nasıl denir işte hissettiğim bir uzaklık var.
Bana karşı çok sert, kaba oldu. Yeni iş arkadaşları onu öyle etkiliyor ki, bambaşka biri oldu çıktı resmen.
Beni sıkma rahat ol dayanmamın son gücündeyim vs diyor.
Kızlar düğünüme 10 ay kala bunları yaşamaktan,hep alttan almaktan , tek başıma birşeylere çabalamaktan heveslenmekten çok yoruldum. Napıcamı inanın bilmiyorum şu an ağlamaktan yazamıyorum.. Telefonu kapattı uyudu o şimdi.
Nolur bana yardım edin..

Öncelikle şükredin ve sadaka verin.:6:

Allah size onun gerçek yüzünü göstermiş.

Arkadaşların da dediği gibi yaşayamadıkları her ne zıkkımsa 10 ayda bitmez.

Bu yüzden acı olacak,zor olacak biliyorum ama bitirmelisin.

Saygısı bitmiş sana karşı.Sevgisi olduğuna da inanmıyorum.

İstediğini yapacak,sen de kabul edeceksin ne yaparsa.

Yok öyle ! :20::20::20:

Eski konularını okudum da şimdi. Kendini topla. Ve öyle bir adamdan ne eş ne aile babası olur.:50:

cok normal
cünkü evlenmek icin ve
evliligin sorumluluklari icin daha cok gencsiniz
bu sekilde evlenirseniz evlenince cok daha büyük sorunlar yasarsiniz
zaten nisanliniz sinyal vermis

sizinle yaşayamadıklarını o yaşlı kadınlarla mı yaşıyor acaba?

gençliğinin tadını böyle çıkaran biriyle evlenmeniz hata olur...

nişanlının senden soğuduğunu söylücektim ama son attığı mesajı gördükten sonra düşüncelerim değişti. eğer sana sevgisi ve ilgisi olmasaydı 'günaydın birtanem' yazacak kadar bile aklına gelmezdin. bence üstüne düşme biraz. düzelir.
bide çok taviz verme kendinden. trip at biraz :))

erkeği rahat bırakmak nedemek yaw ben bi türlü anlamıyorum eve kapatmıyoruz heralde bi ilişki yaşıyosanız öle tek oraya buraya istediği heryere gidemez gitmek isterse çift değil tek olucak olur canım olur sıkmayalım diye herşeyi yapsınlar bu nedir yaa :20::20: valla canım üzüldüm durumuna gençliğimi yaşamadım istedimi yapmak istiyorum diyosa korkmadan ya sizi gözden çıkarmış yada sizi umursamıyodur böle rahat insan nişanlısına nasıl söler bunları

Canım. Malesef yazacaklarım hoşuna gitmeyecek. Ama nişanlının farklı beklentileri var hayattan. Bu böyle giderse aldatılabilirsin. Evlenirseniz durum daha zor bir hal alacak, arkadaşlarıyla gezecek eve geç gelecek ve sen ondan ilgi beklediğinde sana karşı çıkacak, hep konuşuyorsun hep ilgili bekliyorsun diyecek. Nişanlıyım artık ayrılamam geri dönüşü olmaz diye düşünme. Mutsuz bir evlilik yapmaktansa yol yakınken nişanlıyken ayrılmak bence en doğrusu:34: Bir erkeği ne kadar kısıtlarsan o başka şeylere yönelir. Kısıtlamaya gelemez erkekler. Face almayacağız diye birbirinizi kısıtlamışsınız. Madem o kullanmış face sen de al kendine bir adres. Sen de git arkadaşlarınla gez. Arama , sorma. Nasılsa nişanlıyız, artık o benim diye senin sevginden ve seni kaybetmeyeceğinden emin!:20:

Az önce aşkım napıyosun diye mesaj attı, cevap yazmadım.
Ardından bir mesaj daha geldi. Arkadaşına atacağını bana atmış yanlışlıkla..
"xxx (arkadaşının ismi) yeni kızı uyardım kardeşim dedimki bizle iyi geçin :) "
yazıyo.. Bu ne şimdi Allah aşkına kızlar ya dayanamıyorum artık ben.
"Mesajın yanlış geldi. Müsait olunca beni ara" dedim.
Aradığında en yakn bu akşam yüzyüze görşelim diyeceğim.
Ve herşeyi konuşacağım onunla..

Bu arada kızlar yeni kız dediği iş yerine yeni bir eleman başlamıştı o. Bu xde iş arkadaşı bu gün izinliydi, o yüzden mesajlaşıyorlar herhalde.

Son düzenleme:
canım bence nişanlının söylediklerini daha dikkate almalısın onunla paylaşımlarını arttırmalısın taviz vermek olarak algılama ama hayatı ortaklaştırmak olarak bak bu işe çünkü eğer farklı hayatlar yaşamaya başlarsınız o zaman koparsınız . o arkadaşlarıyla eğlenir sen onun hayatından uzaklaşmaya başlarsın.mesela senle bi yere çıkamıyorz demiş belki buna ihtiyacı var veya eğlenmeyi seviyor seninle yapamayacağını biliyor oda başkalarıyla çıkıyor ben böyle düşünüyorum

Bu arada kızlar yeni kız dediği iş yerine yeni bir eleman başlamıştı o. Bu xde iş arkadaşı bu gün izinliydi, o yüzden mesajlaşıyorlar herhalde.

Ne konuşacaksın? Bana ilgi göster, arkadaşlarınla çıkma mı diyeceksin? Bence göz dağı ver. Sen hayatını yaşayamamışsın, ben hayatından çekiliyorum rahat rahat yaşa ne yaşamak istiyorsan de. Eğer bunu kabul ederse zaten seni sevmiyordur!:19:

Bazı dolaplar döndüğü ortada :)

bu siteye ilk üye oldugumda bi abla " başkası için feda edicek ikinci bir hayatın varmı" diye sormuştu.. sende bu sözü unutma olurmu..

balık baştan kokarmış güzelim:( sana kesinlikle ayrıl demem.. ama adımlarını sağlam atmaya çalış..
bence artık alttan almayıda bırak.. çünkü sende cancın.. ve bigün alttan aldıgın için bırakacaksın.. o bıraktıgın gün evli olabilirsin.. sonuçları kötü bile olsa belki kabullenceksin..

ben ne yazsamm bilemedim. rabbim yardımcın olsun

Aradı, akşam buluşup konuşacağım onunla..
Israrla telefonda konuşamayacağımı önemli olduğunu yüzyüze olması gerektiğini çünkü iyi hissetmediğimi söyledikçe tedirgin oldu.
Bırakacağımdan korktuğunu hissettim bir anda.
Şimdi konuş nolur deyip durdu ama ben akşam konuşmak istiyorum yüz yüze.
Herşeyi açıkça soracağım.
Sonrası, kısmet..
Annemde farketti, konuşun anlaşın olmuyorsa hazır değilseniz ya bir sene daha bekleyin yada şimdi bitir ömür boyu üzüleceğine dedi bana. Konuyu bilmemesine rağmen..
Akşam olsun hayırlısı olsun inşallah kızlar..

Son düzenleme:

ya ben abartılacak bişi göremedim. bende mi bişi var? :26: insan iş arkadaşlarıyla takılabilir :26: illa kız kelimesi geçti diye de bişi oolacak değil ya. kız ters gitmiştir o da uyarmıştır, olamaz mı?

Şu dönem de birbirinize daha bağlı olmanız gereken zamanlar,
ama nişanlınız yaşayamadıklarını yaşamak istiyormuş öyle mi?
O yaşayamadıkları ne acaba.
Bir ilişki içinde gece gezmesi çok önemli imiş, siz çıkamıyorsunuz
diye kendini gecelere mi atması lazımmış.
Aranızda kocaman bir kopukluk var ve bunu nişanlınız yaratıyor.
Böyle alttan aldığınız sürece de sizi iyice umursamaz olacak.
Nişanlılık hem zor hem de güzel zamanlar, bu güzel zamanları
nişanlısıyla geçirmek yerine, yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum diyen
biri bu ilişkiden sıkılıyor, hatta istemiyor demektir.
Açık açık böyle gitmeyeceğini söyleyin.
Sonuç ayrılık bile olsa, güçlü olacaksınız elbette.
Evlilik hayatı çok daha zor, zararın neresinden dönerseniz kardır.

ya ben abartılacak bişi göremedim. bende mi bişi var? :26: insan iş arkadaşlarıyla takılabilir :26: illa kız kelimesi geçti diye de bişi oolacak değil ya. kız ters gitmiştir o da uyarmıştır, olamaz mı?

Öyle söyledi bana, yeni kız onların reyonunda işe başlamış oda baştan uyarmış, iyi çalış gibisinden.

bazen böyle gerilimler iyi gelir. bana kalırsa nişanlının bir şey yaptıgı yok. biraz daha özgür kalmak isteyebilir, bu aldatacağı anlamına gelmez ki. benim kocam da derdi hep, ben arkadaşlarımla gezmek isterim falan diye, ee gez ben de geziyorum derdim. çok mutluyum. face de var. kaldı ki şüphelenecek bir şey de göremedim. bu sıkıntılar hep olur. haksızlık yapmayın. sadece aranız biraz bozulmuş o da yeni evlenmiş biri olarak söylüyorum cok normal :34:

Şu dönem de birbirinize daha bağlı olmanız gereken zamanlar,
ama nişanlınız yaşayamadıklarını yaşamak istiyormuş öyle mi?
O yaşayamadıkları ne acaba.
Bir ilişki içinde gece gezmesi çok önemli imiş, siz çıkamıyorsunuz
diye kendini gecelere mi atması lazımmış.
Aranızda kocaman bir kopukluk var ve bunu nişanlınız yaratıyor.
Böyle alttan aldığınız sürece de sizi iyice umursamaz olacak.
Nişanlılık hem zor hem de güzel zamanlar, bu güzel zamanları
nişanlısıyla geçirmek yerine, yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum diyen
biri bu ilişkiden sıkılıyor, hatta istemiyor demektir.
Açık açık böyle gitmeyeceğini söyleyin.
Sonuç ayrılık bile olsa, güçlü olacaksınız elbette.
Evlilik hayatı çok daha zor, zararın neresinden dönerseniz kardır.

Evet bende öyle gördüm. Nişanlılar birbirine çok daha bağlı oluyorlar hep birlikte vakit geçiriyorlar..
Bizimde tabiki çok mutlu anlarımız oluyor beni el üstünde tuttugu anlar ama şu sıralar bişey var işte hissediyorum..
Hem ben gece hiçte çıkamayan biri değilimki bir gece konsere gitmiştik arkadaşlarıyla birlikte, iş arkadaşı sevgilisi, ben ve nişanlım şeklinde. 4ümüz. Gece 2de eve gelmiştim.

Back