Nolur yardım edin..

Arkadaslar ben konuyu yanlis mi anladim? 1 senedir suren bosanma davasi varmis? Uye, eşinden sıkılmis, sogumus... cocuk istiyormus (ama yanlis yazdim dedi, istemiyormus), esi anaokulu öğretmeniymis, iyi baba olurmus...

Biz tam olarak neyi yorumlamaliyiz, ben mi cozemiyorum, atladigim biseyler mi var?

Ben de anlamadım

Eşinizin ailesi tam sorunlu tipler esinizde annesinin baskısında büyümüş bireyselligini oluşturmamız bir tip böyle bir aileye çocuk getirmek nasıl akıllıca bir durum olur çünkü evliliğinizin bir geleceği yok gibi

Aynen böyle bir evliliğe çocuk çok iyi olur tel başınıza rezil olacağınıza çocukta rezil olsun dimi ..

bu adamdan bir mok olmaz bırak baba olmayı boşanın da kurtulun geçen zamana yazık

Öğretmenmişsiniz, umarım Türkçe değildir.
O kadar kötü bir yazım dili ki sorunu tam anlayamadım.
1 yıldır boşanma aşamasındayım diyorsunuz, çocuk istiyorum diyorsunuz, şimdi tatilde ayrı illerdeyiz diyorsunuz. Tam olarak ne diyorsunuz?

Çocuk düşünmüyorum. Sadece iyi bir baba olabileceğini düşündüm
İyi bir baba mı? Yalan söyleyen, pasif evliliğine sahip çıkamayan bir baba. Aklınız varsa uzatmadan boşanın, bu adamla evli geçireceğiniz bir dakikanıza yazık. Hiç mi değeriniz yok.

Yaşlar kaç acaba
Bu belirsizlik de çocuk yapmayın lütfen

Böyle bir adamın ne babalığı olacak Allah aşkına ya
Kaç kurtar kendini işinde varmış niye çekiyorsun
Çocuk olunca hepten bela olacaklar başına

Istisnalardan ozurdiliyorum ama surada daha 1 tane "ben ogretmenim" diyenin duzgun yazdigina sahit olmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…