• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur yardım edin çok kötüyüm :(

3.5 yılda yaşadığını onunla 3.5 ayda da yaşayabilirdin bence geçen zamanlara çok takılma seni üzüyor yıpratıyor isterse 10 yıllık sevgilin olsun kimse vazgeçilmez değil

3 buçuk yıllık bir ilişkim var,sevgilimi çok seviyorum bundan eminim ama eski heyecan yok oldu. benimle ilgilenmiyor, konuşmamak için kaçıyor, bana hakaret ediyor, genelde kavga ediyoruz. bana çok kötü davranıyor onu kaybetmek istemiyorum. geçen gün bir çocukla tanıştım hergün konuşuyoruz en kötüsüde o çocuk beni güldürebiliyor sanırım ufak hoşlantı belirtileri bunlar.sevgilimden ayrılmak istemiyorum ama kendime hakimde olamıyorum ne yapabilirim yol yakınken dönmek en iyisi mi :(

canım 3,5 yıl tabiki uzun bir süre.
burda bazı bilen arkdslarımız var benimde 6 senelik br ilişkim bitmişti. bizimde yüzüklerimz ortak hesaplarımız vardı. ve tam sözlenmemize 10 gün kala ayrıldık. daha dogrusu o ayrıldı. ama aslında belirtileri vardı hep hissediyordum bende. senin ki gbi ilgisizliği, kavga esnasında sarfettiği kaba sözler, yanında beni ağlatıp ben yanında gözyaşı dökerken onun karnının acıkmasının derdine düşmesi vs.. yani belirtiler hep vardı ama biz ne yazık ki emek verdik, yıllarımzıı verdik, o kdr güzel anı vs.. gbi şeylerle aslında çoktan bitmiş bir ilişkiyi devam ettirmeye ugrasıyoruz. o ilişkinin süresi biraz daha uzuyorsa aslında sadece bzm emeklermz yüzünden. sen ona nasıl davranırsan davran o zaten böyle davrandıgına göre kafaya koymuş bazı seyleri. o yüzden bence sen durumu şimdiden kabullen canım. ayrıca yüzümü düldüren biri var demişsin. ne güzel. ben ayrılalı 1,5 sen eoldu. daha öyle birine rastlamadım bile. çünkü uzun bir ilişkiden sonra ne yazık ki güven eksikliği yaşıyorsun..

Canım şöyle bir laf var : " İki kişi arasında kaldıysanız 2.yi seçin , çünkü birincisini gerçekten sevseydiniz ikincisi olmazdı"
Seninki alışkanlık, o olmayınca ne yaparım diye korkundan hala berabersin bence.
Oturup düşün.
Ortak face kapatmış yüzüğünü takmıyor olabilir
Ama bu hakaretlerini açıklamıyor.
Her zaman seni güldüren insanlarla beraber ol ki yaşama pozitif bak demişler.
Hakkında hayırlısı..

Back