- Konu Sahibi simgeeeeee
-
3 buçuk yıllık bir ilişkim var,sevgilimi çok seviyorum bundan eminim ama eski heyecan yok oldu. benimle ilgilenmiyor, konuşmamak için kaçıyor, bana hakaret ediyor, genelde kavga ediyoruz. bana çok kötü davranıyor onu kaybetmek istemiyorum. geçen gün bir çocukla tanıştım hergün konuşuyoruz en kötüsüde o çocuk beni güldürebiliyor sanırım ufak hoşlantı belirtileri bunlar.sevgilimden ayrılmak istemiyorum ama kendime hakimde olamıyorum ne yapabilirim yol yakınken dönmek en iyisi mi
bir yerde 3.5 yıldır süren emek verilmiş , uğraşılmış sonucunda kavgalar , hakaretler görülmüş bir ilişki.
Bir yerde ilgi , heyecan ...
Neden bu işkenceye katlanasın ki . Madem hakaret ediyor kır kalemini gitsin
Uzaktan ahkam kesmek her zaman kolaydır. Ne söylesek boş. En doğru kararı kalbin verecek. Ancak unutmaman gereken tek şey "Sevgi hiçbir zaman hakareti hak etmez"
Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin.. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin...! demiş ~ Charles Bukowski ~
Gülümse ve devam et....
Sevgilin bence seni kendinden soğutmak istiyor olabilir..
Pes et ve ayrılmayı teklif et böylece bu ilişkinin sonu senin suçun olsun..
Yok artık.. bu kadar kötü olabilir mi?
Evet canım insanlar bu kadar kötü, pis düşünceli olabiliyor malesef
Önerim:
beni çok kırıyorsun, sevdiğim sen değilsin sanki..
Artık seni tanıyamıyorum. Kendine çeki düzen vermezsen sonumuz yakın.
Sabrım tükeniyor bil.. Beni sevdiğine inanmıyorum,ayrılalım falan de bakalım..
Seviyorsa korkar ne oluyo yaa der,toparlanır bence..
Hemen iyi sen bilirsin güle güle derse...
Üzgünüm ama ilk seçenek acı gerçek..
Sen de seni güldüren diğerini hiç uğruna harcamamış olursun..
Hakkında hayırlısı olsun..
kızıyor herşey senin yüzünden diyor,düşünüyorum kötü birşey yapmadığıma eminimyüzklerimiz vardı o takmıyor,ortak facemiz vardı kapattırdı napıcam ben böyle
3.5 yıllık sevgi 2 gülücüğe değişilmez eğer gercekten sevmişsen...
3 buçuk yıllık bir ilişkim var,sevgilimi çok seviyorum bundan eminim ama eski heyecan yok oldu. benimle ilgilenmiyor, konuşmamak için kaçıyor, bana hakaret ediyor, genelde kavga ediyoruz. bana çok kötü davranıyor onu kaybetmek istemiyorum. geçen gün bir çocukla tanıştım hergün konuşuyoruz en kötüsüde o çocuk beni güldürebiliyor sanırım ufak hoşlantı belirtileri bunlar.sevgilimden ayrılmak istemiyorum ama kendime hakimde olamıyorum ne yapabilirim yol yakınken dönmek en iyisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?