NOLUR YARDİM EDİN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dikenlertaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
152
39
28
Merhaba hanımlar öncelikle iyi ki varsınız geçen günler temizlik takıntım ile ilgili konu açmıştım ama bu takıntımon asıl nedenini sakladım ama şimdi bir gelişme oldu ve yardımınıza ihtiyacım var sizce bu durum riskli mi gerçekten çok korkuyorum her şeyi baştan anlatıcam şuan çok kötüyüm benim bu takıntım hiv kapmaktan korktuğum için aids olurum diye çok korkuyorum bu hastalığı taşıyabilecek birinden kan aldıktan sonra fobi başladı ve Şuan çok kötüyüm eskiden bir arkadaşım vardı kendisiyle artık görüşmüyorum ve görüşdüğüme çok pişmanım herkesle ilişki yaşayabilen biriydi bunla en son 1 yıl önce buluştuk orda gözlük kabıma ve içindeki gözlüğüme dokunmuştu elinde de hep kesikler vardı ben de o gözlük kabını bir daha açmadım gözlük kabı siyahtı ve ben onu dolapta sakladım yani güneş görmüyordu ve kabın içinde gözlük çok az oksijen alıyordu bugün kardeşim o kabı alıp açmış gözlükle oynuyordu ben de elinden hemen aldım elini yıkadım kendi elimi de yıkadım ama kumandaya da dokunmuştu anneme silmesini rica ettim o da sildi ama sonra beni 2 saat el yıkarken görünce sinirlendi ve bileğimden sertçe çekti yani kumandayı sildiği bezli ve ıslak eliyle benim bileğimi tuttu ve kolum çizildi yani kumandadan aldığı mikropla kolumu çizdi ya biliyorum çok saçma geliyor ama o gözlükte hiv varsa kardeşim onu kumandaya bulaştırdıysa annem kumandayı sildi ve pis ıslak eliyle kolumu çizdi size daha uyurdum gibi gelebilir ama gerçek şuan yemin ederim gözyaşları ile ağlıyorum ağladım bu şekilde virüs kapar mıyım küçük de olsa bir ihtimal var mı ben tüm ihtimalleri bilmek istiyorum ve çok korkuyorum Nolur bişey diyin ben aslında bu arkadaşımla görüştüğüme de aşırı pişmanım beni dinden çıkarmaya çalışmıştı ELHAMDÜLİLLAH öyle bişey olmadı ama bu suçluluk duyusundan mı çok korkuyorum onun yolu ile bulaş olmasından sizce mümkün mü ve annem de çok kızıyor bağırıyor bu takıntıma aileme de zarar veriyorum korkum yersiz mi sizce olabilir mi yoksa böyle bişey lütfen yardım konuşacak ve durumun riskli mi olduğunu sorsak kimsem yok annem bana çok kızgın gözyaşları içinde yazıyorum ondan sizden yardım istedim

Hiv elle falan bulaşmıyor. Kan yoluyla ya da cinsel yolla bulaşıyor. Şüpheli bri ilişkiye girdiyseniz 90 gün sonra elisa testi yaptırıp kesin sonucu alırsınız. Bu kadar basit ya.
Allahım yarabbim, gerçekten okuyun araştırın yahu okumak kanser mi ediyor insanı? Keşke bu takıntıdan önce azıcık araştırsaydınız öyle taksaydınız bu konuyu.

Kesinlikle kanser olmuşsunuz. Bence Türkiye den gidip tedaviyi ABD de arayın da o arkadaşınız da kurtulsun aileniz de. Allah ım ne okudum ben

Bence hemen yarın psikologa, psikiyatriste bişeye gidin.
İstanbul'da yaşıyorsanız Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin acili var.
Lütfen acilen tedavi olun.
Korkunuz da yersiz muhtemelen, siz yine de kan tahlili yaptırırsınız sakin olun lütfen. Üzüldüm çok durumunuza

HIV kan, tükürük, seks vb. yolarla bulaşır. bu şekilde değil.Ama size bir psikiyatriste gitmenizi tavsiye ederim. Ruh haliniz sağlıklı değil.

Aynen bir yıl yaşadı orada hiv virüsü orada. Ben de sizin gibiydim. Samimi söylüyorum, kendinize kafanızı çok çok çok fazla meşgul edecek bir şeyler bulun. Yoksa birkaç vakte burnunuzu bile evden çıkaramazsınız.

Bu arada Hiv'in tedavisi yok. Gidip bir enfeksiyon hastalıklarında tüm cybh a baktırın. Şayet sizde hiv varsa bağışıklığınızın düşmemesi için hiv ilacı kullanacaksınız ve sağlıklı besleneceksiniz.
Medula sisteminde de her doktor sizin hiv hastası olduğunuzu görecek. Hadi bu da benden bonus bilgi olsun.
Hiv ve Aids şuraya girip bir bakın derim, hiv pozitif insanların sitesi. Burada ilaçlar, bulaş yolları ve şüpheli birleşmeden kaç gün sonra tanı aldıklarını falan konuşuyorlar.

Offf of o kadar üzülüyorum ki kaç yaşındasınız bilmiyorum şimdiye kadar 10 kere ailenizin ön ayak olup doktora götürmeleri gerekirdi sizi, psikolojik tedavi almanızı sağlamaları gerekirdi.
Kızıp bağıracağı yerde anneniz kolunuzdan tutup götürse ya. Yakınımda olsaydınız 5 dakika dahi bekletmezdim sizi. İnşallah geçer bu psikolojik probleminiz en kısa zamanda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…