- 15 Kasım 2022
- 1.391
- 929
Güvenilmeyecek bir tip yalan olunca güvende olmuyor kiSıkıştığı an yalan söyler. Genel herkese karşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güvenilmeyecek bir tip yalan olunca güvende olmuyor kiSıkıştığı an yalan söyler. Genel herkese karşı
En son arabayı satmıştık parada yarısını kaybettiğini söyledi sanal ama ben bunu hiç görmedim bilmiyorum bile.En son yalanı neydi mesela yada seni en derinden etkileyen?Ve karı kız ortamları var mı yada muhabbetleri
Sana ailesine gittiğini söyleyip başka bir yere gitti ve neresi olduğunu bilmiyorsun öyle mi?Şöyle bir durum var boşanma sürecinde ailesine dahi söylememiş tatile gidiyoruz diyor ama gitmedik başka yere gitti. Paylaşmıyor.
Sanal paradaEn son arabayı satmıştık parada yarısını kaybettiğini söyledi sanal ama ben bunu hiç görmedim bilmiyorum bile.
Karı kız muhabbetleri asla yapmaz.
ailesine yalan söyledi benimle boşanma sürecinde olduğunu söylememiş tatile gittiğimizi söylemiş. Ben babamın evindeyken o başka şehirde olan evimize gittiSana ailesine gittiğini söyleyip başka bir yere gitti ve neresi olduğunu bilmiyorsun öyle mi?
Acaba o parayı ne yaptı işte bunlar insanın içini kemirir durur haklısın yanşEn son arabayı satmıştık parada yarısını kaybettiğini söyledi sanal ama ben bunu hiç görmedim bilmiyorum bile.
Karı kız muhabbetleri asla yapmaz.
Ha tamam anladım şimdiSanal parada
ailesine yalan söyledi benimle boşanma sürecinde olduğunu söylememiş tatile gittiğimizi söylemiş. Ben babamın evindeyken o başka şehirde olan evimize gitti
Şu an aynı evde mi kalıyorsunuz peki?Sanal parada
ailesine yalan söyledi benimle boşanma sürecinde olduğunu söylememiş tatile gittiğimizi söylemiş. Ben babamın evindeyken o başka şehirde olan evimize gitti
Şu an aynı evde mi kalıyorsunuz peki?
Tatilde olduğumuz için ben babamın evindeyim o annesinin evindeŞu an aynı evde mi kalıyorsunuz peki?
Acele yazdım o yüzden .Anlatım diliniz kotu. Eşinizin ailesi ile gorusmuyorsunuz? O baskı yapmiyorsa sorun ne?
Merhaba. Durumunuza üzüldüm. Çocuk da istemiyormussunuz yanlış yazmışsınız.
Bizden ne yardım istiyorsunuz anlayamadbir
Ya canım evlisiniz siz bukadar ayrı kalmak hiç doğru değil.Ki önceden de bu şekilde dedin.Çok yanlış yani hem onun biyolojik ihtiyacı var hemde senin.Bu şekilde nasıl giderilecek aylarca ayrısınız.Hani zaten evliliğiniz bitmiş gibi.En iyisi en yakın zamanda buluşun ve ne probleminiz varsa baştan aşağı konuşun.Senin ondan beklentilerini onun senden beklentilerini konuşun çözüm üretin bu yalan mevzusuna özellikle değinin.Araba mevzusunda ona inanmadığını güveninin sarsıldığını en ince ayrıntısına kadar anlat.Sonra baktın anlaşamıyorsun ayrıl.Ama yok kendimi düzeltecem derse hemen evinize gidin önce onu bir gözlemle değişiyor mu yoksa aynı mı?Bu süreçte aşkınız tazelenebilir veya tam tersi olabilir tazelenirse lütfen korunmayı unutma böyle bir dönemde hamile kalmak kendine yapacağın en büyük yanlıştan birisi olur.Dene olmuyorsada zorlama sen elinden geleni yapmış olacaksın ve boşandığında akşında tek soru işareti veya vicdan azabı olmayacak.Tatilde olduğumuz için ben babamın evindeyim o annesinin evinde
Ya ben size ne diyim. Bir de diyorsunuz anaokulu öğretmeni iyi baba olurSıkıştığı an yalan söyler. Genel herkese karşı
İsteklerinizin olmaması devamındaki konuyla nasıl bağlantılı?Eşim durumlarının iyi olmadığını söyledi bende tamam demiştim.
Ne valizi hazırlamışlar niye hazırlamışlar?meğerse valiz hazırlıyorlarmış .
Niye ağladınız? Gelinlikle onlarla nasıl muhatap oldunuz? Eve gidip çar Çar kavga eden adamların yanında niye kaldınız?üzerimde gelinlikle ağladım
hiçbir tepki vermedi
Burda ne demek istiyor aileden ziyade sana laf çarpmış gibi, evlendiyse boşanırız demek yerine ben sizin oğlunuzum o da benim karın saygı duyun dese hadi neyse…evlenmek ne kadar haksa boşanmak o kadar hak orta yol yok bizi rahatsız etmeyin drdi..
Ya eşin takla atmış kadının oğlu kötü kaza yapmış beyin kini bu? Ne yolsuz yordamsız pis tip.yine açmadılar.
Sorunlar içinde çocuk düşünmeyin. Boşanma davanız var nasıl çocuk düşünüyorsunuz?bir çocuk düşünüyorum
Yalan büyük problem, güven olmaz.yalan söyler…
Yalan söyleyen ve denge kurmayı bilmeyen kişiden iyi baba olmaz. Evlilik çocukla daha zora girer. İki İle birbirine girer.Evet iyi bir de baba olur…
Haklısınız. Ayrı kaldığınız dönemlerde daha çok soğursunuz.soğudum…
Şu an bunaldıysanız çocuk olunca yüz kat bin kat bu alacaksınız...Çok kararsızım.
Evet bağımlı bir birey.
Bana değer verdiğini biliyorum. Sadece savunmuyor, dışarıya Karşı çok pasif . Bu durum beni inanın çok yoruyor.
pişman olursam korkusu kemiriyor içimi.
Arkadaşımla seninle aynı durumda .. eşi de senin gibi ailesiyle gizli saklı yalan söyleyerek görüşmek zorunda kalıyordu arkadaşım her yakaladığında kavga kıyamet oldu ve en sonunda eşi açtı boşanma davasını öyle bir sarsıldı ki arkadaşım.. bakın çingene bile olsa anne baba bu atsa atılmaz satsan satılmaz bir tane çingene bende var ama ben hiç engel olmuyorum çünkü inat etsem inada iyice bincek iyice kıymetli olacak ana babası ona engel olmayın ama sizi de zorlamasin bakın ne güzel dediniz bana yardımcı seviyorsunuz belli de .. çocuk yapmayın derim iyice otursun evlilik benim arkadaşın çocuğu da var şimdi artık o da onat etmiyor dedi ki ben rahat biraktikca o bana döndü iyice anne babasıyla hala görüşüyor adam.ama eskisi gibi sık değilmiş.. bırakın bana onu ettiler bunu ettileri de bırakın geleceğinize ve mutluluğa odaklanın yuva bozmak kolay ama hemen hemen her yerde var bu cinslerden eşiniz iyiyse gerisini duymayınMerhaba yardımınıza şu an muhtacım…
Tam iki yıllık evliyim. Başta her şey mükemmel giderken covid dönemi düğün yapmadım sadece nikah ve gelin alma yapmıştım. Eşim durumlarının iyi olmadığını söyledi bende tamam demiştim.
Gelin alma günü annem ve kv arasında çeyizi annem çok verdiği için küçük bir münakaşa gerçekleşmiş. Sen neden bu kadar veriyorsun, tayinciler, zamanla bunların modası geçer tarzında konuşmuş . Annem de ben kendi kuzuma yapıyorum kimseyi ilgilendirmez demiş.
Kısa tutuyorum daha sonra gelin alınırken kv ve kp ortalıktan yok oldu meğerse valiz hazırlıyorlarmış .
Neyse benim tabi hiç haberim yok. Sonradan öğrendim o gece üzerimde gelinlikle ağladım…
Balayına gittik ordan el öpmeye …
Evlerine gittiğimde bana hoşgeldin bile demedi merhaba dahi demedi 4 gün boyunca benimle hiç konuşmadı. Akşamı başladı senin o annen varsa bana bunu dedi o kim oluyor siz şöyle yaptınız beni (temmuz ayı) annen pikeyle yatırdı (hava 35 ) derece . Oğluna dönüyor siz iyisinizdir tatilden geldiniz.
Neyse eşime baktım hiçbir tepki vermedi . Yüzüğü koydum önlerine buyrun dedim. Döndürdüler beni . İki gün daha kaldım yine suratıma dahi bakmadı.
Eşimle bende memuruz. O günden sonra hiçbir şey rayına oturmadı. Eşime orta yolu bul dedim ne bahram ne seyran hiçbir zaman konuşmadık. O da bulamadı. Annesi baskı ile büyütmüş , bağımlı gibi çözemedim…
Babasını aradı eşim iki gün sonra evlenmek ne kadar haksa boşanmak o kadar hak orta yol yok bizi rahatsız etmeyin drdi..
6 ay sonra boşanma davası açtım.
Babam bir şans daha ver dedi.
Annesinin yanına götürdü beni. Ben size ne yaptım dedim. Ne yaşarsanız yaşayın ailemle halletseydiniz dedim…
Sonra çıktım ordan. Eve döndüm. Her tatilde öğretmeniz 15 tatil olur yazın olur eşim ailesinin yanında . Ben hep babamdayım. İlk evlilik yıl dönümümüzde dahi.
Ben sinirle gelme derim sen dedin diye gelmedim der ama hep yalnız bırakır
Bu süreç sonunda eşim takla atarak kaza yaptı . Tam 13 kere aradım ailesini yetmedi mesaj attım. Açmadılar. Babamla biz gittik olay yerine eşimi aldık. Babam aradı yine açmadılar.
Yine tamam dedim . Ama artık bir çocuk düşünüyorum.
2 yıldır evliyim bir kere dahi yanımda ailesiyle konuşmaz.
Evin içinde bana yardım eder yemek yapar bulaşık yıkar bir dediğim iki olmaz…
Ama inanılmaz şekilde yalan söyler…
Ben ne yapacağım bilmiyorum.
Evet iyi bir de baba olur…
Ama beni kimseye karşı savunmamasından, hep pasif kalmasından , iki yıldır bu şekilde ilerletmekten çok yoruldum. Yine boşanma sürecindeyiz. O istemiyor ben istiyorum. Çünkü çok soğudum…
Ama bu şekilde Napacagım lütfen yol gösterin
Yalanciligini bilemem. O sorun. Ben hiç sevmem yalancı adamı.Acele yazdım o yüzden .
Sorun geleceği öngöremiyorum.