Nolur yardım edın bı fıkır verın

Selenisa21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
7
0
1
27
hanımlar selam ..ıyı olmanızı dılıyorm ve sze bsey sormk ıstyrum..esımle 4 yıldır evlıyz .Bekarlıktan berı bna sıddet uygyluyodu..elımı kesmemı ve ustune tuz koymamı ıstydu..evlendık devam ettı sureklı sıddet grdm ..aılem uzulmesn dye kmsye bısey dymedım..aılesı bana altın takmadı..bana takılanlarıda harcamıslar..evımde rahat duramyrm ..kynanmla altlı ustlu otryoruz ..ama anlasamıyoruz..herseyımı sormadan alıyor..kendısının evıne koyuyor annemın bana hzırladgı ceyız nrdeyse hepsı kaynanmda..esımle yalnız olunca cok ıyız ama aılesının yannda sureklı havalıyor..cok sıddet uyguladı bana sureklı dovdu hamıleyken bıle sureklı ıftıralar attı her gun Kuranı kerıme el bastırıp yemın ettırıyodu..begenmedım deyp gnde 3 kez ettryodu ..sureklı arabası ıcın para harcar banada bseylr alır ama surklı kendısını dusunur..ben ne ısterse yapyorum hıc bıseyıne hayır demıyorum..4yldır aılesıne hıc sygszlıgım olmadı oysa o babama bıle el kldırdı..babacım hıc kın tutmadı unuttu..hatta o babamın yanında calısıyor babam ıs verıyor babam bzm ıcın kosusturuyo ama hıc saygısı yok babama ..dayanamıyorum artık yoruldugumu hıssedıyorum nolur bana bıraz destek olun kmseye anlatamyorum derdımı ..uzulmesınler dıye..sıkıntan mıdem bulanır oldu..hastalanıcam dıye korkuyorum artık..calısmak ıstemıyor sureklı gezmek ıstyr sureklı sıkayet edecek bsey buluyo..benımle ılgılenmıyor yatıp uyuyor..sureklı babamı kotuluyor sucu olmadıgı halde ..ayrı ev ıstyrum o evde kalmak ıstemyrum ..cok yoruldum kardeslerım ..napcam ben nlur bı fıkır verın

Cunku 3 yasında bı oglum var canım onun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
Çocuk için bu iğrençliklere katlanmak zorunda hissetmen çok yanlış.
Cocugunun gördüğü baba modeli cok kötü..
Yazik günah. Oyle bir evladın olmasini mi istersin yoksa kendi yetistirdigin ahlaklı bir evladın olmasini mi??

Cunku 3 yasında bı oglum var canım onun icin dayanıyorum sırf hayatı maf olmasın dıye
Böyle hayatı daha çok mahvolur emin olun. Boşanmış aile çocuğu olarak söylüyorum. Ne öğretecek bu adam çocuğuna? Karısını nasıl döveceğini mi?

hanımlar selam ..ıyı olmanızı dılıyorm ve sze bsey sormk ıstyrum..esımle 4 yıldır evlıyz .Bekarlıktan berı bna sıddet uygyluyodu..
Açık ve net belirteyim Buradan sonrasıni okumadım. 4 yıllık evlisiniz ve size şiddet uygulayan biriyle evlendiniz..
Size bu saatten sonra ne desek, ne yorum yapsak boş. Allah yardımcınız olsun.

ya güzelim aklını topla, cahillik etme lütfen. o çocuk o babayla olursa dediğin olacak asıl. adam bildiğin ruh hastası ya. al çocuğunu sığınma evine git, babanla konuş. o çocuğu da kendini de o adamdan kurtar. çocuğun için yapacağın en büyük iyilik bu olur.

Bu adamlar ne ara bu kadar kiymetlendi anlamiyorum
Soylarimi tukeniyo yoksa
Evli olmayani dovuyolarmi sokakta
Niye cekiyosunuz bu adamlari
Benim kocamda bana hayati dar etti
Kucuktum bana bisey yapar diye korkuyordum
Yillarca panik atak tedavisi gordum
Tedavi olmama bile kiziyordu
Birgun topladim bavulumu gittim
Benden once annemin evindeydi
Yok dedim bitti artik
Annem bi sans daha ver devam ederse ben gelip alicam dedi
Birdahada son oldu
Aklini kullan ezdirme kendini

Ayrı ev ıstyrm değil boşanmak istyrm diyeceksin. Çok afedersin aptal misn senin yüzünden banlanicam ama umrmda değil adam elini kesip tuz dokuomus hayır işin garip tarafı evlenmeden öncede şiddet uygulayan bi manyakmis fake misin nesin sen ya

Emin ol psikolojisi bozuk.ileride babasi gibi psikopat bir.cocuk da buyutuyor olabilirsiniz. Bu gidisle cocuk babasiz degil zaten anasiz kalacak Allah gostermesin icine ata ata ileride ne hastaliklar cikar. Bence kac kurtar kendini.

Evlendim siddet gordum deseniz anlıcamda , bekarken siddet uyguluyor ve siz hangi akla bunu evlilige tasıdın bunu cidden coooookk merak ediyorum. Nasıl bir acıklamanız var acaba. Be arkadasım be kardesim evlenmek için bu kadarmı yandın tutustunda bu adamın siddeti bile gozune gotunmedi? Ne bekliyordun ki bugun yasadıgın fiziksel pskolojik siddet zaten evlenmeden geliyorum demiş. Umarım gercek degilsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…