Nolur yardım edin..

Siz daha önce burada konu açtınız mı? Bu çok çeyiz koyma kavgasını ben daha önce okudum gibi. Başka üyelik mi açtınız?

Çocuk düsünmüyorum acele yazdım kusura bakmayın

Çocuk düşünmüyorum. Sadece iyi bir baba olabileceğini düşündüm
Konuda çocuk düşünüyorum diye yazmışsınız. Çocuk iyi bir anne ve iyi bir babanın yanı sıra huzurlu bir aile ortamında yaşamayı da hak eder. Zaten iyi bir anne-baba da bu ortamı ellerinden geldiğince sağlamak zorunda. Ama eşinizden soğuduğunuzu yazmışsınız. Evde anne babanın birbirine olan davranışlarından da bu çocuk etkilenmeyecek mi?

Bu arada bir dediğimi iki etmez… ev işlerinde yardımcı olur hatta kendi dahi yapar… annesi öyle yetiştirmiş…öyle kadınla işi de olmaz. Ama çok sinsi davranır.
İyi bir baba olabilir deme sebebim ana sınıfı öğretmeni . O yüzden

İyi bir baba olur yazmıştım . Farkındayım her şeyin ama muallaktayım

Ya herkes boşan boşan demişte demekle olmuyor işte.Madem kocan sana karşı iyi evde baş başayken bir sorununuz yok.Ozaman onun ailesini çıkar hayatından bacım ne ara ne sor evine alma evlerine gitme eşine ailesini sorma.Tatillerde o ailesine sen ailene git.Hayatında yoklar gibi davran.Çocuk işinide iyi düşün yani çünkü çocuktan sonra görüşmek durumunda kalabilirsin ozaman nasıl bir önlem alırsın bilemiyorum

İki yıldır öyle yapıyoruz. Ben oraya hiç gitmiyorum ama günde en az 10 kez konuşur ailesiyle bir kere dahi benim yanımda aramaz… artık zoruma gidiyor

İki yıldır öyle yapıyoruz. Ben oraya hiç gitmiyorum ama günde en az 10 kez konuşur ailesiyle bir kere dahi benim yanımda aramaz… artık zoruma gidiyor
Canım niye senin yanında ailesini arasın ki zaten arlıllarından nile rahatsız oluyorsun senin yanında aramaması bence daha iyi.Sende ailesiyle ilgili bişiy sorma ve eski konuları sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koyma adamın oda bıkmıştır.Eskiyi unutup yokmuş gibi davran konusunu dahi açma sil yahu yoksa en başa geri dönersiniz

sanki köyden gelin alıyorsunuz
iyi bulaşık yıkıyor diye iyi baba olmaz kimseden
öğretmenlik de herhangi bir meslek kişilikle ilişkilendiren yanılır

Şöyle bir durum var boşanma sürecinde ailesine dahi söylememiş tatile gidiyoruz diyor ama gitmedik başka yere gitti. Paylaşmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…