- 9 Şubat 2018
- 7
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Selenisa21
-
Peki sen neden bu evliliği sürdürüyorsun hala ??
Adam resmen psikopat işte. Böyle bir adamla bile bile evlenen konu sahibi de bana pek normal gelmedi .Bekarliktan beri siddet uygulayan biriyle neden evlendiniz??
El kesme ve tuz basmak nedir ya ??
Bile bile evlenmişsiniz adam ruh hastası resmen. Ne diyim kızacağı şeyleri yapmayın, dayak yemeyin madem. Bir de yalvarırım çocuk yapmayın.
Böyle çocuğun için daha kötü amaMa
Bir cocugum var canım zaten o yuzden onun ıcın dayanıyorum
Çocuk için bu iğrençliklere katlanmak zorunda hissetmen çok yanlış.Cunku 3 yasında bı oglum var canımonun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
Böyle hayatı daha çok mahvolur emin olun. Boşanmış aile çocuğu olarak söylüyorum. Ne öğretecek bu adam çocuğuna? Karısını nasıl döveceğini mi?Cunku 3 yasında bı oglum var canımonun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
Açık ve net belirteyim Buradan sonrasıni okumadım. 4 yıllık evlisiniz ve size şiddet uygulayan biriyle evlendiniz..hanımlar selam ..ıyı olmanızı dılıyorm ve sze bsey sormk ıstyrum..esımle 4 yıldır evlıyz .Bekarlıktan berı bna sıddet uygyluyodu..
Adam resmen psikopat işte. Böyle bir adamla bile bile evlenen konu sahibi de bana pek normal gelmedi .
Cunku 3 yasında bı oglum var canımonun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?