- 14 Nisan 2018
- 152
- 39
- 28
- Konu Sahibi dikenlertaci
-
Kesinlikle kanser olmuşsunuz. Bence Türkiye den gidip tedaviyi ABD de arayın da o arkadaşınız da kurtulsun aileniz de. Allah ım ne okudum benMerhaba hanımlar öncelikle iyi ki varsınız geçen günler temizlik takıntım ile ilgili konu açmıştım ama bu takıntımon asıl nedenini sakladım ama şimdi bir gelişme oldu ve yardımınıza ihtiyacım var sizce bu durum riskli mi gerçekten çok korkuyorum her şeyi baştan anlatıcam şuan çok kötüyüm benim bu takıntım hiv kapmaktan korktuğum için aids olurum diye çok korkuyorum bu hastalığı taşıyabilecek birinden kan aldıktan sonra fobi başladı ve Şuan çok kötüyüm eskiden bir arkadaşım vardı kendisiyle artık görüşmüyorum ve görüşdüğüme çok pişmanım herkesle ilişki yaşayabilen biriydi bunla en son 1 yıl önce buluştuk orda gözlük kabıma ve içindeki gözlüğüme dokunmuştu elinde de hep kesikler vardı ben de o gözlük kabını bir daha açmadım gözlük kabı siyahtı ve ben onu dolapta sakladım yani güneş görmüyordu ve kabın içinde gözlük çok az oksijen alıyordu bugün kardeşim o kabı alıp açmış gözlükle oynuyordu ben de elinden hemen aldım elini yıkadım kendi elimi de yıkadım ama kumandaya da dokunmuştu anneme silmesini rica ettim o da sildi ama sonra beni 2 saat el yıkarken görünce sinirlendi ve bileğimden sertçe çekti yani kumandayı sildiği bezli ve ıslak eliyle benim bileğimi tuttu ve kolum çizildi yani kumandadan aldığı mikropla kolumu çizdi ya biliyorum çok saçma geliyor ama o gözlükte hiv varsa kardeşim onu kumandaya bulaştırdıysa annem kumandayı sildi ve pis ıslak eliyle kolumu çizdi size daha uyurdum gibi gelebilir ama gerçek şuan yemin ederim gözyaşları ile ağlıyorum ağladım bu şekilde virüs kapar mıyım küçük de olsa bir ihtimal var mı ben tüm ihtimalleri bilmek istiyorum ve çok korkuyorum Nolur bişey diyin ben aslında bu arkadaşımla görüştüğüme de aşırı pişmanım beni dinden çıkarmaya çalışmıştı ELHAMDÜLİLLAH öyle bişey olmadı ama bu suçluluk duyusundan mı çok korkuyorum onun yolu ile bulaş olmasından sizce mümkün mü ve annem de çok kızıyor bağırıyor bu takıntıma aileme de zarar veriyorum korkum yersiz mi sizce olabilir mi yoksa böyle bişey lütfen yardım konuşacak ve durumun riskli mi olduğunu sorsak kimsem yok annem bana çok kızgın gözyaşları içinde yazıyorum ondan sizden yardım istedim
HIV kan, tükürük, seks vb. yolarla bulaşır. bu şekilde değil.Ama size bir psikiyatriste gitmenizi tavsiye ederim. Ruh haliniz sağlıklı değil.Merhaba hanımlar öncelikle iyi ki varsınız geçen günler temizlik takıntım ile ilgili konu açmıştım ama bu takıntımon asıl nedenini sakladım ama şimdi bir gelişme oldu ve yardımınıza ihtiyacım var sizce bu durum riskli mi gerçekten çok korkuyorum her şeyi baştan anlatıcam şuan çok kötüyüm benim bu takıntım hiv kapmaktan korktuğum için aids olurum diye çok korkuyorum bu hastalığı taşıyabilecek birinden kan aldıktan sonra fobi başladı ve Şuan çok kötüyüm eskiden bir arkadaşım vardı kendisiyle artık görüşmüyorum ve görüşdüğüme çok pişmanım herkesle ilişki yaşayabilen biriydi bunla en son 1 yıl önce buluştuk orda gözlük kabıma ve içindeki gözlüğüme dokunmuştu elinde de hep kesikler vardı ben de o gözlük kabını bir daha açmadım gözlük kabı siyahtı ve ben onu dolapta sakladım yani güneş görmüyordu ve kabın içinde gözlük çok az oksijen alıyordu bugün kardeşim o kabı alıp açmış gözlükle oynuyordu ben de elinden hemen aldım elini yıkadım kendi elimi de yıkadım ama kumandaya da dokunmuştu anneme silmesini rica ettim o da sildi ama sonra beni 2 saat el yıkarken görünce sinirlendi ve bileğimden sertçe çekti yani kumandayı sildiği bezli ve ıslak eliyle benim bileğimi tuttu ve kolum çizildi yani kumandadan aldığı mikropla kolumu çizdi ya biliyorum çok saçma geliyor ama o gözlükte hiv varsa kardeşim onu kumandaya bulaştırdıysa annem kumandayı sildi ve pis ıslak eliyle kolumu çizdi size daha uyurdum gibi gelebilir ama gerçek şuan yemin ederim gözyaşları ile ağlıyorum ağladım bu şekilde virüs kapar mıyım küçük de olsa bir ihtimal var mı ben tüm ihtimalleri bilmek istiyorum ve çok korkuyorum Nolur bişey diyin ben aslında bu arkadaşımla görüştüğüme de aşırı pişmanım beni dinden çıkarmaya çalışmıştı ELHAMDÜLİLLAH öyle bişey olmadı ama bu suçluluk duyusundan mı çok korkuyorum onun yolu ile bulaş olmasından sizce mümkün mü ve annem de çok kızıyor bağırıyor bu takıntıma aileme de zarar veriyorum korkum yersiz mi sizce olabilir mi yoksa böyle bişey lütfen yardım konuşacak ve durumun riskli mi olduğunu sorsak kimsem yok annem bana çok kızgın gözyaşları içinde yazıyorum ondan sizden yardım istedim
Ya tuhaf tepki veren insanlar, bu bir bozukluk lütfen dalga geçer gibi konuşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?