- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
sana katılıyorum bende baskıcı sanmıstım arkadası ama baskıcı değilmiş aksine cok rahatmıs bende nişanlısı baskıdan sıkıldı galiba dedim
aslinda rahatlik degilde ondaki daha cok iliskiyi ayakta tutma cabasi ya da o mutlu olursa biz oluruz düsüncesi..
ama bilmiyor ki kendisi mutsuz olurken biz mutlu olamayiz..
canim söyle sakin kafayla düsün bu dogum günü meselesi cok tuhaf,hele disardan biri gelmesin olayi cok sacma
ben biraz olaylara kuskucu bakarim bu yüzden kesinlikle benim düsündügümü düsünme yada bunu gercek kabul etme,
ama orada olmani istemeyen bence kendisi,cünkü sen orada olsan onun diger kisilere davranisni göreceksin buda onun icin bir sorun olacak,
ben böyle yorumladim ama dedigim gibi bu yorum sadece
Bunu yazarken çok ağlıyorum ama evet gidemedim. Kendi nişanlımın d.gününe..
Hiç üstüne düşmedi bile ben dedim ,nişanlına bu saygısızlığı yapanlarla niye d.günü kutlıcaksın cevap vermedi.. Git sor gelebilirmi nişanlım da diye dedim sormadı bile.
Gitme dedim ama benim için özel yapıyolar gitmessem olmaz onlara ayıp dedi bana değilmiş gibi ve gitti..
Ve o mağazada ilk ona yapıldı o d.günü.. Başka kmseye yapılmamıştı bu..
Bari oraya gidince aradığımda aç içim rahat etsin dedim, bir iki arayınca tersledi beni.
Ooof öyle salağımki..
canm benm ya kıyamam sana.gercekten baskasının yorumlarına nasıl mantıklı ve gercekci yorum yazıyorsak kendi hayatımıza bi türlü o yorumlarımızı sıgdıramıyoruz.nişanlınla kesinlikle konusmanı tavsıye ederım.aklındaki tüm soruları içindeki tüm hisleri söyle söyleki senden cıksın bilsin.ne düşündüğünü aslında onu kısıtlamaya calsmadıgını ama bı dozu oldugunu söyle.biraz sessizliğe bürün ilk önce merak etsin kafanı dınle ondan sonra konusun kesn derm.ciddi bi konu oldugunu ve hayatnızın seyrni belirleycegni hissettir ona
ben 29 yaşındayım ve 10 senelik evliyim bu profilden bakınca , o yüzük atılmalı ........
senin tarafından bakınca karmaşık zor ikilem arasındasın....ablacığım hayatında ya siyah olsun ya beyaz asla griye yer verme......
sakince oturdüşün kendi ilişkinizi hayatını ,anneni babanı, kısaca herşeyi önüne ser ve karar ver.........
Canım yüzyüze konuşmak istiyorum ama biz haftada 1 görüşebiliyoruz..
Bu gün görüştük bi dahaki haftaya..
Başka nişanlılara bakıyorum içim gidiyor her gün olmasada 2-3 güne buluşuyorlar filan ama ben istediğim hiç birşeyi yaşayamadım..
Hayallerim öylece duruyor napıcam ben bilmiyorum..
Başka nişanlılara bakıyorum içim gidiyor her gün olmasada 2-3 güne buluşuyorlar filan ama ben istediğim hiç birşeyi yaşayamadım..
neden haftada 1 gün görüşüyorsunuz??
Çok haklısınız sonuna kadar ama, Ah o kırmızıyla işaretlediğim kısmı bilmek..
Şey çünkü o çok çalışıyor bizim için para biriktirmek zorunda diye(ymiş).
bence hemen yuzuk filan atma ortada yuzuk filan atilacak kadar buyuk bir durum yok sen sadece biraz ilgi bekliyorsun bunuda ona kaybetme korkusunu yasatarak kazanirsin diye dusunuyorum fevri kararlar verme nisanlini al karsina konus derdini anlat aklindakilerin hepsini anlat INSALLAH bir ortak yol bulursunuz son care ayrilik olmali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?