Ben 90 defa test yaptırdım demedim ki? 90. gün testi yaptırdığım zaman hiv pozitif yaşamı arayıp onlarla durumumu teyit ettim dedim. Toplamda toplasanız 3 4 defa test yaptırdım yani. Bende öyle dedim zaten, sanırım siz beni anlamıyorsunuz ya da ben anlatamadım. Araştırsın dedim yine aşamıyorsa gidip enfeksiyon hastalıklarına başvursun dedim. Bir kere negatifi gördüğünde içi rahatlar dedim. Herhangi kötü birşey söylemedim yani.
Edit:bir yerde 90. Test yazmışım, o 90. Gün testi olacaktı ama düzenleyemediğim için ve bir altta 90. Gün yazdığım için anlarsınız diye düşünmüştüm. Benim yazım hatamdan kaynaklanan bir durum o telefon otomatik düzeltme yapıyor, 90 test yapmadım yani. Günde 2 kez test tapma durumuma gelince, ilçede kullanılan kan makineleri eski olduğu için yeni makineler bulunan özel bir hastanede testimi tekrarlama ihtiyacı hissetmiştim. Ayrıca ben basite indirgemiyorum, diyorum ya bende bu durumdaydım ve empati yapıyorum. Bende bu durumu yaşadım ama hayatı kendime ve çevreme zindan etmeden önce araştırdım, test yaptırdım ve yendim korkumu. Bahsettiğim 90. Gün testi de şurada yazıyor:
HIV hakkında her şey | Kırmızı Kurdele İstanbul I AIDS