Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok geçmiş olsun ilaçlarıma başladım demişsin etkisini gösterdi mi? bir süre alabilir vücudun alışmadı. birkaç doktora daha gitsen. hangi ilde oturuyosun benim annemin doktoru var özelden ismini yazayım çok iyi ibir psikiyatr ve gerekmedikçe aşırı ilaç vermiyorKendi doktorum yatarak tedavi yapmadigini soyledi baska hastanelerde yapiliyormua yarin kendisiyle gorusucem tekrar ama ataklarim cok siklasti dun 4 tane xanax ictim banamisin demiyor artik herseyi goze aldim yaticam hastaneye yeter ki bitsin bu illet yakinlarindan veya kendisi yatmis olan varsa fikir bekliyorum
Cok tesekkur ederim psikiyatri uzmanim ayni zamandaa bir bilissel terapi uzmani yani ayni zamanda terapi de yapiyor buraya yazmaya gelince haklisiniz bazen baska hastaliklar okudukca acaba bende de mi olur diye dusunuyrm onun disinda allah razi olsun arkadaslar hic destegini esirgemedi insan caresiz olunca herkese anlatasi icini dokesi geliyorBir çok konuya yazmış olduğun mesajlar dikkatimi çekti , oralardan buraya geldim , sorununu ve sana verilen cevapları okumadım , hastaneye yatmak , kısa süreli ilaç kullanımı ve intihar etme düşüncelerini biliyorum sadece. İntihar edecek bir insan bunu kimseye söylemeden yapar bunu , duyurmak bir yardım çağrısıdır aslında. Doktoruna güvenecek ve sana koyduğu hastalığı araştırıp bunun üzerinde konuşmayacaksın hele böyle bir yerde. Bu kendini daha kötü hissetmene neden olacaktır.Eğer konuşup içini dökeceksen bile bunu bir psikolog ile yap , yanlış bir tavsiye ya da sana söylenen yanlış bir cümle hayatını çok kötü yönde etkileyebilir.
Benim verebileceğim tavsiye budur !
Somatizasyon var mı ? Eğer buna yatkınsanız özellikle uzak durmalısınız. Olmayan bir hastalığı yaratırsınız kendinizde. Beyin tehlikeli bir şey. Bazen senin bilmen bile onun farklı algılayıp ,o şekilde çalışmasına engel değil.Cok tesekkur ederim psikiyatri uzmanim ayni zamandaa bir bilissel terapi uzmani yani ayni zamanda terapi de yapiyor buraya yazmaya gelince haklisiniz bazen baska hastaliklar okudukca acaba bende de mi olur diye dusunuyrm onun disinda allah razi olsun arkadaslar hic destegini esirgemedi insan caresiz olunca herkese anlatasi icini dokesi geliyor
Namazlarimi kiliyorum allaha sukur aksatmamaya calisiyorum en buyuk sifa allahtan allah sifa verecek insallah sizlerde dualarinizda beni de hatirlayin allah rizasi icin bana da dua edinBuraya yazacağına annene anlat en azından kollar seni pazartesiye kadar kiliyomusn bilmiyorum ama bol bol namaz kil euzu besmele çek dua et en azından kafandaki düşünceden biraz olsn siyrilirsn tabi iyi bi tadavi ol acil şifalar cnm
Cnm bende cok zor bir dönemdenggeliyorum inan bende aklımı kaçırmak uzereym hemde ailem yüzünden üstelik evladimla sinaniyorm intihar benimde as klima geliyor bazen ama benim basıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi yinede hayata tutunmaya çalışıyorum inatla çünkü bi kizim var çünkü yaşamak herşeye rağmen çok güzel ve bol bol namaz kılıyor dua ediyorum Rabbim şeytani uzak tutsn Bizden seninde kalbini ferahlatsn yaşama isteği arzusu versn kurtaran seni bu dertten seni bekleyen daha çok güzellikler var bu hayatta aşık olmak gibi anne olmak gibiNamazlarimi kiliyorum allaha sukur aksatmamaya calisiyorum en buyuk sifa allahtan allah sifa verecek insallah sizlerde dualarinizda beni de hatirlayin allah rizasi icin bana da dua edin
dualariniz icin cok tesekkur ederim allah sizin de yardimciniz olsun hep boyle guzel dualar edin olur mu dualariniza beni de katin bu psikolojiden ancak allah ve allahla aramizdaki tek iletisim olan dua kurtarabilir dualarinizi esirgemeyin allah bu sacma dusunceyi unuttursun soksun alsin benden.allah size de her isinizde kolaylik guzellik esenlik nasip etsin allah aklimizi ve bedenimizi korusun geri kalan her sey hallolur insallah allahin izniyle allah buyuktur biz dua edelim hep birbirimize allah elbet yardim edecektirCnm bende cok zor bir dönemdenggeliyorum inan bende aklımı kaçırmak uzereym hemde ailem yüzünden üstelik evladimla sinaniyorm intihar benimde as klima geliyor bazen ama benim basıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi yinede hayata tutunmaya çalışıyorum inatla çünkü bi kizim var çünkü yaşamak herşeye rağmen çok güzel ve bol bol namaz kılıyor dua ediyorum Rabbim şeytani uzak tutsn Bizden seninde kalbini ferahlatsn yaşama isteği arzusu versn kurtaran seni bu dertten seni bekleyen daha çok güzellikler var bu hayatta aşık olmak gibi anne olmak gibi
Rabbim hepsini yaşatsan sana güzel mutlu günler nasip etsn sana bize hepimize inan ki hayat çok güzel dışarı çık alışveriş yap yeni elbiseler makyaj malzemeleri al kuaföre git saçını kestr vs küçüksşeylerden bile tat almaya bak Rabbim acil şifalar versn cnm