• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur yardım edin çok kötüyüm :(

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
3 buçuk yıllık bir ilişkim var,sevgilimi çok seviyorum bundan eminim ama eski heyecan yok oldu. benimle ilgilenmiyor, konuşmamak için kaçıyor, bana hakaret ediyor, genelde kavga ediyoruz. bana çok kötü davranıyor onu kaybetmek istemiyorum. geçen gün bir çocukla tanıştım hergün konuşuyoruz en kötüsüde o çocuk beni güldürebiliyor sanırım ufak hoşlantı belirtileri bunlar.sevgilimden ayrılmak istemiyorum ama kendime hakimde olamıyorum ne yapabilirim yol yakınken dönmek en iyisi mi :(

bir yerde 3.5 yıldır süren emek verilmiş , uğraşılmış sonucunda kavgalar , hakaretler görülmüş bir ilişki.
Bir yerde ilgi , heyecan ...

Neden bu işkenceye katlanasın ki . Madem hakaret ediyor kır kalemini gitsin

3 buçuk yıllık bir ilişkim var,sevgilimi çok seviyorum bundan eminim ama eski heyecan yok oldu. benimle ilgilenmiyor, konuşmamak için kaçıyor, bana hakaret ediyor, genelde kavga ediyoruz. bana çok kötü davranıyor onu kaybetmek istemiyorum. geçen gün bir çocukla tanıştım hergün konuşuyoruz en kötüsüde o çocuk beni güldürebiliyor sanırım ufak hoşlantı belirtileri bunlar.sevgilimden ayrılmak istemiyorum ama kendime hakimde olamıyorum ne yapabilirim yol yakınken dönmek en iyisi mi :(

sevgilinin sana karşı olan bu tutumu yüzünden seni güldürenden hoşlanıyosun tatlım haksız mıyım? sevgilin için onu kaybetmek istemiyorum diye sakın kendini hırpalama ona sana yaptıklarının farkında olmasını sağla belki hatasını anlayacak, eğer hiç baş edemiyosan sevgilinle orasıda senin karar vereceğin iş ama sakın başkasından hoşlandım deme ufakta olsa bu yanılsama bence dikkat et kendine daima sevgilinle sorunun varsa içini rahat ettirecek şekilde çöz sorununu tatlım

bir yerde 3.5 yıldır süren emek verilmiş , uğraşılmış sonucunda kavgalar , hakaretler görülmüş bir ilişki.
Bir yerde ilgi , heyecan ...

Neden bu işkenceye katlanasın ki . Madem hakaret ediyor kır kalemini gitsin

o kadar çok yıprandım ki,eskiden olsa asla böyle birşey yapamazdım :( ondan gördüğüm sürekli hırpalanmak olunca belki başkaları ilgi gösterdi diye böyle oldu bilmiyorum :( ne yapmalıyım sizce konuştuğumla samimiyeti kesmelimiyim :(

Uzaktan ahkam kesmek her zaman kolaydır. Ne söylesek boş. En doğru kararı kalbin verecek. Ancak unutmaman gereken tek şey "Sevgi hiçbir zaman hakareti hak etmez"

Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin.. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin...! demiş ~ Charles Bukowski ~

Gülümse ve devam et....

Olabilir insanın kalbi birine kayabilir.
Ben bunu normal karşılıyorum şahsen. Gönül bu yani ...
Eğer ikinci şahısa duygularınızdan emin olursanız, 3,5 yıllık ilişkinizi sonlandırmalısınız .

Uzaktan ahkam kesmek her zaman kolaydır. Ne söylesek boş. En doğru kararı kalbin verecek. Ancak unutmaman gereken tek şey "Sevgi hiçbir zaman hakareti hak etmez"

Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin.. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin...! demiş ~ Charles Bukowski ~

Gülümse ve devam et....

arada kalıyorum sevgilimin kötü sözleriyle beni sevmediğini düşünüyorum bu yüzden yanlış yapıyorum :( 2inci sahış olmamalıydı eğer bana böyle davranmasaydı asla olmazdı :(

Sevgilin bence seni kendinden soğutmak istiyor olabilir..
Pes et ve ayrılmayı teklif et böylece bu ilişkinin sonu senin suçun olsun..

Yok artık.. bu kadar kötü olabilir mi?
Evet canım insanlar bu kadar kötü, pis düşünceli olabiliyor malesef:ssz:

Önerim:
beni çok kırıyorsun, sevdiğim sen değilsin sanki..
Artık seni tanıyamıyorum. Kendine çeki düzen vermezsen sonumuz yakın.
Sabrım tükeniyor bil.. Beni sevdiğine inanmıyorum,ayrılalım falan de bakalım..

Seviyorsa korkar ne oluyo yaa der,toparlanır bence..

Hemen iyi sen bilirsin güle güle derse...
Üzgünüm ama ilk seçenek acı gerçek..

Sen de seni güldüren diğerini hiç uğruna harcamamış olursun..
Hakkında hayırlısı olsun..:31:

Son düzenleme:
Sevgilin bence seni kendinden soğutmak istiyor olabilir..
Pes et ve ayrılmayı teklif et böylece bu ilişkinin sonu senin suçun olsun..

Yok artık.. bu kadar kötü olabilir mi?
Evet canım insanlar bu kadar kötü, pis düşünceli olabiliyor malesef:ssz:

Önerim:
beni çok kırıyorsun, sevdiğim sen değilsin sanki..
Artık seni tanıyamıyorum. Kendine çeki düzen vermezsen sonumuz yakın.
Sabrım tükeniyor bil.. Beni sevdiğine inanmıyorum,ayrılalım falan de bakalım..

Seviyorsa korkar ne oluyo yaa der,toparlanır bence..

Hemen iyi sen bilirsin güle güle derse...
Üzgünüm ama ilk seçenek acı gerçek..

Sen de seni güldüren diğerini hiç uğruna harcamamış olursun..
Hakkında hayırlısı olsun..:31:

kızıyor herşey senin yüzünden diyor,düşünüyorum kötü birşey yapmadığıma eminim :( yüzklerimiz vardı o takmıyor,ortak facemiz vardı kapattırdı napıcam ben böyle :(

kızıyor herşey senin yüzünden diyor,düşünüyorum kötü birşey yapmadığıma eminim :( yüzklerimiz vardı o takmıyor,ortak facemiz vardı kapattırdı napıcam ben böyle :(

Sen de takma o zaman yüzüğü kaybettim de hatta delirsin.. Arama sorma ilgilenme.. Çek kendini bak nasıl yola geliyor..
Ne oluyor ona bee sinir oldum aman.. Ay diğer çocuğa yönel sen şekerim...
Seni haketsin önce hayret bişey!

Yüzükleriniz vardı o takmıyorsa sen neden takıyorsun ki ne anlamı kalmış böyle:44:
Tamam çok seviyoruz, bağlanıyoruz ee emekte veriyoruz ama bi'yerde karşındakine ee ama bi'dur demezse yüklendikçe yükleniyor insanın üstüne.
Eğer ilişkiyi kurtarmak için tek taraflı düşünmeye başlamışsan o iş biraz sakata gidiyor demektir.
Bence de arkadaşların dediği gibi al karşına konuş.
O kim ki daha şimdiden 'sevdiğine' hakaret edebiliyor?:45:

3.5 yıllık sevgi 2 gülücüğe değişilmez eğer gercekten sevmişsen...

3.5 yıl sonra karşımdaki prensin ayıya dönüştüğünü görürsem ve bu ilişki
benim canımı yakıyorsa zorlamanın hiç anlamı yok bence!

Ya kızlar biz hep aynı hatayı yapıyoruz..
Ama ama ben ona yıllarımı verdim ben bu ilişkiye emek verdim...:5:
Ama yeni birini en baştan tanımak çok zor geliyor...
Ama o benim ilkim asla unutamammm:5:

Böyle diye diye uçuruma sürüklüyoruz kendimizi.
Kangren olmuş ilişkileri evliliklere sürükleyenimiz çok bu düşüncelerle..

Ama erkekler kafasına koymuşsa eğer 3 yıl,5 yıl bakmaz on saniyede harcar herşeyi..
Onlar için her şey basit.. bu yüzden onların keşkesi bizden az işte..:ssz:

Şu an sen onu aldatıyorsun aslında. Yani başkasından hoşlanarak..
Dolayısıyla zaten ilişkiniz çok yakında bitecek. Senin sevgin zaten ettiği hakaretlerle bitmek üzere.
E kalbini de başkasına kaptırmak üzeresin. En önemlisi, başkasıyla mutlu oluyorsun, başkası seni güldürebiliyor.
Neden erkek arkadaşını da kendini de daha fazla kandırasın ki?
Bence bir an önce ayrılmalısın.
Hadi bir de şu açıdan bakalım,,
Sen erkek arkadaşına gidip "ben başka birinden hoşlanmaya başladım" desen. Sence ne yapar?
İlişkinizi devam ettirme olasılığı kalır mı?
Veya erkek arkadaşın başka birinden hoşlanmaya başlasa, sen bu ilişkiyi devam ettirir miydin?
Dolayısıyla bu ilişkiye devam etmen, hem senin açından, hem erkek arkadaşın açısından çok yanlış.
Tercih senin.
Ya 3buçuk yıldır birlikte olduğun adamı, aldatmaya ve kandırmaya devam edersin.
Ya da ayrılıp, bi başkasıyla gülmeye, mutlu olmaya başlarsın.
Kendine de, Sevgiline de haksızlık etme.

bir gönüle iki sevda sığmaz diye düşünüyorum. Bence erkek arkadaşınızı artık sevmiyorsunuz sadece alışkanlık sizinki, sevseydiniz başka bir çocuktan hoşlanmazdınız. Ayrılın bence sevgilinizden, eğer ilişkisine değer veriyosa zaten uğraşıp tekrar sevginizi kazanacaktır.

canım herşeyi geçte hakaretler basladıysa bunun neyini düşünüosun ki ... diğer yandan da o çocukla neden tanıstın ilşkin varken neden konusuosunuz? şuan güldürüyor diye öylede gidicek değil. snin ilşkinin sorunlu oldunu bildiği için böyle şirin görünüo belkide sana. bi boşluktasın başka bi boşlua düşme

3.5 yıl az bir süre değil.
İnişli çıkışlı eminim bir çok şey yaşamışsınızdır. Ortada verilen bir emek, herşeyden öte birlikte geçen ciddi bir süreç var.
Fakat eğer hakaret görüyorsan ve çok kavga ediyorsanız bunu yine sevgilinle çözeceksin.
Sana böyle hakaret etmeye ve bu kadar tartışmalara devam edecekseniz ayrılacağını söyle.
Sorun tartışmaktan ziyade, sorunların ne olduğunu çözmeye çalışın.
Ortak noktada buluşmaya çalışın, bunun sizi yıprattığını ona anlatın...
Herşey hemen kestirilip atılmaz öyle...

Diğer hoşlanma durumuna gelince, hiç hoş değil!
Seninle bu sorunları yaşayan sevgilin, aynı şekilde başka birinden hoşlanıyor olsaydı ne hissederdin?
Kendine hakim olamama gibi bir durum söz konusu olamaz.
Bir ilişki içerisindeysen eğer, aldatmanın her türlüsünden uzak duracaksın.
Ha ilişkin biter, ayrılırsın, o zaman kimden hoşlanacaksan hoşlan.
Fakat bir ilişki içerisindeyken böyle yapmanı doğru bulmuyorum.

Başına gelmesini istemediğin şeyleri, başkasına yapmamalısın!

Bence size ilgi gösteren çocuğu önce bir kenara bırakın, kendi ilişkinize odaklanın, yürüyüp yürümediğine artılarına eksiklerine karar verin.. Alın karşınıza konuşun böyle böyle diye...

Eğer sonunda ayrılık gelirse diğer ilişkiye hemen atlamayın, bi sindirin sakinleşin... Sonra emin olun ne hissettiğinizden... Belki öteki çocuğun ilgisi, sevgilinizin size davranışlarından dolayı ilginizi çekiyor da olabilir... Onun için sonu ayrılıksa bile zaman verin kendinize...

Pişmanlık yaşamanızı istemem..

Ayrı diyenlere cevap, sevgi bu kadar basit mi
Devam et diyenler, bir ömür surekli kavga ve hakaretle devam edermi.

Eeee o zaman ne yapcaz, aslında bu olayda yukarda yazıldıgı gibi, riski goze alacan, ayrılalım o zaman bu kadar hakaret
hakketcek ne yaptım ben, daha fazla cekemem seni de ? bakalım ne cevap verecek, unutma giden gider kalan saglar
bizimdir. Seven insan asla hakaret etmez, kavgayı uzatmaz ve en onemliside ÖZÜR DİLER ve mumkun oldugunca
o hatayıda tekrarlamaz. Bu insan ayrılmak icin bahane yaratıyorsa sal cayıra gitsin baska otlaga orada otlasın
amac baska ise onu ogrenelim.

Son düzenleme:
Back