Nolur yardım edin..

sana katılıyorum bende baskıcı sanmıstım arkadası ama baskıcı değilmiş aksine cok rahatmıs bende nişanlısı baskıdan sıkıldı galiba dedim

aslinda rahatlik degilde ondaki daha cok iliskiyi ayakta tutma cabasi ya da o mutlu olursa biz oluruz düsüncesi..

ama bilmiyor ki kendisi mutsuz olurken biz mutlu olamayiz..

canim söyle sakin kafayla düsün bu dogum günü meselesi cok tuhaf,hele disardan biri gelmesin olayi cok sacma

ben biraz olaylara kuskucu bakarim bu yüzden kesinlikle benim düsündügümü düsünme yada bunu gercek kabul etme,

ama orada olmani istemeyen bence kendisi,cünkü sen orada olsan onun diger kisilere davranisni göreceksin buda onun icin bir sorun olacak,

ben böyle yorumladim ama dedigim gibi bu yorum sadece

Kızlar bana kızıyosunuz kızında bende böyle saf bu kadar aptal olduğum için kızıyorum kendime..
Keşke güçlü olabilsem keşke kendimi ezdirmesem bu kadar ama eziliyorum işte acıya dayanıksızlığımdan..
Lanet ediyorum kendime..
O d.gününe de bilerek çağırmamıştır beni eğlencesine engel olurum diye.

canm benm ya kıyamam sana.gercekten baskasının yorumlarına nasıl mantıklı ve gercekci yorum yazıyorsak kendi hayatımıza bi türlü o yorumlarımızı sıgdıramıyoruz.nişanlınla kesinlikle konusmanı tavsıye ederım.aklındaki tüm soruları içindeki tüm hisleri söyle söyleki senden cıksın bilsin.ne düşündüğünü aslında onu kısıtlamaya calsmadıgını ama bı dozu oldugunu söyle.biraz sessizliğe bürün ilk önce merak etsin kafanı dınle ondan sonra konusun kesn derm.ciddi bi konu oldugunu ve hayatnızın seyrni belirleycegni hissettir ona

aslinda rahatlik degilde ondaki daha cok iliskiyi ayakta tutma cabasi ya da o mutlu olursa biz oluruz düsüncesi..

ama bilmiyor ki kendisi mutsuz olurken biz mutlu olamayiz..

canim söyle sakin kafayla düsün bu dogum günü meselesi cok tuhaf,hele disardan biri gelmesin olayi cok sacma

ben biraz olaylara kuskucu bakarim bu yüzden kesinlikle benim düsündügümü düsünme yada bunu gercek kabul etme,

ama orada olmani istemeyen bence kendisi,cünkü sen orada olsan onun diger kisilere davranisni göreceksin buda onun icin bir sorun olacak,

ben böyle yorumladim ama dedigim gibi bu yorum sadece

Tabiki tabiki bende böyle düşündüm zaten kesinlikle o istememiştir.
Facede kızların fotograflarına bakarken o gecenin fotografınıda gördüm, sadece magaza çalışanları vardı. 8-9 erkek.
3 tanede kız, ama o kızlara çok uzak durmuş bi erkek arkadaşına sarılmıştı hatta 2-3 fotodada öyle.
Bi yakınlık görmedim ama yinede fotograf bu tüm gecenin videosu değil ya..

Son düzenleme:
ben 29 yaşındayım ve 10 senelik evliyim bu profilden bakınca , o yüzük atılmalı ........

senin tarafından bakınca karmaşık zor ikilem arasındasın....ablacığım hayatında ya siyah olsun ya beyaz asla griye yer verme......

sakince oturdüşün kendi ilişkinizi hayatını ,anneni babanı, kısaca herşeyi önüne ser ve karar ver.........

Bunu yazarken çok ağlıyorum ama evet gidemedim. Kendi nişanlımın d.gününe..
Hiç üstüne düşmedi bile ben dedim ,nişanlına bu saygısızlığı yapanlarla niye d.günü kutlıcaksın cevap vermedi.. Git sor gelebilirmi nişanlım da diye dedim sormadı bile.
Gitme dedim ama benim için özel yapıyolar gitmessem olmaz onlara ayıp dedi bana değilmiş gibi ve gitti..
Ve o mağazada ilk ona yapıldı o d.günü.. Başka kmseye yapılmamıştı bu..
Bari oraya gidince aradığımda aç içim rahat etsin dedim, bir iki arayınca tersledi beni.
Ooof öyle salağımki..

canim benim,ben senin ablan olacak yastayim, benim sana tavsiyem,kendi kardesimde olsaydi,kuzenimde arkadasimda bunu söylerdim..

sen bence olaylari iyce bir degerlendir..sonra sen kimseye bagimli degilsin sende onu görüyorum sen resmen onun icin yasiyor gibisin,

senin onu takip etmene gerek yok o düsünmeli haa o düsünmüyorsada demek ki bir yanlis var ortada,ben bilmiyorum suna inaniyorum dogru ya da yanlis

benim düsüncem eger iliskilerde acik olunmuyorsa sorun tabiki vardir,ama illa istedik diyede bunu sürdürmenin bir mantigi yok

yani sen simdi 4 yil verdim diyorsun ,evlilige adim atiyorsun yarin bu 5 yil olacak sonra 6 ve böyle devam edecek bu zamanda ayrilmakta,kopmakta daha sancili ve agir gelecek

belki daha farkli seyler yapacak kabul edilemez ama sen sirf bu yillarin aliskanligiyla kime güveneyim mantiyla cekeceksin...

cok gencsin hersey icin bence evlilik icinde cok gencsin,yeniden bir hayata atilmak icinde gencsin..kaybetmezsin canim inan

canm benm ya kıyamam sana.gercekten baskasının yorumlarına nasıl mantıklı ve gercekci yorum yazıyorsak kendi hayatımıza bi türlü o yorumlarımızı sıgdıramıyoruz.nişanlınla kesinlikle konusmanı tavsıye ederım.aklındaki tüm soruları içindeki tüm hisleri söyle söyleki senden cıksın bilsin.ne düşündüğünü aslında onu kısıtlamaya calsmadıgını ama bı dozu oldugunu söyle.biraz sessizliğe bürün ilk önce merak etsin kafanı dınle ondan sonra konusun kesn derm.ciddi bi konu oldugunu ve hayatnızın seyrni belirleycegni hissettir ona

Canım yüzyüze konuşmak istiyorum ama biz haftada 1 görüşebiliyoruz..
Bu gün görüştük bi dahaki haftaya..
Başka nişanlılara bakıyorum içim gidiyor her gün olmasada 2-3 güne buluşuyorlar filan ama ben istediğim hiç birşeyi yaşayamadım..
Hayallerim öylece duruyor napıcam ben bilmiyorum..

Nisanlinin dogum günü partysine davetli degilsin
ve nisanlin kilini bile kipirdatmiyor öyle mi? Nasil yani yaa..
Burada film koptu iste.. Aklima hic tekin seyler gelmedi.
Asil o zaman koparmaliydin kiyameti!

ben 29 yaşındayım ve 10 senelik evliyim bu profilden bakınca , o yüzük atılmalı ........

senin tarafından bakınca karmaşık zor ikilem arasındasın....ablacığım hayatında ya siyah olsun ya beyaz asla griye yer verme......

sakince oturdüşün kendi ilişkinizi hayatını ,anneni babanı, kısaca herşeyi önüne ser ve karar ver.........

:14: Çok haklısınız sonuna kadar ama, Ah o kırmızıyla işaretlediğim kısmı bilmek..

Başka nişanlılara bakıyorum içim gidiyor her gün olmasada 2-3 güne buluşuyorlar filan ama ben istediğim hiç birşeyi yaşayamadım..

neden haftada 1 gün görüşüyorsunuz??

daha 20 yasındasın ve yasın genc önünü göremeyeceğin mutlu olmayacagın ve sonrasında pişman olacagın seyler yapma cok iyi düşün tasın baska bırını bulamam deme hayat süprizlerle dolu yasın cok büyük bir yas değil hiçbirsey içinde geç değil sakince otur düşün haylin bu değilse düşün derim

:14: Çok haklısınız sonuna kadar ama, Ah o kırmızıyla işaretlediğim kısmı bilmek..

nişanlandın diye ayrılamam deme sakın ne ayrılanlar var evlenmiş kucagında bebeğiyle nişan demek ailelerin ve evlenecek olan eşlerin birbirlerini daha iyi tanısın diye olan bişi uyoksanişan olmaz herkes direk evlenırdı

zaten hemen yüz yüze konusma.otur düşün tasın onun sana ne katacagına onsuz haytın nasl olacagını onla olursa nasl olacagını kendını kandırmadan ölç tart tarafsz sekılde.ama sana sunu söylıyım bu dönemde evlenen ciftleri mutlu ve sevgilsiine düşkün çiftleri gördükçe okudukca için parcalancak.bende o günlerden bir gun dısarı cıktıgımda ve aksamı eve geldiğimde k.k.ya yazdıgım notu paylasırken buldum kendimi
''haketmedim önümden geçen düğün arabasının görünce boğazımın düğünlenmesini:( .dosyaları sildim bugün.hani düğünümüz için seçtiğim beğendiğim gelinliklerin içinde olduğu dosyayı.söz yüzüğümüzü koyduğum kutuya.baktım.kontrol ettim,sana verilmesi için beklenen yüzüğümü.niye beni sevmedin.niye beni okadar hayallerin içine sığdırdın.gönlünde olan ben değildimde neden benim vebalimi aldın.ben haketmedim anlıyorumusun.o sevgimle o içtenliğimle haketmedim.hayallerimin içine ettin..kırgınım.artık yokum ben.yerimin olmadığını gösterdiğin için teşekkürler..''
senin bu duyguları yasamanı ıstemem o yuzden olayın sokunu atmaya calıs ve dik dur mantıklı dusun sevipte yapablrmsn düzeltilcegne inanablrmısn guvenebılrmısn yoksa onsuz yapablrmısnz-yapamazsın ama soru işte-?

Son düzenleme:

neden hafta 1 gün calistigi icin mi? izin durumlarindan dolayiysa canim

siz nisanlisiniz size gelemez mi yani ailen mi istemiyor ya da seni bir aksam üstü alsa ya cikista oturup konussaniz..

yani bu konusma canim,askim özledim su bu degil,,mesela ilisikinizin saygi durumu hakkinda yarin evlenilecek

o zamanki sinirlariniz hakkinda..

ben tartisirsak bana agzindan kötü bir söz cikarsa orada biter dedim,bilmiyorum nasil olacak

mesela o konsurken abuk sabuk konusma der tartisma aninda ben bunu bile duymak istemedigimi söyledim kendime hakaret sayiyorum..

ona göre siradan alislmis birsey ama bana göre degil yani bu tarz seyleri konusun..

Son düzenleme:
Sizler benim için burda uğraşıyorsunuz hepiniz çok ama çok sağolun inanın tek tek cevap yazamasamda bana öyle iyi geliyorsunuzki siz olmasanız bu gece napardım bilmiyorum..
Ama o napıyor uyuyor rahatça..

Sana en samimisinden bir abla tavsiyesi;yol yakınken dön...
Biliyorum şu an da duymak istediklerin bunlar değil,
duymak istediklerin eşleri nişanlına benzeyen ama evlendikten sonra düzelen üyelerden,
ilişkini kurtarmak adına akıl almak.
Ama ne öyle bir erkek,ne de öyle bir erkeği değiştiren bir kadın yok inan bana.
Tabi ki çok zor nişanlının bu değişimini görmen.
İlişkinin en başında aynı yöne bakan gözler zaman içinde farklı yerlere dalabiliyor malesef...
Değişen şartlar insanların beklentilerini de değiştiriyor.
İki kişinin de çok sağlam durması lazım ki ilişkiler yürüsün ama olmuyor işte bazen.
Bir taraf zaaflarına yenilirken,diğer taraf ne kadar çırpınırsa çırpınsın yürümüyor.
Ve inan evlilikle bu durum düzelmez.Çünkü evlilik beraberinde bir takım rahatlıkları getiriyor bu tip insanlar için.
Evlenerek seni yarı yolda bırakmadığını düşünüp içini rahatlatırken,
diğer taraftan yaşayamadıkları için hayıflanıp daha fazla geç kalmak istemiyor.
Bırak...bırak ne istiyorsa yaşasın,nerede olmak istiyorsa oraya gitsin.
Ama sen olmadan,''hem pastam dursun,hem karnım doysun''deme lüksünü kendinde bulmadan.

bence hemen yuzuk filan atma ortada yuzuk filan atilacak kadar buyuk bir durum yok sen sadece biraz ilgi bekliyorsun bunuda ona kaybetme korkusunu yasatarak kazanirsin diye dusunuyorum fevri kararlar verme nisanlini al karsina konus derdini anlat aklindakilerin hepsini anlat INSALLAH bir ortak yol bulursunuz son care ayrilik olmali..

Şey çünkü o çok çalışıyor bizim için para biriktirmek zorunda diye(ymiş). :14:

o çok çalışıyor sizin için para birikitiriyor bu sebepten heee
sende buna kandınmı .????????????sana nişanlıyken bunu diyen yarın ben senin için çocuğum için didiniyorum der eve gelmez

kusura bakma ama bu ilişki evlilik olursa çok başın ağrır ve sana şunu diyeyim aşkmış meşkmişş şartlar durumlar eşit olunca güzel bi taraf alttan alarak giden aşk
bir bacağı olmayan köprü gibidir zaman içinde yıkılır...............

bence hemen yuzuk filan atma ortada yuzuk filan atilacak kadar buyuk bir durum yok sen sadece biraz ilgi bekliyorsun bunuda ona kaybetme korkusunu yasatarak kazanirsin diye dusunuyorum fevri kararlar verme nisanlini al karsina konus derdini anlat aklindakilerin hepsini anlat INSALLAH bir ortak yol bulursunuz son care ayrilik olmali..

canim ya bende ayrilmasini demek istemem ama helede taze nisanliyken bunlari düsünmek bu konuyuda okumak istemezdim..

ama bence kaybetme korkusuda ise yaramaz cocuk zaten bunalmis mi desem ya da kendini öyle görüyor

sosyal cevresi farkli,orada yasananlar farkli..bilmiyorum insallah yanilirim ama bugün ayrilmazsa o cocuk yarin birgün ayrilacak beni cok skiyorsun diye..

ya güzel nisanlanmis ama bence lovemin yasida kücük,benim kuzenim 20 yasinda evlendi hemde kimse istemedigi halde iliskileri böyleydi hemen hemen

simdi cok mutsuz,ben ona sen bizi solladin evlendin bebek yaptin ,anca bir yüzük takabildik dedim..

kizin dedigi aman abla en iyisini yapsin en azindan neyin dogru neyin yanlis oldugunu görebiliyorsun ya da kendi kararlarini verebiliyorsun dedi..

oda herseyi görüyordu ama düzelir diye umut etti,cocugun yapmadigi kalmadi ailesi bosanmak istiyorsa herzaman yaninda olacagini söyledi ama bu evlenirken kacmisti

birdaha babamin basini yeri getirmem dedi,gelmedi zorladilar cünkü güzel seyler yasamiyordu..halada öyle ama gelmiyor,o zaman daha zor geliyor sanirim

o yüzden düsünsün bence iyce herseyi,

Son düzenleme:
Back